ide o toto...predstavte si, že máte poslednú možnosť v živote sa rozhodnúť, ale neviete o čom.Dozvedeli by ste sa to až potom. Buď poviete áno, alebo nie. čo by ste si vybrali a prečo?
@spactatus praveže nevieš o čom je to...dajme tomu že ťa postavia pred nejaky stroj a spýtaju sa ťa áno alebo nie? a teraz je na tebe ako sa rozhodneš...napríklad: skrytá otázka môže byť "chceš prísť o obe ruky" alebo "chceš byť najbohatší na svete" a podobne. a tak ako odpovieš to sa aj stane....proste nevieš aká je otázka a ty si musíš vybrať...čo viac v tebe evokuje povedať áno alebo nie? akokeby reflexná odpoved...neviem ako inak to mam vysvetliť
veď keď to bola posledná možnosť v živote sa o niečom rozhodnúť, pochopila som to tak, že umieram,alebo čo.... to mi je už jedno potom...pre mňa nikdy nič nie je posledné, pokiaľ neumieram..možno ešte posledná menštruácia pred menopauzou a podobne, ok beriem... ale stále si stojím za svojím ÁNOm
@insomniaa neuveríš, ale zomrieť naozaj chcem, takže by mi v podstate preukázali službu... ale o ruky by som prísť nechcela, potom by som už nemala ako hrať na klavíri, gitare, jesť sama, písať tento text...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale áno, brala by som čokoľvek, čo by posunulo môj život ďalej
Radšej ľutovať zlé rozhodnutie, ako ľutovať nečinnosť... tak všeobecne sa tým snažím riadiť.
nie - koniec,zaver,definitivum...