Aký je váš zmysel života? Načo chodíte do školy, načo každé ráno vstávate, čo vás motivuje, posúva, poháňa vpred? Kam to v živote chcete dosiahnuť, aký cieľ chcete získať, aby ste si povedali "fajn, teraz som spokojný/á" ? Pre koho, alebo pre čo žijete?
- Zmysel môjho života je žiť a užívať si život naplno pokiaľ je to možné a pokiaľ som mladá..
- Do školy chodím na to aby som sa doma nenudila a mám v škole výborných kamarátov, a aby som sa niečo naučila aj keď niekedy to učenie nie je prechádzka ružovou záhradou a dáva dosť zabrať..
- Tak mať VŠ aby som aspoň o nejaké to % mala lepšie pri hľadaní práce v dospelosti, aby som mala o niečo lepší plat aby som žila spokojne založila si rodinu a žila ako priemerný človek, mala niečo v zálohe a užívala si, len toto mi chýba k šťastiu a budem spokojna
Neviem..., Možno žijem pre prácu a možno pracujem pre život. Možno chcem toho v živote veľa dosiahnuť, čo najďalej to dotiahnuť, veľa toho prežiť a ešte viac si užiť. Zarobiť veľa peňazí, ktoré zo mňa spravia človeka. Zažiť veľkú lásku, ktorá skráti a skrášli tie dlhé temné chvíle tiahnúce sa celým životom.
To všetko chcieť môžem, no k čomu to bude, keď beztak raz ľahnem. Poviem si, že som nežil naprázdno alebo si len tak pomyslím, že to všetko bolo zbytočné ako život sám, ktorý ako začne, tak aj skončí.
Každopádne, som tu, pretože žijem pre iných aby oni mohli žiť pre mňa. Nebyť ich, niet ani mňa. Sú tí jediní, ktorí ma tu držia...
Fakt dobrý prístup mať konkrétny cieľ na dosiahnutie ...
No chcem dosiahnuť svetový mier a potom si môžem žily podrezať, lebo ma už nebude treba a prídem o zmysel života ... Alebo aby som neprišiel tak ešte môžem nejakú vojnu začať ... Dobré, čo?
Aby som bol spokojný, chcem byť proste spokojný, nerozdelil som si život na premenné, ktorých hodnoty exaktne určujú moju momentálnu spokojnosť
bude to zniet extremne kliseovite, ale zmyslom zivota je laska. ked vies, ze niekomu na tebe zalezi a tebe zalezi na niekom. ked mas niekoho, s kym si mas vzdy co povedat a kazda chvila v jeho pritomnosti ta nesmierne obohacuje a posiela do vysin. ludia, ktori su zalubeni, sa na zmysel zivota nikdy nepytaju, bo nejak podvedome citia, ze ho nasli
moj zyvotny sen je bit kuchar a prestahovat sa do pariza proste milujem pariz a viem o com hovorim lebo som tam uz bol nie ako niekdo cche bivat v parizi a ani nevie ci je tam dobre no al e pariz nieje ako v telke je tam vela podvodnikov a takych uplne hnusnich smrdlavych ulickach ale mne sa paci taka atmoska =D
Ježiš...Mne až zle prišlo z týchto vašich komentov niektorých ! Ľudia vy ste dosekaní...Život je krásny .Už keď si to,len povieš a začneš tomu trochu veriť,tak takým bude.A predsa neklamme si.Každý o niečom sníva.Či už o láske,peniazoch,jemnejšom toaletnom papieri..Nuž neviem,ale každý občas tajne dúfa a verí.A takto tajne dúfať a verit si,treba stále a ono sa to po čase dostaví Napríklad ja viem,že si dokončím vysokú školu psychológie,psychologičkú robiť budem,budem mať rodinku,veľa peňazí,budem zdravá a ešte budem robiť aj dobrú hudbu Šťastná budem..Trochu OPTIMIZMU !!! Koľkí by chceli žiť a nedá sa..Trrr myslite na to ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
- Do školy chodím na to aby som sa doma nenudila a mám v škole výborných kamarátov, a aby som sa niečo naučila aj keď niekedy to učenie nie je prechádzka ružovou záhradou a dáva dosť zabrať..
- Tak mať VŠ aby som aspoň o nejaké to % mala lepšie pri hľadaní práce v dospelosti, aby som mala o niečo lepší plat aby som žila spokojne založila si rodinu a žila ako priemerný človek, mala niečo v zálohe a užívala si, len toto mi chýba k šťastiu a budem spokojna
To všetko chcieť môžem, no k čomu to bude, keď beztak raz ľahnem. Poviem si, že som nežil naprázdno alebo si len tak pomyslím, že to všetko bolo zbytočné ako život sám, ktorý ako začne, tak aj skončí.
Každopádne, som tu, pretože žijem pre iných aby oni mohli žiť pre mňa. Nebyť ich, niet ani mňa. Sú tí jediní, ktorí ma tu držia...
No chcem dosiahnuť svetový mier a potom si môžem žily podrezať, lebo ma už nebude treba a prídem o zmysel života ... Alebo aby som neprišiel tak ešte môžem nejakú vojnu začať ... Dobré, čo?
Aby som bol spokojný, chcem byť proste spokojný, nerozdelil som si život na premenné, ktorých hodnoty exaktne určujú moju momentálnu spokojnosť
Vykonávam životné procesy plus hŕbu pičovín naviac, zotrvačnosť.