Diskusie - 2997. stránka fóra
48
Tampón-pomoc
Baby, nemôžete mi dať nejaké rady, ako si zaviesť tampón? Už som to skúšala miliónkrát a vždy sa mi to nepodarí.... asi si musím chirurgicky dať zväčšiť dierku alebo čo, neskutočne ma to páli, štípe, ... Otvor fórum »
10. 4. 2013 20:33
28
Akú máte najradšej postavu na babe?
10. 4. 2013 20:31
15
Inšpekcia na škole
ahojte, tento celý týždeň ideme mať inšpekciu na škole, mali sme ju zatiaľ len na 2 hodinách ale keď som videla ako sa tie naše učiteľky pretvarujú až trápne to bolo. všetkých volajú v zdrobneninách, pekne... Otvor fórum »
10. 4. 2013 20:14
63
Aký je váš najhorší školský predmet ktorý neznášate
Čaute, ktorý z predmetov vôbec nemusíte? môžte napísať aj konkrétny dôvod prečo práve ten. Či už ste na strednej alebo vysokej škole. Ja nenávidím Matiku, prosto budem sa učiť všetko len toto nie! :D ... Otvor fórum »
10. 4. 2013 20:06
15
Pu-Erh
Chcela by som sa spýtať či tu má niekto skúsenosti s týmto čajom počas chudnutia. Pomohol Vám ? (Alebo iné skúsenosti) Cvičím každý deň pravidelne, ale rozmýšľala som že by som ho začala piť popri tom, lebo... Otvor fórum »
10. 4. 2013 20:03
48
A čo tak váš životný sen?
Rád by som ho poznal, možno si tu nájdete podobný typ, nikdy neviete na koho narazíte :) Otvor fórum »
10. 4. 2013 19:54
10
4
Mobil Sony
Pamätáte si niekto taký starý mobil od Sony? Na tú dobu bol celkom malý, nemal farebný displej, mal polyfonické zvonenia, a na boku také koliečko sa mi zdá. Neviete niekto ako sa volal? Vďaka... Otvor fórum »
10. 4. 2013 19:27
28
Dievčatá a okuliare
Páčia sa vám dievčatá v okuliaroch? alebo vas skvôr odpudzujú? uprednostníte dievča bez nich? ako by ste sa zatvárili keby vaša priatelka začne nosiť okuliare? Chalani vyjadrite sa k témé ; ) Otvor fórum »
10. 4. 2013 18:55
7
Nejaký Fyzici? :)
Ahojte, neviete mi poradiť s týmto príkladom? Teleso o hmotnosti 1kg zavesene na tenkom vlákne vychylime o uhol 90 stupnov a uvolnime ho. Aká bude ťahová sila, ktorou posobí vlákno na závažie v okamihu, ked prechadza zvislou... Otvor fórum »
10. 4. 2013 18:54
5
Poradíte výber mobilu do 160 euro?
Zdravím, plánujem kúpiť mobil do 160 euro. Mal by mať: -dotykový displej -autofocus -blesk -aspoň 3, 2Mpix (najideálnejšie 5Mpix) -kvalitné fotky ... Otvor fórum »
10. 4. 2013 18:47
9
Myslíte si, že Ožran Milan Hulín spáva namrdaný na Brezine?
Ano. ##Celkom často. ##Nie, ešte som ho nevidel, ani nepočul chrápať. ##Vídavam ho pravidelne. ##Je to celkom dobrý herec. ##Dobyte ho. ##Pije ako pán grcá ako cigán. ##Jebe do seba čučo... Otvor fórum »
10. 4. 2013 18:20
58
Keby ste mohli vrátiť čas, do akého veku by ste sa chceli vrátiť? :)
Predstav si že jediný krát môžeš vrátiť čas, a vybrať si vek, do ktorého sa môžeš vrátiť. Ktorý by to bol, koľko rokov by si chcel/chcela mať? :) Ja by som chcela vrátiť čas, kedy... Otvor fórum »
10. 4. 2013 18:14
24
Pili ste už niekedy maté?
Kto by nevedel, tak je to nápoj-povzbudzovač prevažne v Paraguaji, Argentíne, Uruguaji a Brazílii, s jemnejšími účinkami ako káva. Ak ste ho pili, chutil vám? Povzbudil? Či to bola žbrnda? :] Ak nie, tak... Otvor fórum »
10. 4. 2013 18:08
4
Menzes-HAK
Ahojte baby. Ako sa vám upravila menštruácia keď ste začali brať antikoncepciu? :) Čo sa mňa týka, dva dni predtým ma bolí podbruško, predtým ma nebolievalo, dokonca som ani nevedela kedy presne dostanem(nežila som sexuálne), ... Otvor fórum »
10. 4. 2013 18:08
46
Ako dlho ste liečili vaše zlomené srdce?
Ako dlho vám to asi tak trvalo? Otvor fórum »
10. 4. 2013 16:53
48
Páči sa vám ombre?
- ano, rozmyslam ze si to dám urobit
- nie, je to hnusne
- ano, ale len na iných, na svoje vlásky by som si to nedala
Ďalšie možnosti »
10. 4. 2013 16:42- nie, je to hnusne
- ano, ale len na iných, na svoje vlásky by som si to nedala
Ďalšie možnosti »
- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?