Zmysel života?Rodina?Láska?Drogy?Sex?Vzhľad?Peniaze?..........pre každeho človeka je niečo iné zmyslom života.Človek ktorý nemá svoj zmysel života je proste troska pretože taký človek si nezaslúži žiť.Možno si teraz povedia toje dáka žena ktorá nemá cit má srdce z kameňa nie!!!!proste je to tak pretože ten človek ktorý ho nemá nemá právo žiť na tejto planéte.Jeto individuálny jedinec ktorý nepatrý na planétu zem.Už len človek čo len je má zmysel života(jedlo).Z toho vyplíva že všetky jedince čo žijú na tejto zemi majú svoj zmysel život!!!!Takže nič také že niekto nemá svoj zmysel života každý ho má.Mojim zmyslom života je škola ktorú chcem uspešne dokončiť,rodičia ktorý ma až doteraz a ešte aj budú vychovávať a proste všetci ľudia ktorým aspoň trošku kvitnem v ich srdiečku sú mojim zmyslom života pretože kebyže ich nemám tak by som asi teraz tu nebola a nepísala o svojom zmysle života.
čo riešite?! každý má zmysel života ,už len ten, že žije!čo viac môžme chcieť, ked´ už niekto žije autentické žitie či neautentické žitie, je to jeho problém, každá voľba je voľbou...svoj zmysel života neviem definovať jedným slovom...k*k*tina!to sa nedá...len akési ciele, to definovať môžme napr:chcem si upratať izbu
jediny zmysel ktori ja uznavam je ze pracuje pre spolocnost pracuje pre druhych ludi alebo ze pracuje sam na sebe a stale sa stava dokonalejsim? mozeme chciet odniekoho aby bol lepsi ked my sa nikdy nezlepsime??? podlma mna uplne staci ak sa samy snazime stat lepsimi ludmi to je zmysel zivota
no to je pekná myšlienka!O takúto ideu by sme sa mali pričiniť podvedome všetci...ale ...no hej!vážne!je to pekná myšlienka, možno raz, ked´ si všetci budeme rovní, tak to zvládneme...
Takze...tema, na ktoru sa da napisat tak vela a pritom sa da vysvetlit zopar slovami...nebudem sa opakovat s tym, co som Ti napisal do blogu, iba pokracovat...takze, zmysel zivota si musi najst kazdy sam, nikto to za teba neurobi...nikto ti ani nemoze povedat, aky by mal byt zmysel tvojho zivota, lebo to, co je pre neho zmyslom, pre teba moze byt iba nedolezitou sucastou zivota...takze aky by mal byt? dobre, najcastejsie je to: peniaze(ale strasne malo ludi je spokojnych prave s tymto zmyslom zivota a penazi nikdy nie je dost), rodina(lenze ta sa moze kedykolvek obratit chrbtom), praca(lenze tu mozes zo dna na den stratit), hobby(dobre, ale co ked to jedneho dna nebudes moc robit kvoli zdraviu, veku aleb niecomu podobnemu?)...teda ostava uz len zopar veci...napriklad priatelia - lenze ti su niekedy ako rodina, takze dobrych priatelov nie je lahke najst (asi vies, mas o tom blog), zit bez zmyslu zivota (ale to sme zase na zaciatku) a potom este viera. Verit mozes v hocico. V seba, v Boha, v to, ze na konci mesiaca dostanes vyplatu. Viera drzala ludi pri zivote v casoch, kedy sa ich zivoty mohli zdat uz vyciarknute zo zoznamu...napriklad cez vojny (a nie len cez dve svetove vojny) sa ludia preto, ze verili v nieco lepsie, dostali dalej ako ti, co stratili vieru...viera je podla mna zmyslom zivota...mozno aj pre inych ludi...ale kazdy si to svoje musi najst sam...
