celkom by ma zaujimalo, ti co uz pracuju, aky najzaujimavejsi pohovor ste zazili ? vacsinou som zazil take ze som prisiel, pokecal som si na personalnom, previedli ma firmou a to bolo vsetko...ale v jednej firme ma ohromili. prisiel som tam...asi hodinu s
jej to by som vedel...ty mas elektrotechnicku skolu?...ja som bol raz...najprv som nemohol najst sidlo firmy, potom ked som ju nasiel kancelar dotycneho bola na druhom konci firmy, mal som si doniest zivotopis napisany rucne a doteraz neviem preco ked vsetko co bolo v nom sa ma opytali, a tie otazky boli dost zaujimave...ked sa ma ich pytali som si pripadal ako v nejakom USA filme, ked tam ukazovali pohovor...
no ja som bol na takom, že mi ukázali kde by som mal pracovať, a ako, opýtali sa ma či by so to zvládol, a celý ten čas ma držali v tom, že ešte nevedia či ma príjmu, a to som bol pre nich hotový zamestnanec, nemusel som vôbec sa zaúčať, ani žiadne kurzy absolvovať ani nič podobné, lebo už pár rokov som tú robotu robil. Nakoniec mi oznámili, že tak dobre, oni ma teda príjmu, a ked som nastúpil, tak som od nových kolegov zistil, že im spadol velkýýý kameň zo srdca že som sa ozval, lebo im to nemal kto robiť
5. myslim si ze to je uplna blbost, ved ja pisem uplne otrasne bez ziadnej upravy bez hlavy a paty. No ked mi niekto povie ze mam pisat pekne a uhladne, tak ti napisem taky krasopisny zivotopis ze by si sa posral. Takze by som bol asi ina osoba??
A mimochodom nikto nezisti ci to doticny naozaj pisal svojou rukou, alebo ci mu to pisala jeho mama ktora pise pekne.
K tomu zivotopisu pisanym vlastnou rukou. Ide o to, ze ked im to donesies cosi to o tebe napovie + firmy si to posielaju a zistuju zhruba osobnost cloveka a ci sa na tu pracu hodi. Iste nie je to 100% a nie je to najdolezitejsie kriterium, ale je pravdou ze pismo o cloveku dost napovie. A je jedno ci to das niekomu napisat alebo nie, kedze ako uchadzac vobec netusis co prave firma potrebuje a akeho cloveka hlada.
@6 ale zisti da ti nieco napisat na mieste a neni debil aby nevidel odlisnost v tvojom a tvojej mami pisme.
A skoro na kazdom pohovore sa ta pytaju na vsetko co tam mas napisane. Oni to nechcu vidiet len napisane a potom nato nadvazuju a pytaju sa viac. Ako z pisma i z reci, prejavu sa da vela zistit a oni nesu sprosty a myslim, ze hned vedia ci sa hodis na tu pracu alebo nie.
Bol to pohovor sice len na brigadu ale bola sranda, pretoze moje jazykove schopnosti, ktore tam boli potrebne boli o tom, ze sa ma spytali po anglicky ake je moje oblubene rocne obdobie, po nemecky nech poviem nieco o sebe no a taliansky nik nevedel, tak ze mam nieco povedat a po slovensky sa ma spytali kedy chcem robit a podla toho ma prijali tak sranda, a buduci rok to mam iste, lebo som sa skamaratila s vedenim
Môj pohovor do Tatra banky, servisný poradca sa konal dosť netradične... pán riaditeľ a teta z personálneho...
Otázky: Koľko platím za bankové poplatky? Keď som odpovedala 9 korún následná otázka to nemáte učet u nás? Čo by som robila keby mi tie poplatky zvýšili? Nech porovnám prácu v banke a v hyp. Tesco, nech porovnám ľudí čo chodia tieto dve inštitúcie navštevovať, čo by som si vybrala prácu v banke (Tatra banke) alebo na úrade (tie isté podmienky), keď som odpovedala podľa kolektívu a atmosféry, tetula ma premerala od hlavy k päte. Či by mi vadilo keby niekto za mnou stál osem hodín denne, čo by som si pomyslela, keby tam vážne niekto stál... Čo viem o ich banke, a o tej práci... atd...
Pohovor do Voice, s. r. o. Trenčín, administratívna pracovníčka: tetula z personálneho...
Psychický test, kt. mal len štyri A4, nejakých 250 otázok. Či si myslím o sebe, bla bla bla... potom spraviť tabuľku v excely, stiahnúť informácie z netu a poslať jej to na mail... a nakoniec posledná čast iq test cez kt. mi merala čas... ponúkaný plat minimálna mzda 8600, skúšobná doba 3 mesiace, a keby boli spokojní s mojom prácou príplatok po skúšobnej dobe 1 000. Pracovná doba od 8-17...
Noo ja som nezazila ale moj bratranec...Uz na koci boli vybrti styria uchadzaci a bratranec medzi nimi..noa postupne boli na ustnych pohovoroch, kde im dali zopar otazok a medzi tym aj to, ze ci nasli na nete stranku ich firmy a co si o tom myslia a tak...lenze oni tu stranku na nete nemali a vsetci samozrejme povedali ze ju nasli a ospevovali ju a pod., okrem mojho bratranca, ktory povedal pravdu...ze hladal a nenasiel a preto vzali jeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A mimochodom nikto nezisti ci to doticny naozaj pisal svojou rukou, alebo ci mu to pisala jeho mama ktora pise pekne.
A skoro na kazdom pohovore sa ta pytaju na vsetko co tam mas napisane. Oni to nechcu vidiet len napisane a potom nato nadvazuju a pytaju sa viac. Ako z pisma i z reci, prejavu sa da vela zistit a oni nesu sprosty a myslim, ze hned vedia ci sa hodis na tu pracu alebo nie.
Otázky: Koľko platím za bankové poplatky? Keď som odpovedala 9 korún následná otázka to nemáte učet u nás? Čo by som robila keby mi tie poplatky zvýšili? Nech porovnám prácu v banke a v hyp. Tesco, nech porovnám ľudí čo chodia tieto dve inštitúcie navštevovať, čo by som si vybrala prácu v banke (Tatra banke) alebo na úrade (tie isté podmienky), keď som odpovedala podľa kolektívu a atmosféry, tetula ma premerala od hlavy k päte. Či by mi vadilo keby niekto za mnou stál osem hodín denne, čo by som si pomyslela, keby tam vážne niekto stál... Čo viem o ich banke, a o tej práci... atd...
Pohovor do Voice, s. r. o. Trenčín, administratívna pracovníčka: tetula z personálneho...
Psychický test, kt. mal len štyri A4, nejakých 250 otázok. Či si myslím o sebe, bla bla bla... potom spraviť tabuľku v excely, stiahnúť informácie z netu a poslať jej to na mail... a nakoniec posledná čast iq test cez kt. mi merala čas... ponúkaný plat minimálna mzda 8600, skúšobná doba 3 mesiace, a keby boli spokojní s mojom prácou príplatok po skúšobnej dobe 1 000. Pracovná doba od 8-17...