ja som pocula, ze ktosi predpovedal umrtie mnozstva vyznamnych politikov, hm polska tragedia.. a to co sa vo svete momentalne deje speje bud iba k uplnej samodestrukcii alebo ked svetova kriza dosiahne svoj vrchol, zacne sa to opat zlepsovat a obnovi sa rovnovaha. samozrejme verim v to druhe. a pokrytecki zakerni a falosni ludia stratia moc nad svetom, a k slovu sa konecne dostane spravodlivost, pravda a dobro..
Sami sa vyvrazdime a bude po "civilizacii" Uplne normalna vec kolobeh zivota... o par tisicroci sa budu ludia onas ucit v dejepise ze ako vyzerali "pra ludia"... Stupiduta, arogantnost, majetnictvo, boj o peniaze nema v dnesnej dobe obdobi... Kazdy vykoristuje kazdeho... Pride este dalsia kopa blaznov a demagogov ako bol Hilter Stalin a insich komunisticko fasisticky blaznov len sa budu snazit oblbnut ludi incim sposobom... Donedavna patril medzi takych ludi Bush... tretia svetova bude neodladna zalezitost.. len to us nebude ako kedysi, teras bude kazdy sediet doma v obyvacke a bude iba mackat gombiky... blazon v severnej koreji stlaci cerveny gombik a dalsi blazon ho staci v amerike a bude razom nuklearna vojna... hirosima bude oprati tomu len decka hra na pieskovisku ... tot vse odomna nechcem sa rozpisovat...
Myslim, ze podla Vandy ma byt tretia svetova uz tento rok na jesen. Skrachovani madari, greci, k nim sa pomaly ale isto pridavaju portugalci, iri, taliani, havaria polskeho specialu, plynova kriza atd atd.. Je toho tak vela az zacinam verit, ze v najblizsej dobe nieco urcite pride.
to by bolo hlupe od nas potlacat ten divny pocit, ze sa nieco stane. ja uz mam taky divny pocit azda vyse roka. neviem ho definovat, ale taky akoby tusak. no verim, ze ak sa nieco zle stane, bude nasledovat ovela lepsie obdobie pre ludstvo a pre svet. ale musime sa o to samozrejme pricinit. nepaci sa mi, ze sa ludi prisposobuju trendu byt sebecky a chamtivy. tomu by sme sa mali vedome vyhybat.
@milos111 co si o tom myslim.. presne ako vravis.. MOHLO a NEMUSI
nebolo by lepsie, keby sa poucime z vlastnej minulosti a snazime sa robit co najlepsiu pritomnost, miesto toho aby sme riesili ci nejaka zenska alebo chlap v minulosti povedali nejaku choru vetu, ktora sa nahodou da napasovat na nejaku situaciu???
koniec sveta v roku 2012 nebude, ma byt koniec casov. To predpovedaju vsetci od Nostradamusa cez Vangu a inych nabozenskych prorokov. Dokonca sa k tomu pridavaju aj UFO-logovia a iny podobni logovia. Zijeme v tych casoch ktore boli davno predpovedane: prirodne katastrofy, zemetrasenia, sopky, povodne, hlad, narodnostna neznasanlivost, nezamestnanost, vojny. Viem, ze vsetko bolo aj predtym, no nikdy nie v takej miere ako teraz. O konci casov je na nete vela prispevkov.
všetky vojny, čo boli, tak sa na nich nabalili hlavne Američania. tak si myslím, že spravia niečo preto aby zas sprostá Európa bojovala a Amerika sa na tom iba priživila... verím tomu, že niečo bude.. ale či to bude tak skoro... nikto nevie...
za všetko môžu len posrané prachy... komunizmus viedol k vojne, fašizmus viedol k vojne, akékoľvek diktatúry k tomu viedli a teraz máme opäť dikatatúru ale nie ľudí ale peňazí... Čím ďalej, tým viac ma to všetko serie, najrdšej by som si zbalil veci a odišiel niekde do ruskej tajgy a žil len z toho čo by mi ponukla priroda... až by som nakoniec skapal od hladu...
A áno, vsugerúvajte si koniec sveta, lebo potom si vážne nejaká chorá hlava zmyslí, že šak čo, aj tak je to predpovedané a skutočne spraví nejakú takúto kravinu
vy mate najprv nejaku teoriu o konci sveta a potom si upravujete fakty tak aby sedeli na tu teoriu... všetky tie predpovede su pisane tak všeobecne, že vždy sa najde niečo, čo by sa tam dalo dosadiť
no hoci nechcem aby to tak bolo ale ved ked sa pozrieme do novin tam sa ten odpalil tam su nepokoje...no bolo niekedy v novinach nieco pozitivne v poslednom case???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
moja utopia
bude to strasne len pre tych, ktori si to zasluzia, pridu boze mlyny a vsetko sa napravi.
Boh ťa len za tvoje skutky bude súdiť na tretí deň po zomretí!!!!!!.....
filip
--aby vo chvili, ked uvidis ako sa na teba ruti tlakova vlna z atomovky, si si mohla povedat: Kurva predsa len som na hovno chodila do tej skoly..
a kebyze je pri tebe tvoja mamca tak by si jej mohla povedat: Vidis, ja som ti to vravela! Vravela som ti ze na hovno ma do tej skoly bolo!
aspon by si mala pred smrtou pocit zadostucinenia
nepovedala by si to skarede slovo, pretoze by si si nechcela pohnevat jeziska tak tesne pred vasim stretnutim hejze
nie, ja to nehovorím ani normálne
tomu sa hovori pristup! konecne niekto, komu zalezi na vzdelani ! (pokial si to nemyslela ironicky )
ale ved to by nebola normalna situacia , ja sa tiez vyhybam vulgarnosti, ale tu mi to sedelo do tragikomickeho kontextu..
vzhľadom na situáciu by som možno hentak začala, ale stále by som to uhrala na kurníkšopa
nebolo by lepsie, keby sa poucime z vlastnej minulosti a snazime sa robit co najlepsiu pritomnost, miesto toho aby sme riesili ci nejaka zenska alebo chlap v minulosti povedali nejaku choru vetu, ktora sa nahodou da napasovat na nejaku situaciu???
filip
Občianska vojna je každý rok niekde inde.
ty si myslíš, že usa je nejaká hrozba?...dievča, ty si nevidel správy fajne dlho
@lucia199513 a ty si myslis ze USA hrozba nie je? staci ked obama urazi cinanov a mame vojnu!
Osud je len a len v Božích rukách a ten sa už, bohužial rohzodol..
S Pánom Bohom, vážený