Diskusie - 3314. stránka fóra
21
Značíš si meniny blízkych do kalendára/diára?
- áno, na začiatku roka ich pozvýrazňujem na niekoľko mesiacov/celý rok dopredu
- áno, každý týždeň pozriem, či niekto náhodou nemá
- nie, ak si aj všimnem, že má niekto meniny, je to náhoda
Ďalšie možnosti »
5. 1. 2013 01:01- áno, každý týždeň pozriem, či niekto náhodou nemá
- nie, ak si aj všimnem, že má niekto meniny, je to náhoda
Ďalšie možnosti »
8
Rozprávka z detstva
Hľadám jednu rozprávku.. viem, že som ju pozerávala keď som bola malá.. bol tam jedno starý ujo, asi stolár, alebo také niečo, a u neho býval malý škriatok alebo také niečo a vedel zmiznúť.. neviete, ... Otvor fórum »
5. 1. 2013 00:15
17
Rozprávka
Takže, môj priatel ma malého brata a ja proste chcem aby si ma oblúbil, lebo ho mám strašne rada ... a povedal, že si chce pozrieť rozprávku... poraďte nejakú super rozprávku čo by sa páčila 7... Otvor fórum »
4. 1. 2013 23:59
36
Demotivácia
Ako je možne že ma niekto dokáže tak demotivovať že nemám chuť nič .. konkrétne cvičila som a jedna blízka osoba sa zo mňa smiala keď som jej povedala že chcem ísť na športové gymko.. proste povedala... Otvor fórum »
4. 1. 2013 23:19Fórum bez nadpisu
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli se tu najde někdo kdo řeší hádanky na brainquest. sk , dosáhl jsem vyřešení více než 300 hádanek ale s ostatními si nevím rady a rád bych s někým spolupracoval. Pokud... Otvor fórum »
4. 1. 2013 23:14
15
Notebook a rozhryzená nabíjačka
Pes mi rozhrýzol nabíjačku. Mam Toshibu. Chcela by som vedieť, či tu niekto vie, ako to "chodí" s nabíjačkami - či ich majú v obchode na sklade (nie že treba čakať 2 týždne na objednanie) a... Otvor fórum »
4. 1. 2013 23:09
32
Pyžamový večierok
Dievčatá, organizujete u vás doma z času na čas dievčenský pyžamový večierok? :D A čo také na ňom robíte? :D Otvor fórum »
4. 1. 2013 23:07
12
Notebook sa sprava jak keby mam stlačene CTRL
No proste nechápem to.. mam novy notebook a keď naprikald si klikam na ploche na niaku zložku.. a potom kliknem na inu tak mam označene oby dve .. alebo keď naiku zložku presúvam tak mi ju kopíruje.. ... Otvor fórum »
4. 1. 2013 22:56
44
Tmavšia pleť?
Ahojte.. :) taakže.. mám taký problém, že som strašne bielý (žiadné rasistické narážky nebudem trpieť) a chcel by som mať tmavšiu pleť..nie o moc ale proste takú tmavšiu... máte nejaké návody čo by pomohlo k tmavšej pleti? Napadlo... Otvor fórum »
4. 1. 2013 22:23
5
Hľadá sa,,.
Zdravím :) hľadám jednu hru, bola by som rada keby mi niekto s tým pomohol... Hrala som to cca 3-4 roky dozadu keď mi to brat nainštaloval do PC . Neviem si spomenúť na ten názov.. Zdá... Otvor fórum »
4. 1. 2013 22:21
22
Vtipy
Napiste mi tu neake vase oblubene vtipy :) ja mam rada svoj vtip a vzdy sa z toho smejem : tri kamienky sa hraju na strk :DDD Otvor fórum »
4. 1. 2013 22:02
15
Fajn film na odreagovanie
Neviete o nejakom takom pohodovom filme kde sa nikto nezabíja, kde už pri začiatku nebudem vedieť ako skončí film, kde nebudem musieť moc rozmýšľať proste nejakú fajn komédiu na odreagovanie... Alebo niečo dobré proste. Otvor fórum »
4. 1. 2013 22:00
40
Právo
Prosím vás, prišiel aj na mňa už ten čas, kedy treba pomaly ale isto poslať prihlášky, rozmýšľam nad právom, viem áno právnikov je plná riť atď. to mi písať nemusíte, len hľadám niekoho, ... Otvor fórum »
4. 1. 2013 21:54
20
Medicina 2013
AHojteee :) Bola by som rada keby tu prispeli všetci čo sa tento rok chystajú - ako sú na tom s prípravou , či už s modelovkami, alebo doučkami, alebo ako sa učite.... či ste už začali,... Otvor fórum »
4. 1. 2013 21:49
57
Je normálne keď chalan kibicuje babe do oblečenia??
Mám začínajúci vzťah. Všetko bolo pekné a tak, ale nepáči sa mi, že sa stará do toho čo obliekam. Mám veľa oblečenia a stále si kupujem nové, nie je to síce na úplne top úrovni,... Otvor fórum »
4. 1. 2013 21:47- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aký máte dnes outfit ?
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 5 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 6 Galéria v telefóne
- 7 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Aký máte dnes outfit ?
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?