Akoze teraz vazne nwm, ci mam len nedostatky z bio abo co ale ani za boha nwm prist nato, ze ako sa vola samcek labute uvazovala som nad tym, vlastne mi niekto poradil, ze LABUTIAK ale to neni smiesne nahodou ?? Tak ako sa vola??
krab - krabica, had- hadica, čáp- čápica...zmierte sa s tým, keď sme v prvej triede písali nejakú úlohu, kde bolo treba napísať ako sa volá samec, samica a mláďa nejakého zvieraťa, spolužiačka napísala ,,krava, býk a kraviatko"
@ ze cap. si mohla pisat po slovensky mam pocit, ze cap je po cesky, takze bocian bocianica aj tak je to hlupost si myslim. staci ked sa povie samec bociana a bocian je neutralne slovo, tkaze nikdy clvoek skoro nevie ci ide o to alebo o to pohlavie
labutník? že daj do googlu a ujo google mi prezradil že to je skomolenina zo susedov. Čiže podla mna sa nehovorí nič proste len samec labute alebo labutí samec - je to len druhový (či rodový či aký názov kt. nepotrebuje názov pre oboch lebo ho ludia nepotrebujú narozdiel od dobytka a zverstva chovaného na statkoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tak volám našich susedovcov, že Labutiakovci
...