ano,ale ide o to,ze skor sa zacnes rozpravat s niekym,kto ti je sympaticky. Uprednostnis a ides na prvy moment kvoli sympatiam. Prvy impulz musi niekde byt. Staci par slov a vies,ci chces s tym clevekom byt,ci je ti s nim prijemne,alebo sa zasmejes a odides.
A krasa je velmi relativna,kazdemu sa paci nieco ine. A proste ked ma clovek charizmu,sarm tak to staci aby uputal...
u mňa vedie určite vzhľad, keď niekoho nepoznám a ešte pred tým než niečo povie premeriem si ho keď páči tak mám určite iný prístup, myslím povoľnejší, keď nie a sú len sympatie beriem to tak kamarátsky. ale zase aj tá inteligencia hoc mi niekedy vadí keď ma niekto navyšuje, myslím tak že mi dáva na známo že ja som ten blbší to nie
najdolezitejsi je prvy dojem z osoby,cize vzhlad a potom spoznavas dotycneho dalej...povaha...nazory...a ak ti sedi aj zvonka aj zvnutra tak nie je o com
Neviem, vzhľad si podľa mňa všíma každý, ibaže každý berie pod tým svojím "pekným" niečo iné, a každý tomu prikladá inú váhu.. Ja osobne menšiu ako niektorým iným veciam, ale zas nejaká fyzická príťažlivosť k tomu musí ísť. A tu nejde o debiliny ako svaly, ale nejaká tá iskra, a... no chápeme sa, nie?
@2 ale ved si docela sympaticka, podobas sa na jednu fajn babu...
@8 tak ja nechapem co je to ta iskra asi som ju este nezazil...
hej najprv sa jej pozriem na prsia, potom na tvar, postavu a poviem si ze pekna(asi aj sprosta) ale urcite niekoho ma ci by o takeho ako som ja ani nezakopla tak radsej vzdycky skusam zbalit tie "stredne pekne" cize "normalne" ale to su pre kazdeho relativne pojmy...no ja od povahy moc neocakavam, hlavne aby to nebola pubertiacka co sa kurvy a dalo sa s nou kecat aj o inom ako skole a sexe...
No ja pri zoznamovaní na vzhľad nepozerám lebo poznám dievča ktoré nie je vôbec sympatické ale akože dá sa s ňou pokecať v pohode keďže máme jedinú spoločnú tému o ktorej sa dá kecať dve hodiny
pretože to tvrdia tí starší ľudia,ktorí niečo za sebou majú a tak viac toho chápu...hľadajú vážne vzťahy...časom opadne túžba po fyzicky krásnučkom partnerovi...mladí sa snažia vyzerať dobre, a hľadajú to "pekné" , však na tom nič zlé nie je, aj tí starší kedysi hľadali pekné a starali sa o seba, aby vyzerali pekne
Pauvick ak to u teba pravda nie je, to mi je luto, ale to neznamena, ze je to tak u vsetkych
Prvy dojem sa da vytvorit na kope kope veci. Je sice pravda, ze vacsina ludi by nedokazala koexistovat s clovekom ktory by ich vzhladovo odpudzoval, ale ja by som uz DUPLOM nedokazal koexistovat s clovekom ktory by ma odpudzoval vnutorne.
vzhlad si vsima kazdy ved to je jasne....vsak clovek nepojde po tom kto sa mu nepaci a az potom zisti ci je inteligentny alebo nie...a krasa sa neda definovat, kazdy povazuje za krasne nieco ine
aj ja s tým súhlasím. Lebo ako prvé si všimneme toho druhého ako vyzerá, čo z neho vyžaruje. Keď niekoho stretnete na ulici, nevidíte jeho povahu, ani intelekt či názory.
Vždy ako prvé ľudí osloví výzor. Ale ak niekto povie, že si do vžathu vyberá na základe toho, čo má ten druhý v hlave, to už sa dá. Lebo poznám nie len výzor ale ako-tak aj vnútro.
ale zalezi, ako sa vravi, pekne vnutro bez nejakeho obalu je skoro tak nanic ako obal bez vnutra... ale kedze kazdemu sa paci nieco ine, krasa je siroky pojem a tak dalej, proste vsetci mame sancu
No ja ženy nedelím an škaredé alebo pekné ale na sympatické a nesympatické napriklad su mi sympaticke aj tie ktore nemaju idealne krivky a stalo sami že mi neboli sympaticke aj tie čúúzi 90 60 90 povahovo taka povrchna povaha... take ebnute proste to človek vidí...a niekedy..žial bohu sa mi ten zrak zatemní...(po pozití omamných látok) XD
..
som sklamanny silno zo vstahu takže teraz vyberam velmi pečlivo a teraz som vštadiu oddichu lebo si necem pokaziť vianoce a zimu len kvli nejakej holke že... XD to potom po zime najar... máj alsky čas a tááág....
trepem XD nevadi možno sanekomumoj prispevok pačil a ak ne tak ma može pozdraviť ...XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A krasa je velmi relativna,kazdemu sa paci nieco ine. A proste ked ma clovek charizmu,sarm tak to staci aby uputal...
Ale je to velmi individualne...
@8 tak ja nechapem co je to ta iskra asi som ju este nezazil...
hej najprv sa jej pozriem na prsia, potom na tvar, postavu a poviem si ze pekna(asi aj sprosta) ale urcite niekoho ma ci by o takeho ako som ja ani nezakopla tak radsej vzdycky skusam zbalit tie "stredne pekne" cize "normalne" ale to su pre kazdeho relativne pojmy...no ja od povahy moc neocakavam, hlavne aby to nebola pubertiacka co sa kurvy a dalo sa s nou kecat aj o inom ako skole a sexe...
No ja pri zoznamovaní na vzhľad nepozerám lebo poznám dievča ktoré nie je vôbec sympatické ale akože dá sa s ňou pokecať v pohode keďže máme jedinú spoločnú tému o ktorej sa dá kecať dve hodiny
Ci uz je to vzhlad,vyjadrovanie a spravanie sa daneho cloveka.
Prvy dojem sa da vytvorit na kope kope veci. Je sice pravda, ze vacsina ludi by nedokazala koexistovat s clovekom ktory by ich vzhladovo odpudzoval, ale ja by som uz DUPLOM nedokazal koexistovat s clovekom ktory by ma odpudzoval vnutorne.
Vždy ako prvé ľudí osloví výzor. Ale ak niekto povie, že si do vžathu vyberá na základe toho, čo má ten druhý v hlave, to už sa dá. Lebo poznám nie len výzor ale ako-tak aj vnútro.
takže tak, podľa mňa
Ja som si to vyriesil tak ze som si nasiel aj jedno aj druhe a v jednej osobe
..
som sklamanny silno zo vstahu takže teraz vyberam velmi pečlivo a teraz som vštadiu oddichu lebo si necem pokaziť vianoce a zimu len kvli nejakej holke že... XD to potom po zime najar... máj alsky čas a tááág....
trepem XD nevadi možno sanekomumoj prispevok pačil a ak ne tak ma može pozdraviť ...XD