Diskusie - 4831. stránka fóra
4
Potreboval by som poradit
Cawte . Som z Trencina a chodim do 8. rocnika na zakl. skole. Zacal som uvazovat na aku strednu skolu pojdem. Chcel by som ist na skolu so zameranim... Otvor fórum »
4. 11. 2011 15:22
18
Tak toto ma akože fakt,,.
jadna učka z našej školy má vraj program , ktorým si pozerá profily všetkých žiakov na FB! Jeden chalan z našej školy ešte pred svojím odchodom do švédska zverejnil na Youtube & FB toto video: http://www.... Otvor fórum »
4. 11. 2011 14:28
9
Ako mám napálit The Sims 2 na DVD so 4 cd-čkami??
Neviem to napáliť na jedno cd... !! Otvor fórum »
4. 11. 2011 13:01
4
SMS do zahraničia
Ak píšem SMS niekomu do zahraničia, ten človek má orange, má aktivovaný roaming, ja nie, pod zahraničim myslim štaty v rámci EU ... koľko to stoji? ja mam paušal s predplatenym kreditom. Tá suma sa... Otvor fórum »
4. 11. 2011 12:58
23
Povery
Inšpirovalo ma to švihadlo niekde nižšie, takže... aké povery poznáte? Ja tak teraz rozmýšľam, že vlastne ani neviem, čo všetko sú povery a niekedy sa mi len rozum zastaví nad tým, čomu všetkému ľudia veria.... Otvor fórum »
4. 11. 2011 12:45
36
Ak by ťa kaderníčka zle ostrihala tak:
- Nič. Nechám to tak a tvárim sa, že to tak malo byť.
- Idem sa dať ostrihať ešte raz, niekomu inému aby to nejako upravil.
- Nosím nejaké čiapky, alebo vlasy zopnuté atď. poprípade parochňu.
Ďalšie možnosti »
4. 11. 2011 12:44- Idem sa dať ostrihať ešte raz, niekomu inému aby to nejako upravil.
- Nosím nejaké čiapky, alebo vlasy zopnuté atď. poprípade parochňu.
Ďalšie možnosti »
12
Odkazy na Facebooku
Mám problém s tým, že si neviem pozrieť svoje staré odkazy. Keď kliknem na tú ikonku, tak sa mi ukážu iba najnovšie odkazy od priateľov. Nedá sa mi zobraziť ani všetky odkazy od jedného priateľa. ... Otvor fórum »
4. 11. 2011 11:37
7
Technicke kreslenie
Zdravim, nechce si niekto privirobit ? Potrebujem vypracovat 2x zadanie z technickeho kreslenia. Rucne narysovat axonometricky pohlad podl 1 kvadrantu na format A3... Otvor fórum »
4. 11. 2011 11:34
14
čo je interaktívna komunikácia?
píšem písomku z informatiky a mam takuto otazku, pls. Otvor fórum »
4. 11. 2011 08:20
60
Ach ti duchovia
Preco sa ma ludia snazia prehovorit ze existuju duchovia. ved je to hlupost a este k tomu ze vyzeraju ako ludia a maju oblecenie . co si myslite? Otvor fórum »
4. 11. 2011 08:17
19
Interpretácia básne
mám do školy rozobrať jednu báseň, no neviem si s ňou dať rady ... pomňže mi niekto? :( Elena Hidvéghyová-Yung :Pohreb Dnes ráno si sa rozhodla: ... Otvor fórum »
4. 11. 2011 07:09
4
Chémia
Zdravím vás, potreboval by som pomôcť, teda skorej poradiť. Neviete niekto o nejakej odbornej stránke najlepšie v slovenčine o "chémii"? CAS mi tu nepíšte... v tom sa nevyznám totálne :D Napr. som potreboval zistiť nejaké informácie... Otvor fórum »
4. 11. 2011 02:05
6
Čo ti hovorí tento audio príbeh? Pozri prvý koment.
Konal si niekedy podobne? Aké si mal pocity vtedy? Čo ťa všetko k tomu viedlo? http://www. youtube. com/watch?v=U3PAN3N-pBg& feature=player_embedded#! Otvor fórum »
3. 11. 2011 23:08
18
Som zvedavy
pochvalte sa kolko vam meria davajte aj astronomicke cisla ak sa vam chce, aj kolko zenskych ste pretiahli a zeny vy ako velke ste mali prirodzenia a kolko chlapov? Otvor fórum »
3. 11. 2011 22:38- 1 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 2 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?
- 1 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 2 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 3 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 4 Ako utierate prach?
- 5 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 6 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 7 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?
- 1 Svoju ženu (ak by bola)
- 2 Je aj vo vašom meste bytová kríza?
- 3 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 4 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 5 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 6 Poznáte rozdiel medzi odpisom a výpisom z registra trestov?
- 7 Ako utierate prach?
- 8 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 9 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 10 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?