Diskusie - 2869. stránka fóra
12
Zákon o povinnom hrani slovenskej hudby v SK rádiach
Najprv si povedzte čo si o tom myslite, a potom keď prejdeme až do stavu že s tým začneme súhlasiť či nenávidieť to..tak otázka znie myslite si že všetky tým rádiam, a celkovo dramaturgom by to otvorilo priestor... Otvor fórum »
6. 6. 2013 17:15
25
Frajerkine pokecovanie
zdravim vas.. mam vztah vyse roka, zoznamili sme sa cez pokec, potom sme presli na facebook, proste klasika.. lenze trapi ma ze ona travi na pokeci aj dnes vela casu.. stale ked bez prihlasenia pozriem ci je... Otvor fórum »
6. 6. 2013 17:15
15
Ubytovanie v Bratislave (Prijímačky)
Ahojte ľudia. 11. 6-12. 6 mám prijímačky na Ekonomickej univerzita v Bratislave. Zháňam ubytovanie na 1 noc, ale nemám peniaze, ako väčšina mladých :D.... Poraďte kde sa ubytovať tak do 8 € za noc? (aj s... Otvor fórum »
6. 6. 2013 17:09
14
Znamky zo strednej školi pri prijati na VŠ
Majú veľkú váhu známky zo strednej školy pri prijati na VŠ? Viem že sa neberu na všetky školy, poznate nejake VŠ kde znamky z konc. vysvedčení nehrajú žiadnu rolu ? Otvor fórum »
6. 6. 2013 17:06
27
Prosím, ako by som za 3 mesiace mohla schunduť aspon 10 kg? ja viem každý deň cvičím jem zdravšie ale myslíte že to pojde? čomu
jem tak, že za den pijem len vodu alebo čaj bez cukru, zeleninu, ovocie sladkosti a čipsy a sladenen vody už nie a poriadne jedlo si dám raz denne ešte nejaké jogurty a tak.. prosím pomoc :( Otvor fórum »
6. 6. 2013 16:39
3
Raduga 3
neviete niekto o nejakej stranke na stihanutie testov z radugy 3? nemozem ich najst Otvor fórum »
6. 6. 2013 16:27
9
Máte radi/počúvate Arctic Monkeys ?
6. 6. 2013 15:53
4
Hladám niečo
Niekto kto pozná autora Johna Creaseyho, mohol by niekto nájsť nejake informácie o tomto autorovi. Ako hľadam tak hľadam a nič :D Ďakujem. PS: Největší cynikové bývají v... Otvor fórum »
6. 6. 2013 15:38
9
CS GO download
Niečo kde sa dá stiahnuť Counter Strike Global Offensive zadarmo plná hra? Dajte link. Ja hladám už 20 minut na nete torrent atd a nič, OMG" Otvor fórum »
6. 6. 2013 15:12
5
Pc hra
čauko chcela by som si spomenúť na názov jednej z mojich hier z detstva..neviem či to bol zajac, ale keď skočil do trička získal život alebo sa stal neviditeľným a mohol ísť cez všetky prekážky..vo vode sa utopil a... Otvor fórum »
6. 6. 2013 14:59
13
Rozpoznáte rastlinu?
dúfam, že tu sú botanici, lebo som zúfalá a neviem to nájsť na googli https://fbcdn-sphotos-d-a. akamaihd. net/hphotos-ak-frc3/960263_600913993275330_64848818_n. jpg Otvor fórum »
6. 6. 2013 14:11
6
Nejaká dobrá mapka na Warcraft III ?
Hráme spolu s bratom a hľadáme nejakú super mapu na hranie (nie DotA). Nejaký špeciálny typ :) Ďakujem za tipy :) Otvor fórum »
6. 6. 2013 14:06
13
Keď hľadám potrebné informácie,,.
- využijem google
- založím o tom fórum,lebo neviem používať google
- napíšem o tom na facebook nástenku, lebo neviem používať google ani založiť fórum na birdzi
Hlasuj »
6. 6. 2013 13:50- založím o tom fórum,lebo neviem používať google
- napíšem o tom na facebook nástenku, lebo neviem používať google ani založiť fórum na birdzi
Hlasuj »
3
Prehrávanie hudby Samsung galaxy ace
Ma niekto skúsenosti s takýmto problemom? Doteraz keď som zapojila slúchadlá do mobilu mi hudbu prehrávalo normálne, teda len cez slúchadlá, avšak už dlhšie keď prehrávam teraz hudbu cez slúchadlá mi ju prehráva aj cez ne ale aj... Otvor fórum »
6. 6. 2013 12:32
1
Čo viete o výukovom programe Didakta
Ahojte :) potrebovala by som pomôcť s projektom o výukovom progreme Didakta:) tak ak o nej niečo viete napíšte mi to tu :) alebo to ako by ste ju vy predávali :D Otvor fórum »
6. 6. 2013 09:31- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 4 Ako si spomínaš na pubertu
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Akej farby máte dnes ponožky?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 10 Ako si spomínaš na pubertu