Potenciálnych...je spisovné...potencionálne existuje len tvoj omyl, že slovo potenciálne má primálo slabík, aby ho ľudia brali...hľadaj v slovníku a zistíš, že neexistuje slovo potencionálne, ale len potenciálne...ani ja som to nevedela vždy bola som opravená a už to viem
@laurikaaa hmm ty si teda iny hardcore pripad tak je nacase s tym nieco robit, odbornika tu mas ja ta v tom plne podporujem, tak nie ze mi rozbijes hubu
chúďa slečna, čo chcela nájsť nejakých dobrovoľníkov a mala smolu a z jej fora sa stal chat... ale chválim výber miesta, na Birdze je totiž fakt veľa ľudí s depresiou prípadne inými problémami (ktoré si riešia niekedy naozaj bizarnými spôsobmi), len neviem, či sú ochotní si to priznať...
Ahoj...bola mi nedavno (2roky)diagnostikovana depresia.
Mohlo tam byt vela faktorov napr. Rodina...alkohol,rozvod a smrt otca v 22r....s tym suvisiaci neuspech na vysokej skole...alebo je to aj porucha stitnej zlazy od narodenia a jej vyoperovanie.....aj ked som absolvoval sedenia....stale citim ze som v depresii (ked to porovnam s inymi,ako ŽIJÚ)....neviem,či som odhalil skutočnu príčinu toho ,"prečo nemôžem vyjadrit a uskutocnit to co chcem...akoby som v krabici....stratil som vnimanie...sluch.....urobit rozhodnutie a ist az do konca za tym....(nestratim zaujem ale silu). ...vytvaraju sa mi pamäťove "klapky"...atd.
Ak môžem pomôcť....pomôžem rad
To najväčšie dno som prežil asi 2 roky a trvalo to asi rok....potom som si nasiel pracu a som tam doteraz.....ale tiez potrebujem zmenu a pomoc.....ta plytka depresia pretrvava........dakujem.
PS: Napiste ak chcete rozhovor....akebo aspon nejaku reakciu a nazor ,co je spustačom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@laurikaaa ty si muzatka ?
Teraz ale dumám nad tým,ako vyriešim moju agresiu momentálne mám také nervy,že je to nechutné - -
ale,dobiť ťa prísť môžem,ak máš záujem alebo aj o tom sexe môžem porozmýšľať, taký tvrdý sex,ehm,mňam
Alebo ešte potrebujem kvalitnú rozbíjačku,ešte,že je zajtra piatok ...
PS : Vidí sa mi,ako sa bojíš o svoj holý život
tak dohodnute prides ma dobit, ja sa riadim heslo zenu ani kyticou neudries takze aspon nebude odpor
Mohlo tam byt vela faktorov napr. Rodina...alkohol,rozvod a smrt otca v 22r....s tym suvisiaci neuspech na vysokej skole...alebo je to aj porucha stitnej zlazy od narodenia a jej vyoperovanie.....aj ked som absolvoval sedenia....stale citim ze som v depresii (ked to porovnam s inymi,ako ŽIJÚ)....neviem,či som odhalil skutočnu príčinu toho ,"prečo nemôžem vyjadrit a uskutocnit to co chcem...akoby som v krabici....stratil som vnimanie...sluch.....urobit rozhodnutie a ist az do konca za tym....(nestratim zaujem ale silu). ...vytvaraju sa mi pamäťove "klapky"...atd.
Ak môžem pomôcť....pomôžem rad
To najväčšie dno som prežil asi 2 roky a trvalo to asi rok....potom som si nasiel pracu a som tam doteraz.....ale tiez potrebujem zmenu a pomoc.....ta plytka depresia pretrvava........dakujem.
PS: Napiste ak chcete rozhovor....akebo aspon nejaku reakciu a nazor ,co je spustačom