moj zmysel zivota su priatelia,kofola a tuzbou ktoru planujem dosiahnut je aj moj celozivotny ciel vystudovat pravo a ist do politiky nech mozem spolu zo SLotom robit haluz v politike
Na zaciatok xcem pozdravit Nikol, ktora je super baba a pri takej babe ma zivot zmysel...zivot a zmysel su slova uplne ineho vyznamu, no pri ich spojeni to ma jeden a dost dolezity vyznam, ktory by si mal najst kazdy. Zmysel zivota je siroky pojem, na ktory sa da pisat a hovorit o nom veeelmi vela. Vraj je zivot kratky, ale dost dlhy na to, aby clovek zistil, preco sa oplati zit. ANiekto zije pre seba, niekto pre rodinu, nikto pre kamaratov, niekto pre pracu a niekto pre deti. Ja osobne mam zmyslov zivota taky mix. Podla mna by clovek nemal mat zmysel zivota len jeden a zit naplno stale, aj ked niekedy zivot nie je lahky. Na zaver mam taky jeden zaujimavy vyrok, ktory sa sem pomerne hodi a pouzivam ho dost casto: NEBERTE ZIVOT PRILIS VAZNE, PRETOZE AJ TAK Z NEHO NEVYJDETE ZIVY...
Aj ja ti dakujem...to potesi, ked mi to povie "buba", ako si vas nazvala ty (zaujimava novinarska kacica)...a co ma najvacsiu cenu? Tak to zalezi na veku. Postupom veku, pribudaju nove a nove zmysle zivota a meni sa aj najvacsia cena. Pre dieta ma najvacsiu cenu mama, ked dospieva, tak laska a kamarati, ked dospeje, tak partner, ked starne, tak dieta a ked je stary, tak predovsetkym zdravie. Pre mna ma najvasciu cenu mama, pretoze je podla mna dolezite mat niekoho rad a aj kamarati, bez ktorych by bol zivot tazsi, pretoze si navzajom pomahame a mozeme sa rozpravat o hocicom.
Nejde o to, ze si napisala "buba", len to bolo podla mna sympaticke, ako sa ti podaril preklep. Vyzeras pracovita, to je asi tiez jedna z tvojich zmyslov zivota, vsak?
Pracovita. S tym slovom skor nie som kamaratka. Ale len v urcitych veciach. Napr. zo mna nikdy nebude domaca zienka, lebo take veci ma nezaujimaju. To som radsej cely den nad knihami. Takze v tomto zmysle sa da povedat, ze som pracovita.
Takze ja budem oponovat Dinke,lebo to co napisala je podla mna absolutna hlupost,o ludoch ktory nemaju zmysel zivota,ze nemaju pravo zit na tejto planete.A kde inde by mali zit?2 tyzdne som praxovala medzi nepricetnymi ludmi,ktory o sebe ani nevedeli.Myslis si ze maju svoj zmysel zivota ked o sebe ani nevedia?Co sa s nimi da robit?Kde teda maju zit,pokial ten zmysel zivota nemaju,su uplne neschopni,nevnimaju realitu?Ludia co sa topia v depresiach,tak isto ciastocne stratili sebe,tym padom aj zmysel zivota.Nemaju pravo tu zit?Skor by som povedala ze pravo na tejto planete nemaju zit ludia ako su vrahovia.Clovek ktory stratil zmysel zivota aspon neohrozuje okolie,on len sam trpi a nikoho tym nezatazuje.Asi tolko som chcela.
Pekne Sonia. Ja si myslim to iste, ale to asi preto, ze chodime na tu istu skolu a mama to uz tak naucene. Kazdy clovek ma pravo zit, ved prave preto nam nasa matka darovala zivot.
Clovek dospieva cely zivot (aj ked vacsina asi nie)...
A ciel? Podla mna je ciel to, ze ked raz budem starsi pan a pozriem sa spat do minulosti, aby som si mohol povedat, ze som prezil krasny zivot a dostat ho do daru este raz, prezijem ho tak isto...
Ludia zite naplno, zivot mate len jeden a je na vas ako s nim nalozite....
zmysel zivota je laska k bliznemu :nie smrt : lebo len v zivote sa stretavame s bohom po smrti nie . takze teraz treba zit v laske ku bliznemu nie po smrti :xD potom je to uz jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
uz sa asi neviete dockat ze? =DDD
A mimochodom, ostatny piste, piste a piste...
Clovek dospieva cely zivot (aj ked vacsina asi nie)...
A ciel? Podla mna je ciel to, ze ked raz budem starsi pan a pozriem sa spat do minulosti, aby som si mohol povedat, ze som prezil krasny zivot a dostat ho do daru este raz, prezijem ho tak isto...
Ludia zite naplno, zivot mate len jeden a je na vas ako s nim nalozite....
5o (peto)