Diskusie - 2938. stránka fóra
48
Na akej pesnicke MOMENTALNE ficis?
komentare typu TOTO TU UZ BOLO STO KRAT si nechajte :D ja na tommto ! http://www. youtube. com/watch?NR=1& v=kLaC0PNMldo& feature=endscreen Otvor fórum »
7. 5. 2013 15:10
19
Blokujete si ľudí na chate na sociálnych sietiach ?
Aký máte na to dôvod? Otvor fórum »
7. 5. 2013 14:43
29
110km/h na cestach
Co si o tom myslite? Podla mna je to sprostost. Jednak nemame na to cesty a druha vec ze nehodovost bude vacsia. A ked slovaci jazdia ako barani... (Nie vsetci) Co vy... Otvor fórum »
7. 5. 2013 14:08
17
Vysledky z Maturity 2013
no co maturanti ako sa Vam podarili maturity? ake mate vysledky? ci uz percenta alerbo percentil... :D Otvor fórum »
7. 5. 2013 13:49
14
Domaca unava
Tak toto nechapem, preco ked pridem domov som ako zabita? Nech som hocikde - u kamosky na byte, v meste, vsade... mozem byt svieza a v momente ako som uz doma zacina na mna ist unava,... Otvor fórum »
7. 5. 2013 12:47
6
Multifunkčná tlačiareň
Čafs lidi. Ktorú multifunkčnú tlačiareň mi prosím odporúčite tí, čo máte Mac? Díky za tipy :) Otvor fórum »
7. 5. 2013 11:38
21
Maturita 2013
Maturanti, kedy ste sa začali učiť na ústne? Dali vám učitelia nejaké pripravené veci? (Okruhy alebo dokonca otázky?) Čoho sa bojíte najviac? Otvor fórum »
7. 5. 2013 11:37
7
SVETLO - TMA 3D
Ahojte, potreboval by som poradiť s jednou úlohou na architektonickú kompozíciu. Mám pojmy SVETLO - TMA a mám vytvoriť 2D abstrakciu, 3D abstrakciu a nakoniec model. Kedysi som tu zakladal už fórum, ale... Otvor fórum »
7. 5. 2013 10:45
9
Z čoho sa robia prijímačky na žurnalistiku?
prosím vás, neviete z čoho sa robia prijímačky? lebo tak konkrétnejšie to neviem nikde nájsť. Alebo z ktorých predmetov by som mala ísť kvôli tomu maturovať? Otvor fórum »
6. 5. 2013 22:34
17
Čo je horšie?
- žena s chlapskými rukami
- muž so ženskými rukami
- nezaoberám sa detailami ako sú ruky
Ďalšie možnosti »
6. 5. 2013 22:16- muž so ženskými rukami
- nezaoberám sa detailami ako sú ruky
Ďalšie možnosti »
9
Pesnička z reklamy?
neviete niekto ako sa volá táto pesnička z reklamy, našla by som si to zvyčajne sama ale túto fakt neviem nájsť:D Otvor fórum »
6. 5. 2013 20:35
17
Stalo sa vám, že vám vlasy počas žehlenia vŕzgali ? Neviete mi povedať čím to je keď ,,
ich až tak nenamáham? začínala som každým dnom od 12 rokov, ale skoro som aj prestala dnes už len 3x týždenne na 150°... Chcem sa opýtať čím to môže byť spôsobené že mi... Otvor fórum »
6. 5. 2013 20:10
42
Aký je váš najkrajší zážitok???
Musím napísať sloh tak hľadám inšpiráciu.. :D Otvor fórum »
6. 5. 2013 20:02
29
Kto je Vaša rodina alebo čo pre Vás toto slovo znamená?
Zahŕňa u Vás slovo rodina len mamu, otca, súrodenca, príp. iných členov? Považujete za rodinu, niekoho celkom iného? (Nezaujíma ma, či ste adoptovaní, alebo či žijete s... Otvor fórum »
6. 5. 2013 19:51
18
Dobrá kniha
Neviete mi niekto poradiť niejakú dobrú knihu? Najlepšie román :) ale som otvorená aj iným žanrom Otvor fórum »
6. 5. 2013 19:48- 1 Si fatphobic?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 3 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 4 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 1 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 2 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 3 Si fatphobic?
- 4 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 5 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 6 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 7 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Kedy ste mali naposledy sex?
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 10 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?