Diskusie - 2881. stránka fóra
15
Ukludňujúca hudba
Neviete niekto o nejakej dobrej ukľudnujúcej hudbe, ktorá by sa hodila do videa s fotkami ? Ďakujem za každý tip :) Otvor fórum »
1. 6. 2013 14:56
18
ISIC karta alebo EURO 26
Ahojte, má niekto z vás jednu z týchto kariet ? Prosím vás, poviete mi či je to výhodné alebo nie ? A či je tam veľká zľava na autobusy ? Otvor fórum »
1. 6. 2013 14:22
55
Moze vznikut skutocne kamaratstvo z lasky?
Ahojte, davnejsie som vyznal lasku jednemu dievcatu, ta ma tak rozpacito "odmietla", ale este dalsi mesiac sme sa dalej rozpravali, smiali akoby nic, a ona bola v mojej spolocnosti spokojna, na dotyky sa neodtahovala... Otvor fórum »
1. 6. 2013 13:38
13
Sútaž o web
Ahojte birdzaci, rozhodol som sa výhlasiť menšiu súťaž o webovu stránku. Si mladý? foťiš? maluješ? alebo si inak nadaný a mysliš si ze web je niečo čo ta posunie dalej? nevieš... Otvor fórum »
1. 6. 2013 12:45
30
Tumblr
Ahoj. Dnes som sa zaregistrovala na tumblr-i a nedá sa mi zmeniť avatar. Stále keď kliknem na +Pick avatar tak sa mi otvorí okno s fotkami, vyberiem fotku ale nenačíta sa. Neviete mi poradiť? Vďaka :) Otvor fórum »
1. 6. 2013 11:30
4
SD karta
Dobrý deň, keď vložím do PC SD kartu z foťaku tak mi ju nechce načítať ... Nejde ju ani cez tento počítač otvoriť ani nevyskakuje žiadne okno ... viete mi niekto poradiť čo s tým ??? Ďakujem Otvor fórum »
1. 6. 2013 11:00
21
Studovat 2 odbory na VS
Qhojte. Myslite, ze sa da studovat 2 odbory na jednej VS avsak na rozlicnych fakultach? Totiz to ja sa ani po mesiaci a pol neviem rozhodnut, ale na obidve som uz prijata. :) Je tu... Otvor fórum »
1. 6. 2013 10:28
1
Koncert filmovej hudby
Ahojte, nechce ísť dnes niekto namiesto mňa na tento koncert - http://www. praguefilmorchestra. com/koncert-pfo-v-bratislave-1-6-2013/ ? (2 miesta). Ak máš záujem, napíš mi TS. Otvor fórum »
1. 6. 2013 09:28
6
Excel
Caute, potrebovala by som pomoc s excelom :D Ano, mozem si to vygooglit aj po anglicky, len vacsinou najdem len otazky od rovnakych neschopnych pouzivatelov ako som ja, ktorym odpovedaju "sprav toto, toto a potom... Otvor fórum »
1. 6. 2013 07:36
25
Viete niekto zohnat nejake opiaty? tramal, kodein, morfin, opium, vicodin atd,,
som ochotny za to zaplatit vazne velmi slusne, radsej TS Otvor fórum »
1. 6. 2013 01:40
47
Aký je podľa Vás najväčší ekologický problém dnešnej konzumnej spoločnosti ?
Oukej, maličký výskum deti moje :) ked tak porovnajte svetovú spoločnosť so Slovenskou republikou :) Otvor fórum »
1. 6. 2013 01:28
10
Žiarlivá priateľka
Čaute no móže toto byť? Frajerka žiarli na môjho spolubývajúceho, ktorého mám mimochodom plné zuby a ešte k tomu som heterosexuál? Toto je už čo? Veď ona sa absolútne netrafila s tou žiarlivosťou... Čo mám robiť podľa vás? Otvor fórum »
1. 6. 2013 00:41
44
KTO TI TU CHÝBA ???
1) Keby si mal možnosť, oživiť len jednu osobu z celého sveta, z akéhokoľvek obdobia, (storočia, či iného času, miesta), kto by to bol? A prečo práve tá osoba? ... Otvor fórum »
1. 6. 2013 00:31
37
Cítili ste sa niekedy ako vyvrheľ ľudstva?
Cítili ste sa niekedy akoby ste boli niekto, komu nikto nerozumie (nemyslím tým pubertálne nálady), ani najlepší kamaráti, ani rodina, proste akoby vás nikto nepoznal??? Máte niekedy myšlienky a nálady, o ktorých by ste sa... Otvor fórum »
31. 5. 2013 23:59
4
Študentská pečať - reklama
Ahojte, vie mi niekto povedať názov pesničky v reklame na Študentskú pečať? :D http://www. youtube. com/watch?feature=player_embedded& v=VRshwLRADiw Otvor fórum »
31. 5. 2013 23:32
9
Skladací huláhop
čauko neviete či niekde v Nitre nezoženiem skladací huláhop alebo objednávali ste si ho niekto na internete? ak áno dajde vedieť vďaka :) Otvor fórum »
31. 5. 2013 23:22
22
Aké máš vlasy? (príp. napíšte aj koľko cm)
31. 5. 2013 22:49- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 3 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 3 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 1 Nedá sa mi súkromne kontaktovať admina. Je to možné?
- 2 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 3 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 4 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?
- 5 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 6 Ako utierate prach?
- 7 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 8 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 9 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3