Diskusie - 4830. stránka fóra
16
Koľko hodín strávite za počítačom a koľko v lese?
Za PC celý den, do lesa nechodím##Za PC tak 3 hodiny, do lesa nechodím##Za PC tak 3 hodiny a vlese tiež##Za PC 3 hodiny a v lese 10 hodín##Za PC 1 hodinu a do lesa nechodím##Za PC 1... Otvor fórum »
4. 11. 2011 18:38
13
Darček pre spolužiaka
Ahojte. Ja by som sa vás chcela opýtať, najmä chlapcov, čo by sa vám páčilo, čo by ste chceli dostať ako darček od partnerky na stužkovú. Budem vďačná za každý nápad xixi Otvor fórum »
4. 11. 2011 18:37
7
Poradte darcek,,,,
ahoj... potrebovala by som poradit darcek pre 7 rocneho chlapca....som v zahranici a idem na vianoce domov a netusim co by som mu mala kupit..chcel po mne psika gogo ale ten je moc drahy... pls poradte... viem ze je este... Otvor fórum »
4. 11. 2011 18:31
14
Neviete niekto ako sa volá tá pesnička na Heineken ?
Neviete niekto ako sa volá tá pesnička na Heineken ? Otvor fórum »
4. 11. 2011 18:26
26
Sociálne štipendium UK
Máte s ním niekto skúsenosti ? V akej výške je poskytované, aké sú podmienky. ... Hocijaké inf. sa zídu , dakujem Brone :-) Otvor fórum »
4. 11. 2011 18:23
49
Keby ste si mali vybrať jedno jediné jedlo ktoré by ste museli jesť do konca života, ktoré by to bolo?
to je jedno aké by to malo následky na zdravie ; ) Otvor fórum »
4. 11. 2011 18:18
40
Pozerávaš sa v noci z otvoreného okna?
Ja to robím často... v noci sa zobudím a idem si sadnúť do stodoly do sena a hľadím na les a dúfam, že odtiaľ voľačo vykukne a zje ma, hihi. V noci je také... Otvor fórum »
4. 11. 2011 18:06
59
Co by ste robili vy?
Hello, asi nic nove ked napisem ze mam problem... som s chalanom, ktory bol zavisly na drogach a dostal sa z toho. Bohuzial si nasiel drogu novu, a to alkohol..nepije moc, ale nevie ani najst... Otvor fórum »
4. 11. 2011 18:02
24
Pili ste niekedy v škole alebo pred školou ?
4. 11. 2011 17:58
9
Poznáte Freezing ?
Freezing je ... však pozrite video a posúdte sami :D http://www. youtube. com/watch?v=jwMj3PJDxuo Otvor fórum »
4. 11. 2011 17:40
45
Aky bol váš najvačší trapas?
Aky bol váš doteraz največší trapas?? ... By ma zajimalo :D Najviac sa ich stane asi v škole , nie? :) Otvor fórum »
4. 11. 2011 17:33
17
Stužková
Dopadla vaša stužková podľa predstáv? A ak ste ešte nemali tešíte sa? My sme ju najprv ani nemali mať a bolo mi to akosi jedno, ale teras som na to úplne zmenila názor a teším sa .. dokonca veľmi... Otvor fórum »
4. 11. 2011 17:30
37
Holiť či neholiť ?
Hojté , mám 13 rokov , a už mám dosť vyvynuté ochlpenie na tvári . Tak sa chcem spýtať , či je krajšie holiť... Otvor fórum »
4. 11. 2011 16:49
13
Kam na strednú školu !?
Tu v okolí máme školy typu Obchodné akadémie, Gymnázia, Hotelové akadémie, odborné školy. Veď to poznáte. Len ja mám trochu náročnejšie predstavy a neviem si vybrať. Moje známky v 7. ročníku na vysvedčení boli... Otvor fórum »
4. 11. 2011 16:14
3
Aplikácia pre mobil ako SOČ
Myslíte že by komisia pre soč zobrala ako sočku aplikáciu pre mobilný telefón ? Chodím na spše v pn ptm. Ja sa bojím toho že nikto z nich nepochopí wo co go pri vysvetlovaní kódu neuznajú mi to :D Otvor fórum »
4. 11. 2011 15:33
23
Stáva sa to aj Vám?
Stáva sa aj vám... že napríklad rátate príklad z matiky a pristihnene sa pri tom ako myslite na niečo iné? Teda že sa nedokážete sústrediť na učenie?... Mňa už to teda fakt štve ... Otvor fórum »
4. 11. 2011 15:25- 1 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 2 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?
- 1 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 2 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 3 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 4 Ako utierate prach?
- 5 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 6 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 7 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?
- 1 Svoju ženu (ak by bola)
- 2 Je aj vo vašom meste bytová kríza?
- 3 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 4 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 5 Poznáte rozdiel medzi odpisom a výpisom z registra trestov?
- 6 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 7 Ako utierate prach?
- 8 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 9 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 10 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?