Diskusie - 4525. stránka fóra
63
Ako partnerovi nepriamo naznačiť orálny sex ?
Stala sa mi taká vec.. V minulosti som mala dosť problém s akceptovaním orálneho sexu.. Domnievam sa, že to bolo z hygienických dôvodov.. Avšak začala som používať množstvo intímnych gélov a podobnej kozmetiky a nakoniec som raz pristúpila.. Orálny... Otvor fórum »
6. 2. 2012 21:00
22
12
Naj-Vtipy
Viem že to tu už niekoľkokrát bolo, ale napíšte tie Naj-Vtipy (aspoň podla vás naj) aké poznáte ; ) Tu mám jeden morbídny :D -Mami! Ale ja mám tak rada otecka. ... Otvor fórum »
6. 2. 2012 20:42
7
Vizitky na S Xperia X8
no taze dalsi problem... xperia X8, android. kamarat mi poslal dnes vizitku s cislom a mne tu neukazalo ani v spravach ani nikde v kontaktoch ani mobil nezapipal ze daco prislo. neviete kde to najst abo... Otvor fórum »
6. 2. 2012 20:42
45
Obliekate sa stale -sik- a vkusne,,. napr aj ked ste doma? ci doma date aj stare veci na seba teplacky a stare napr tenisky?
Opat divoka netradicna otazka..heh..ci si date zalezat na to ako vyzerate ed ste doma-po praci..po skole atd... ci stare obnosene veci este drzite alebo ste sa zbavili teplakovych navykov atd Otvor fórum »
6. 2. 2012 20:27
16
Dobierka slovenská pošta
Objednala som si z eshopu vec na dobierku cez slovenskú poštu.. a kedže s tým nemám príliš skúsenosti, zaujímalo by ma ako to funguje.. to znamená, že mi príde domov do schránky ten "žltý papier" kde bude napísaná... Otvor fórum »
6. 2. 2012 20:16
27
Čo ťa najviac baví v škole?
priatelia##prestavky##vyrušovanie(robenie si srandy z učitelov)##učenie##iné( napíš čo) Otvor fórum »
6. 2. 2012 19:57
1
Jednoduchy Zárobok z domova, ktorý fakt funguje
Ide o WAZZUB. Neviem ci ste o tom poculi. Vyzera to na solidny projekt, kde sa da dobre zarabat. Za každeho člena ktory sa pod tebou zaregistruje maš 1 dolar a ked sa... Otvor fórum »
6. 2. 2012 19:49
20
Tetovanie - piersingy ,,.
6. 2. 2012 19:46
48
Aký najkrajší citát ste čítali??
... ktorý vás inšpiroval a v niektorých situáciách vám pomohol?? Otvor fórum »
6. 2. 2012 19:20
39
Aký mobil??
6. 2. 2012 19:06
14
Peniaze a šťastie
Myslíte si, že bohatý človek nemôže byť šťastný? Že chudobný človek je šťastnejší ako bohatý? A že peniaze kazia charakter človeka? Sú peniaze potrebné k šťastiu? Ja osobne si myslím že peniaze sú potrebné dosť, len som... Otvor fórum »
6. 2. 2012 19:06
21
Vrátenie peňazí.
Ahoj. Jeden chalan mi dlží peniaze. A nieje to zanedbateľná čiastka. Ako to mám vyriešiť? Komenty typu: zbi ho, vypál mu byt alebo niečo také mi nepíšte :D ... Otvor fórum »
6. 2. 2012 18:56
46
Koľko BIRDZ tabov/okien máte otvorených?
To len ja mám vždy tak veľa tých BIRDZ tabov otvorených? Otvor fórum »
6. 2. 2012 18:53
43
Dokážete naviazať citový vzťah aj k neživým veciam? /ako napr. skrine, plyšáky,,. /
- Áno, som ten typ ktorý sa dokáže naviazať úplne na všetko :/
- Áno, často sa naväzujem na také veci
- Áno, ale len na také naozaj dôležité /plyšáčik od mojej lásky, alebo napr.tenisky v ktorých som vyhral/a všetky zápasy/
Ďalšie možnosti »
6. 2. 2012 18:52- Áno, často sa naväzujem na také veci
- Áno, ale len na také naozaj dôležité /plyšáčik od mojej lásky, alebo napr.tenisky v ktorých som vyhral/a všetky zápasy/
Ďalšie možnosti »
9
Dara Rolins chcem aby si odsedela to co neumyselne spachala ! aspon na 4 roky !
Dara Rolins: Väzenie nie, aspoň nie do Vianoc--------tsssss ja by som ju zato ze este nesedi dal 10 rokov dpc desmeeeeeeee !!!! Otvor fórum »
6. 2. 2012 18:42
3
Palackého univerzita Olomouc
Zdraví, chcela by som sa Vás opýtať, či niekto z Vás chodí alebo si aspoň podával prihlášku na Palackého univerzitu v Olomouci, chystám si totižto podať prihlášku a zaujímalo by ma ako to prebieha s platbou zo... Otvor fórum »
6. 2. 2012 18:40- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 7 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 8 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 9 DOMÁCA ÚLOHA
- 10 Uz si si strkal prst do riti?
- NIE
- MAL BY
Ďalšie možnosti »