urcite zijem a snazim sa zit,ale nie tym stylom naplno,ze uzit si penazi, alkoholu,atd...ale tak,aby som dosiahla svoj ciel.... prezivat znamena robit len to,co musim ,co sa odo mna ocakava, nerozhodovat sa...
momentálne žijem naplno snažím sa užiť si každý jeden deň a vždy nájsť to pozitívne... robiť to, na čo mám práve chuť a priveľmi nepremýšľať... teda ako rozmýšľam, čo robím, ale neriešim už určité veci, ktoré ma pred tým trápili...
v tomto tele žijem iba raz, tak nech to stojí za to... na staré kolená chcem spomínať na krásne časy...
ja som tiez ako tiger v klietke,tuzim po adrenaline,zazitkoch...stereotyp ma unavuje...ale btw,moj zivot je celkom faajn,standardny..niekedy prichadzaju uspechy,niekedy naopak-fallingy...ako napr.v poslednej dobe...ale zivot je boj,ktory by sa vzdavat nemal.Mam ho rada,aj ked je niekedy skurveny.Ale nejaky je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
v tomto tele žijem iba raz, tak nech to stojí za to... na staré kolená chcem spomínať na krásne časy...