Diskusie - 4595. stránka fóra
26
Spaľovače tuku
Ahojte, rada by som oslovila skupinu ľudí, venujúcich sa fitness. Niečo som googlila a natrafila som na to, že najlepším spaľovačom je ževraj L-carnitin alebo vysoké dávky vitamínu C? Zaujímali by ma fakty ohľadom toho carnitinu, či to... Otvor fórum »
18. 1. 2012 20:14
16
Váš blog
Myslím že niekto tu má aj blog mimo birdzu chcel by som sa spýtať ako ste dosiahli že máte čítateľnosť že vôbec niekto vie o tej stránke dakujem za odpovede Otvor fórum »
18. 1. 2012 19:53
3
Idealna internetova stranka podla birdz..
musí mať žalúzie##musí mať nezničiteľné priateľstvá##musí opravovať databázu##musí užívateľa oslovovať ##musí sľubovať a nemala by plniť##musí byť pomalá##musí mať žalúzie, aj keď ich už raz má##musí mať fantómove TSky##iné Otvor fórum »
18. 1. 2012 19:52F*ck Off SOPA!
"My sme sloboda slova a demokracia v najšistejšej podobe*" usáci *iba ak to kvalitne vynáša Otvor fórum »
18. 1. 2012 19:36
15
Matematika - Aritmetická a geometrická postupnosť
Ahojte, :) našiel by sa tu niekto kto by mal ochotu a čas vysvetliť mi celý princíp aritmetickej a potom aj geometrickej postupnosti? Chýbala som dosť dlho a o chvíľu z toho píšeme veľmi dôležitú písomka tak by som... Otvor fórum »
18. 1. 2012 19:21
146
Ktorých hudobníkov by si osobne dosadil na následujúce pozície, ak by si chcel zložiť ideálnu svetovú rockovú kapelu (najlepšiu na svete) ? 1. Spev. ... Otvor fórum »
18. 1. 2012 19:19
30
ústna skúška
vysokoškoláci, už sa vám stalo, že ste na ústnej skúške, resp. na vyhodnotení u učiteľa dostali FX a podarilo sa vám ho presvedčiť, aby vám dal E? Ak áno, ako? (Samozrejme nápady... Otvor fórum »
18. 1. 2012 18:55
53
Na akú vysokú školu ísť, aby človek neskončil na úrade práce?
Čas podávania prihlášok na vysoké školy sa blíži a ja neviem ako sa rozhodnúť. 1. Neviem, či mám ostať na Slovensku, alebo ísť do Česka. 2.... Otvor fórum »
18. 1. 2012 18:51
10
Videli ste už film Fast & Furious: Fast Five? Čo naňho hovoríte?
Videli ste už film Fast & Furious: Fast Five? Čo naňho hovoríte? Otvor fórum »
18. 1. 2012 18:48
23
Čo mi je?
Čauko, už asi mesiac sa mi stáva, že aj keď jem málo aj veľa aj nič aj nejako primerane tak sa mi asi tak 2-3 krát do týždňa stane, že vraciam a potom keď už nemám ani... Otvor fórum »
18. 1. 2012 18:14
43
Čo dobré ste v poslednej dobe čítali?
Čo by ste mi odporučili na prečítanie? Otvor fórum »
18. 1. 2012 18:08
13
Aké sú vaše najobľúbenejšie aplikácie?
Ahojte, píšte tu nejaké dobré hry alebo aplikácie na mobil, ktoré sú podľa vás super :) Podľa možnosti tie, ktoré sú stiahnuteľné z Android marketu alebo prípadne priložte aj link ; ) Dík :) Otvor fórum »
18. 1. 2012 17:47
25
Otázka na salamistov
V skrate akú salamu mate najradšej a v akej forme si ju najčastejšie kupujete? Otvor fórum »
18. 1. 2012 17:16
3
Pesnička s filmu -tú starú treba zabiť
čaute... už dlhší čas hladam jednu pesničku , ktorá bola aj vo filme tú starú treba zabiť....neviete ako sa volá? spieva sa tam niečo také ako aqajupepe... ak ju poznáte napíšte prosím názov, velmi sa mi páči..diki :) Otvor fórum »
18. 1. 2012 17:06
9
FiF UK Bratislava prekladateľstvo a tlmočníctvo
chcela by som sa spýtať, či sa musia robiť nejaké testy z druhého jazyka na UK na prekladateľstve.. keď si dám napr. angličtina/španielčina .. či budem musieť aj ovládať ten druhý jazyk .. alebo či mi neviete... Otvor fórum »
18. 1. 2012 16:55- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Ako sa navzájom poznáme?
- 3 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 1 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 2 ako periete prádlo
- 3 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 4 Pes alebo fena
- 5 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 6 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 7 Ako sa navzájom poznáme?
- 8 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...