Diskusie - 3300. stránka fóra
13
Ako sa počíta zmiešané číslo?
Mám jeden problé. Zajtra ideme na matike písať test a akurát som chýbal vtedy, keď sa učili zmiešané čísla. Nemohol by mi niekto poradiť ako sa to počíta(myslím zlomok na zmiešané číslo, a potom aj naspäť... Otvor fórum »
7. 1. 2013 09:53
8
Odpustenie
Koľkí klamali a bolo im odpustené. Len ja si nezaslúžim odpustenie od... (doplňte od koho) Otvor fórum »
7. 1. 2013 09:48
34
Erekcia u urologa
Uz sa niekomu stalo, ze bol u doktora/-ky kde sa musel vyzliect donaha? Nedavno som bol u urologicky, kde som si mal stiahnut slipy, a lahnut. Vsetko bolo OK kym mi nezacal tvrdnut, z toho... Otvor fórum »
7. 1. 2013 09:14
11
Medzinárodné vzťahy BB - predmety
Ahojte, vedel by mi niekto tak konkrétnejšie povedať, aké predmety sa dajú študovať na medzinárodných vzťahoch v BB ? Otvor fórum »
7. 1. 2013 07:08
31
Aké je u Vás teraz počasie ?
7. 1. 2013 01:54
39
Môj novy blog?
Ahojte rád by som tu raz za čas písal nejaky ten blog ....chcel by som samozrejme sa vyjadrovat o politike..... tak bol by som rád keby ste mi dali nejake námety na prve blogy a ktorych moze prebehnut... Otvor fórum »
7. 1. 2013 01:42
25
Báseň
Máte básnické črevo ? Snažím sa napísať báseň , ale vôbec mi to nejde , čo mam robiť ? :D téma:láska Otvor fórum »
7. 1. 2013 01:38
11
Google Chrome motívy
Nedá sa mi zmeniť vzhľad na prehliadači, doteraz to v pohode išlo nebol problém a teraz keď na to kliknem, tak mi vypíše len "kontrola" alebo "prebieha kontrola" a to je tak všetko, motív sa nezmení. ... Otvor fórum »
7. 1. 2013 01:36
35
Kompakt alebo zrkadlovku???
Potrebujem poradiť s takým mojím menším problémom. Prednedávnom som sa rozhodla kúpiť si nový fotoaparát. Najskôr v tom že nejaká kvalitnejšia zrkadlovka by stála aj cez 1000€ som si vyhliadla jeden kompakt od Nikonu ale potom som si... Otvor fórum »
7. 1. 2013 01:23
15
Ma to vyznam?
má to vyznam keď som na OA, a neskutočne sa mi nehce učiť najradšj by som prestupila na niaku hotelovku lebo bez vyšky sa nikde nezamestnam asi :(... mam prestupiť? Otvor fórum »
7. 1. 2013 01:17
58
Čo si myslíte o tuneloch v uchu?
Vyjadrite sa :D mne osobne sa to páči len na niektorých ľudoch :D osobne mám momentálne dva v ľavom uchu (3 a 8mm) a jeden v pravom (5mm) :D Otvor fórum »
7. 1. 2013 00:56
3
UPOL lekarska fakulta
Študejete, poznate niekoho kto studuje alebo hlasi sa na Lekarsku fakultu do Olomouca? Ake boli prijimacky, aka je pravdepodobnost prijatia? Pocula som reci, ze tam netreba systematiku zivocichov? Co je na... Otvor fórum »
7. 1. 2013 00:48
34
Chlapi! :)
Čo Vás vzrušuje v posteli? Aký bol váš najlepší sex a v čom bol výnimočný? Čo je to na čo si potrpíte a čím vás partnerka dokáže zaujať tak aby ste si povedali, tak táto bola najlepšia? :) Otvor fórum »
7. 1. 2013 00:34
27
Nemám kamarátov
Dobrý deň, chcem sa vám zdoveriť s jedným problémom, či mi neviete poradiť. Ide o to, že nemám kamarátky ani kamarátov. Neviem, ako si ich nájsť, pretože... Otvor fórum »
7. 1. 2013 00:28
15
Čo si myslíte o anketách, ktoré sa pýtajú naváš názor o určitých birdzákoch?
páčia sa mi - osvieženie oproti tým bežným##lezú mi na nervy##je mi to jedno##aké ankety? Otvor fórum »
7. 1. 2013 00:11
68
Máme automaticky vymazávať všetky fóra, ktoré kladú otázku, čo si myslíte o konkrétnom používateľovi?
- áno, nemali by tu byť také diskusie o konkrétnych používateľoch
- áno, ale len v prípade ak sú úražlivé
- nie, nemažte
Ďalšie možnosti »
6. 1. 2013 23:42- áno, ale len v prípade ak sú úražlivé
- nie, nemažte
Ďalšie možnosti »
- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 7 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 8 Trest za vniknutie do garáže
- 9 Jar prisla- Váš outfit ?☺️