Diskusie - 4825. stránka fóra
6
Čo ti hovorí tento audio príbeh? Pozri prvý koment.
Konal si niekedy podobne? Aké si mal pocity vtedy? Čo ťa všetko k tomu viedlo? http://www. youtube. com/watch?v=U3PAN3N-pBg& feature=player_embedded#! Otvor fórum »
3. 11. 2011 23:08
18
Som zvedavy
pochvalte sa kolko vam meria davajte aj astronomicke cisla ak sa vam chce, aj kolko zenskych ste pretiahli a zeny vy ako velke ste mali prirodzenia a kolko chlapov? Otvor fórum »
3. 11. 2011 22:38
47
Čo robiť, aby som nemyslela na rozchod?
Rozišla som sa s priateľom, s ktorým som chodila takmer rok a som z toho dosť vedľa. Čo robíte v takýchto situáciách vy, aby ste na bývalého zabudli? Otvor fórum »
3. 11. 2011 22:27
6
Porucha notebooku
pri zapnuti notebooku sa zapne ventilator a to je cele a ide to dlho bez obrazovky pokial to nevypnem, znacka ASUS. Stretli ste sa stym uz niekto? dakujem Otvor fórum »
3. 11. 2011 22:26
20
Aká je podla vás najlepšia SŠ ?
Niesom pevne rozhodnutá na akú školu chcem ísť. No vlastne poviem to takto - chcela som ísť na gympel ale obávam sa , že ma nepríjmu kedže mávam na vysvedčeniach väčšinou dvojky ale aj jednotky pár. Rozvod... Otvor fórum »
3. 11. 2011 22:12
86
Aká najstupídnejšia vec sa vám stala s ťahákom na písomke?
Práve to rozoberáme... kamarátka nevedela nájsť údaj, ktorý si napísala na lavicu, ďalšia si na ťahák zle napísala vzorce... Otvor fórum »
3. 11. 2011 21:43
6
Fórum bez nadpisu
On: Si sexuálně přitažlivá... Ona: Fakt?... On: Áno, vypadáš jak Piča Cigánka u doktora: Pán doktor ja tomu nerozumiem, ja som zdravá, ... Otvor fórum »
3. 11. 2011 20:58
36
Pre milovníkov The Big Bang theory-Veľkého tresku-sitcomu
ahojte birdzáci, ak niekto z Vás tento seriál, tak by som potrebovala vašu pomoc, ja ho nepozerám, a dostala som na úlohu opísať jednu z postáv -konkrétne Rajesh Koothrappali (neviem, či sa to tak píše )a potrebujem aspon 10 viet... Otvor fórum »
3. 11. 2011 20:41
50
Vlasy a muži
Moja otázka je ako na vás posobia ženy s kučeravými vlasmi:) Niekde som čítala že vraj mužov....no vzrušujú:) Proste chcem sa spýtat či je podla vás baba krajšia s prirodzenými kučerami alebo mierne zvlnenými vlasmi ako s rovnými:) Chcem len... Otvor fórum »
3. 11. 2011 20:25
41
Čaute, hľadám horor ktorým by som zabodovala, poradíte mi?
Potrebujem počuť názov najbrutálnejšieho hororu ktorý ste doteraz videli a trvalo vám týždne kým ste sa sami odhodlali prejsť cez zhasnutú chodbu do svojej izby :) :) Otvor fórum »
3. 11. 2011 20:23
27
Nejaký zdatný , teda aspon malé základy ovládajúci "nemčinár"?
Pekný večer prajem :) .. potrebujem súrne preložit lahučke vety , tak kto by mi prosiiiim vediet pomoct tak keby mi mohol do komentu napisat preklad !! DAKUJEM :) Potrebujem fakt správny... Otvor fórum »
3. 11. 2011 19:11
12
5
Trenujete bojové športy?
ponukam lacné športove potreby na stranke www. akbsport. sk cvičil som karate Otvor fórum »
3. 11. 2011 18:59
9
Aká kapela z toho je najlepšia ?
Budha z Marsu##Hor lyže sníš že##Iné karé##Des NOD32##Hospital kukla##Radiátor##Pudlík pani Elvisovej##Smola a pušky##Šteňa z lesoparku##Homoklad Otvor fórum »
3. 11. 2011 18:14
29
Jete udenu makrelu celu aj z kostamy? (okrem hlavy)
- ano celu aj kosty pochrumem
- ano celu kosty pochrumem tiez aj hlavu, som ako bear grylls :D
- Nie. kosti z nej viberam
Ďalšie možnosti »
3. 11. 2011 18:11- ano celu kosty pochrumem tiez aj hlavu, som ako bear grylls :D
- Nie. kosti z nej viberam
Ďalšie možnosti »
32
Anglické okienko
Píšem sloh.. potrebujem preložiť. .. " Chcem byť priateľ s niekym , kto ovláda Anglický jazyk , aby som si s ním mohol precvičovať Angličtinu" :))) / Vopred ďakujem . . Otvor fórum »
3. 11. 2011 18:06