Diskusie - 4604. stránka fóra
23
Faktúra O2 alebo vaše skúsenosti s operátorom roka Kambodže
Potreboval by som feedback od ľudí čo prešli na o2 od iného operátora. Alebo hocijaký používateľ modrého operátora. Keď máte program Fér na faktúru, chodia vám faktúry pravidelne poštou? Ja som prestúpil už pred dvoma mesiacmi a... Otvor fórum »
16. 1. 2012 13:04
24
Internetový slang - noob, wtf, looser, fail a pod.
- Je to super, je to moderné a používam tieto výrazy.
- Je to teraz "cool", nepoužímam ich, no nejako výrazne mi nevadia.
- Nemám na to názor - používam ich
Ďalšie možnosti »
16. 1. 2012 12:52- Je to teraz "cool", nepoužímam ich, no nejako výrazne mi nevadia.
- Nemám na to názor - používam ich
Ďalšie možnosti »
31
Čo hovoríte na túto skladbu ?
http://www. youtube. com/watch?v=D4oYG5zS5fg Podla mna velmi dobra pesnicka :-) Otvor fórum »
16. 1. 2012 12:40
30
Vzdelanie=Láska
Myslíte si že rozdiel vo vzdelaní je dôležítý faktor na kvalitný vzťah? Alebo je to individuálne? Poprípade čo si myslíte že by sa bolo prijateľné? Rozkecajte sa :) Otvor fórum »
16. 1. 2012 12:14
14
Máš prehľad v hip-hope, elektronickej hudbe, či v pope ?
Vieš písať a chceš podávať čitateľom novinky, recenzie alebo reportáže do hudobnej rubriky v Časáku ? Máš prehľad v hip-hopovej, elektronickej alebo popovej celosvetovej a slovenskej scéne ? ... Otvor fórum »
16. 1. 2012 12:12
3
Psychológia v UNIBA
Ahojte aká je psychológia v BA? A chcem vedieť čo je na príjmačkách :) Teda okruh otázok a počet uchádzačov a počet prijatých. Všetko čo viete mi pomôže ďakujem :) Otvor fórum »
16. 1. 2012 08:42
23
Keby ste zistili, že vo šetkých vesmíroch sa vaše 'ja' majú lepšie, ako vy v tomto, tak
- by som si uviazal slučku , neuniesol by som, že práve ja som so všetkých mojich ja najhorší
- začal by som súťažiť sám so sebou
- neriešil by som to, som rád , že aspon niekde sa mám dobre
Ďalšie možnosti »
16. 1. 2012 08:06- začal by som súťažiť sám so sebou
- neriešil by som to, som rád , že aspon niekde sa mám dobre
Ďalšie možnosti »
7
úžasný ! Videl som ženu, na sebe také šaty v metre
Videl som ženu, nosenie tohto oblečenia v metre. http://dwz. im/ehv Skoro som vidieť jej telo cez to, vás to? Otvor fórum »
16. 1. 2012 04:30
5
MMS
Kto z vas ma skusenosti z MMS kvapkami? Vraj su dobre na akne. Mate s nimi niekto skusenost? :-) Otvor fórum »
15. 1. 2012 23:35
39
Chcem pracovat v Londýne - ako začať?
Rozmýšlal som nad tým že chcem ist pracovat do Londyna, a neviem ako začat ake profesie su vhodne pre Slovakov, kde najdem tam pracu a ako, nejde mi o to ze ake su rozdiely v platoch.... ... Otvor fórum »
15. 1. 2012 23:13
14
Vlasy
Ahojte, potrebujem súrne radu. Som vďačná za každú. Moje pôvodné vlasy sú blond a chcela by som sa k nim vrátiť. Rok a pól používam ryšavú hennu chytila mi perfektne. Ale už mi chýba moja... Otvor fórum »
15. 1. 2012 22:49
17
Poľný maršali Tretej ríše
Viete vymenovať minimálne piatich poľných maršalov Tretej ríše ? Ktorý generál bol ako posledný povýšený a vyznamenaný maršalskou palicou ? Skúste bez googlu. Otvor fórum »
15. 1. 2012 22:35
5
Je možné nejasne cítiť?
že sa blížite ku koncu niečoho, čo nepoznáte a pritom je isté, že pocit viny nie je namieste? zažila som to viackrát a vždy ma to niekam posunulo, aj keď neviem, či správnym smerom. Otvor fórum »
15. 1. 2012 22:28
12
Chcem ochorieť :)
Myslím, že názov témy je jasný :) Proste necítim sa najlepšie a chcel by som byt chory v co najblizsej dobre :) piste vase rady .. prosim nie blbosti alebo ze mam zjest kriedu :D Otvor fórum »
15. 1. 2012 22:16
34
Ktorú postavu zo seriálu Deti z triedy 402 si mal/máš najradšej?
15. 1. 2012 21:53
8
Moja ´kamarátka´ nemčina
po trojhodinovej snahe vycucnúť niečo zo mna v nemčine.. som usúdila , že ja a nemčina sme na tom velmi zle! :( snažila som sa o príbeh O. o .. kto by... Otvor fórum »
15. 1. 2012 21:00
35
Máte "po ruke" dobrý vtip?
Bleee, zajtra mám pred sebou svoju prvú skúšku na VŠ, a tak sedím na byte a rozmýšľam, že by som sa mala učiť... No a tak... Aha, toto nie je denníček, tak teda,... Otvor fórum »
15. 1. 2012 20:56