Diskusie - 4680. stránka fóra
67
Legendárne predmety
Máte nejaký predmet , ktorý vlastníte dlhé roky a je pre vás legendárny ? Pre mna je to môj vreckový nožík , s ktorým som opracovával nelegálne ulovené karasy (karas je ryba... Otvor fórum »
27. 12. 2011 23:41
50
Čo vám - chlapci vadí na dievčatách?
Takže, skúste tu napísať čo vám na dievčatách/priateľkách vadí, čím vám dokážu liezť na nervy ... tak všeobecne. Otvor fórum »
27. 12. 2011 23:39
16
Fotoaparát
Čaute sa, prosím mám na vás jednu radu, hlavne tým, ktorí sa do foťákov vyznajú. Chcela by som si kúpiť nejaký dobrý foťák, do takých 150€, nech je kvalitnejší... Otvor fórum »
27. 12. 2011 23:23
13
Chladiaca podložka pod NTB
Nazdar, poradíte mi nejakú dobru chladiacu podložku do 30€, čo chladí poriadne. Ďakujem . . . . . . . Otvor fórum »
27. 12. 2011 23:03
4
Pesnička z reklamy
Neviete, čo je to za pieseň v tej reklame, kde nejaká žena vyhadzuje takému sympaťákovi veci z balkóna? nebudem tu vypisovať taramtaramtamtam ale ... ako keby palm muted (pm) pm... Otvor fórum »
27. 12. 2011 23:02
13
Filmy o únosoch a podobne
Zdravím, bavia ma filmy typu Výmena alebo Tajomný let, proste rôzne psychologické drámy o hocijakých únosoch, spiknutiach, alebo aj niečo na štýl 96 hodín, Obchod s bielym mäsom a podobne. Viete mi... Otvor fórum »
27. 12. 2011 22:02
20
Krach lap topu
Prosím, čo okrem prepálenej (či ako to povedať) baterky by mohlo ešte spôsobiť úplné vyvedenie notebooku z činnosti? jednoducho som na ňom bola a keď som doňho strčila kábel z mobilu tak celý notebook sa vypol a nejde znova... Otvor fórum »
27. 12. 2011 21:32
16
Ahojte ľudia pls napište niekto niečo o laboratórne vyšetrovacie metódy v zdravotníctve v Trnave ako to tam funguje ?
a nejake primacie konanie ? :) Bo študujem na gympli a bavi ma celkom chemia a biologia :) Ešte som len v 2 ročniku takže času mam ešte dosť ale neviem čo dalej po gympli a ak nepojdem na vyšku... Otvor fórum »
27. 12. 2011 21:04
8
Hry na iPhone
Ahoj viete mi poradiť nejaké fajn hry na iPhone? :) nejaké skákačky alebo niečo také :) Alebo nejaká gulička už nechám na vás :) (dal som to do trochu odbornešie Apple :D :D ) Otvor fórum »
27. 12. 2011 20:49
14
Hry cez internet
Poznáte nejaké hry čo môže s ľuďmi hrať po internete bez toho aby som niečo musel sťahovať? Nemyslím klikačky typu travian a podobné hlúposti, mám na mysli multiplayerovky ako haxball, proste dvaja,... Otvor fórum »
27. 12. 2011 20:41
43
Otázka pre gitaristov - aké pesničky ste sa naučili ako prvé?
Viem, že dneska otravujem už druhy krat s gitarou, ale potrebujem nejaké lahké pesničky :) Otvor fórum »
27. 12. 2011 20:26
12
Hľadám niekoho, kto študuje (resp. študoval) na UKF v Nitre, Pedagogická fakulta - Slovenský jazyk a literatúra (učiteľstvo).
Cawte, Potreboval by som viac info o škole :), o náročnosti a podobne, jednoducho čo najviac informácií, poprípade rozmýšľam nad kombináciu Slovenský jazyk - Geografia :), takže kto študuje (študoval) na UKF Geo (učiteľstvo), ... Otvor fórum »
27. 12. 2011 20:17
13
Flexaret
Prosím vás, nenachádza sa tu nejaký jedinec čo by vlastnil flexaret , alebo by s ním vedel narábať ? :) som v koncooch Otvor fórum »
27. 12. 2011 20:11
48
Použili ste niekedy lubrikačný gél?
Môj priateľ má rád orálny sex. Lenže keď si ja pri tom pomáham rukou, musím si ju nasliniť, aby sa "nezadrhávala" a to je problém, lebo sliny rýchlo uschnú. ... Otvor fórum »
27. 12. 2011 20:07
4
Na akú výšku a aké maturitné predmety si zvoliť pre daný odbor?
Hoc som ešte na strednej už premýšľam nad výberom svojho povolania, kedže sa budem musieť o pár mesiacov rozhodnúť aké voliteľné predmety si vyberiem. Veľmi ma láka práca ako špeciálna pedagogička, no i napriek preštudovaniu stránky Univerzity Komenského by Otvor fórum »
27. 12. 2011 19:53
1
Cena prihlasenia privesneho vozika
ahojte, vie niekto kolko stoji zmena drzitela privesneho vozika z okresu do okresu? dakujem Otvor fórum »
27. 12. 2011 19:50
47
Myslíte že môžem byť tehotná po prvom styku?
S priateľom sme spolu spali - mali sme ochranu a povedal že všetko prebiehalo v poriadku. Ani sa neurobil. Ale mala som ružovkastý výtok na 4. -5. deň. Myslíte že je šanca že by som mohla... Otvor fórum »
27. 12. 2011 19:48- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?