Diskusie - 2879. stránka fóra
7
Hladam pesničku
celý klip sa odohráva v aute su tam take pekne ženy tmavovlase sa mi zda :D a spievaju takú veselu pesničku Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:08
34
Rast a Posilovňa
Mám na pláne ísť do posilovne aby som nabral nejakú svalovú hmotu ale bojím sa že prestanem rásť ... Mám iba 165 cm a chcem rásť ďalej ... Je to pravda alebo nie ??? Otvor fórum »
2. 6. 2013 12:36
8
SK-EN pc translator
Prosím poraďte nejaký fakt dobrý translator stračí mi SK-EN a opačne, aký program je najlepši? dik Otvor fórum »
2. 6. 2013 12:05
30
Hrčka
Čauko, ráno som si našla hrčku pod pazuchou a dosť to bolí, keď pohnem rukou. Máte s tým už niekto skúsenosť? Čo na to treba dať? Mám ísť k doktorke? Otvor fórum »
2. 6. 2013 11:49
18
Dá sa nejako im na fb ešte napísať?
Blokli ma na jednej stránke na fb, pretože som napísala do komentárov pod fotku pravdu.. a za mi komentár vymazali a blokli si ma! Chcem im ešte napísať, ale neviem ako keďže mám blok... nejaká rada? Otvor fórum »
2. 6. 2013 11:44
16
Čo si myslíte, má na Slovensku farmaceutický priemysel uplatnenie?
Čo si myslíte, má na Slovensku farmaceutický priemysel uplatnenie? Otvor fórum »
2. 6. 2013 11:13
6
Windows 7
sokames more nasiel by sa tu neikto kot by mi poradil ako preinstalujem windows 7 na notebooku acer aspire 5738 ked nemam cd iba windows v notase ? neviem za boha na to prist dakujem ak sa tu niekto najde... Otvor fórum »
2. 6. 2013 11:13
47
Mlieko v kanvici
Už viackrát som rozmýšľala nad tým, či sa dá v rýchlovarnej kanvici zohrievať mlieko :D Hľadala som to aj cez google ale nič rozumné som nenašla. Neviete niekto, prípadne máte osobné skúsenosti? PS: ťažký život na intráku Otvor fórum »
2. 6. 2013 00:37
8
Odblokovanie androida
ahojte... mam problem... sestre sa podarilo tolko krat skusit vzor ze ma ziada len o pristupove udaje k google uctu... velmi zaujimave je, ze tieto udaje nefunguju. takze pozeral som par navodou,... Otvor fórum »
1. 6. 2013 23:13
10
Hľadám jednu pesničku!!
Hľadám jednu pesničku. :D Spieva ju žena(dievča) a spieva sa tam niečo ako I am so happy alebo tak nejak je to pomala pesnicka a viem aj melodiu skoda , že sa neda napísat možno by ste mali... Otvor fórum »
1. 6. 2013 22:53
4
Skoly
co myslite co je lepsie zdravotnicka-asistent alebo hotelova akademia? Otvor fórum »
1. 6. 2013 22:01
11
Slovensko
čautéé :) Neviete niekto nejaké fakt pekné miesto na SVK ? .. :) niečo kde je to fakt zaujímavé ? ..Dakujem . . Otvor fórum »
1. 6. 2013 21:58
25
Aussie pomoc na veľmi poškodené vlasy
Ahojte v dm drogériach maju teraz výrobky na vlasy od tejto značky. Doteraz sa nedali na slovensku takmer vôbec zohnať. Vraj sú úplne super a do hĺbky pomáhajú zregenerovať veľmi poškodené a suché vlasy. Máte s nimi... Otvor fórum »
1. 6. 2013 21:36
58
Ktoré zvieratá v hororoch vám najviac naháňajú husiu kožu?
1. 6. 2013 20:56- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Akej farby máte dnes ponožky?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Ako si spomínaš na pubertu
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?