Diskusie - 4545. stránka fóra
16
Mikrofóny,,,,,,.
..... kúpila som 4 mikrofóny, zosilňovač, reprobedne a mixážny pult :D Nevie náhodou či sa dá niečo také kúpiť ako je žeby som do mixažného pultu zapojila aj ten 3 mikrofón .... :D lebo do Keyboard mám... Otvor fórum »
1. 2. 2012 15:20
19
Birdz vysvedčenie
Pamätáte si ešte Birdz vysvedčenia? Páčilo sa ti, že sa dostávali, alebo nie? Čo myslíte, dostaneme ešte niekedy také? Otvor fórum »
1. 2. 2012 15:18
30
Ako dosiahnut to, aby mi nezalezalo na ludoch ktorym som ja ukradnuta?
vzdy som si myslela ze ked niekomu na mne nezalezi tak sa o neho ani ja zaujimat nebudem....lenze teraz zistujem ze niektorym ludom totalne ukradnuta aj tak ich mam rada a som na nich naviazana... ... Otvor fórum »
1. 2. 2012 15:08
8
Ako odstrániť už odoslané správy na facebooku?
Ako odstrániť správy na Facebooku? ale tak aby sa zmazali aj tomu komu boli doručené?? Otvor fórum »
1. 2. 2012 15:05
7
University of New York in Prague
Studeje tu niekto?Ma niekto skusenosti s touto skolou ? Kolko asi vychadza platit skolne na akademicky rok + dalsie vydavky? Otvor fórum »
1. 2. 2012 15:00
23
že vraj diskriminácia
no jeden cigáň z našej školi skákal do kamaráta z vedlajšej triedy a povedal mu ze si ho počká pred školou-cigán dostal po papuli....no a doma povedal rodičom že on ho napadol a išli ho udať na políciu....a... Otvor fórum »
1. 2. 2012 14:56
7
Čarovná ceruzka
Neviete náhodou o ceruzke na oči, podotýkam, ceruzke, čo vydrží aj bukekele vo vojenskej väznici /po prípade moje jazdenie na biku v daždi zvrchu, v bahne odspodu a v pote zvnútra/ bez toho, aby sa... Otvor fórum »
1. 2. 2012 14:56
38
Nechapem mu
Mam prijatela ktory strasne ziarli :( uz nevladzem velmi ho milujem ... ale tak to dalej nepojde ked mu to poviem tak este on ze ci niesom rada ze sa o mna stara skym som a tak :( neviem uz... Otvor fórum »
1. 2. 2012 14:19
27
Kolko brušákov bez prestávky spravíš ?
1. 2. 2012 14:18
20
Polročné vysvedčenie. (9ročník)
čaute..ked som mala na polročnom vysvedčení v devine 6 trojok, myslíte si, že by ma zobrali na školu na krajčírku? lebo niektorý hovoria, že na dievča to nie sú dobre známky. a tak sa chcem spýtať keby som si... Otvor fórum »
1. 2. 2012 14:17
7
Komédia
ahojte, chcem sa len opýtať, či náhodou nepoznáte jeden film... lebo chcela by som si ho kuknúť, ale neviem ako sa volá... pamätám si z neho len jednu časť, kde taký magor zohnal zbraň... Otvor fórum »
1. 2. 2012 14:04
5
Hovoríte
Pravicový zlepenec##Zlepenec podnikateľov##Pravicový zlepenec ktorý drží po kope lepidlo Gorila Otvor fórum »
1. 2. 2012 13:52
45
Dobrovoľníctvo v Ba
Už som si pozerala pár stránok a písala maily, ale stále som sa takmer k ničomu nedostala. Pracujete niekto v Ba ako dobrovoľník? Niekde v domove dôchodcov alebo niečom podobnom? Už som sa kontaktovala s jednou organizáciou, ... Otvor fórum »
1. 2. 2012 13:39
28
Mám netradičný problém
Mám dve 20 kilové vrecia plné čokoládových cukríkov (výhra v súťaži) a neviem čo s nimi. U nás to nikto jesť nebude a ja som navyše alergický na laktozu, takže.... ... Otvor fórum »
1. 2. 2012 13:29
12
Co mam urobit?
ahojte, mam v skole spoluziaka, o ktorom neviem co si mam mysliet, je to strasny introvert, no v poslednej dobe sa ku mne sprava raz ako male decko, pyta sa ma na divne veci, ... Otvor fórum »
1. 2. 2012 12:50
17
Jazdenie na koni
Ahojte ludkovia :)))) je tu niekto kto jazdi na koni alebo kto sa uci ci zacina ? .... co si myslite o tomto sporte ? ja jazdim 2 roky a podla mna to neni take jednoduche ako som si myslela... Otvor fórum »
1. 2. 2012 12:02
27
IP adresa
Dá sa zistiť IP adresa počítača, ak mi niekto poslal mail, na pokeci RP, alebo na FB správu? Že z akého počítača to bolo poslané? Ale samozrejme, zistiť to len ako súkromná osoba, nie nejaká... Otvor fórum »
1. 2. 2012 10:15- 1 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 2 S kým momentálne bývate?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 DOMÁCA ÚLOHA
- 5 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 1 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 2 S kým momentálne bývate?
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 5 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 6 Akej farby máte dnes ponožky?
- 7 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 8 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 9 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 10 Uz si si strkal prst do riti?