To, že keď je treba tak dokážem zahodiť veci, ktorým som roky veril, ak sa ukážu ako nesprávne. A teda nielen, že som niektorým paradigmám veril, ale strávil som stovky hodín nad knižkami a sám som o ich napokon prednášal atď. A keď teda prídem na to, že sú veľmi rigidné a nesprávne, tak ich dokážem pomerne jednoducho hodiť do koša a začať bez frustrácie odznova.
@thunderstorm@6 ja mám mnoho skvelých vlastností a nedokážem si vážiť len jednu z nich, kiežby som mal nejaké vyššie IQ. A čo sa týka teba, ktorú jednu vlastnosť si na mne vážiš najviac?
Asi ze dokazem respektovat ludi takych, aki su. Nehovorit im do zivota, poskytnut im pochopenie a podporu, ale neradit im, co maju spravit (mozno jedine co mozu spravit a ake maju moznosti). Podporujem kazdeho v tom, co chce on sam a respektujem jeho povahu a vsetky odlisnosti.
Moju schopnosť pomáhať nezištne druhým, keď to potrebujú, nemyslím charitatívnu činnosť ako takú, aj keď sa jej nebránim, ale skôr ľudom mne blízkym, ktorí potrebujú usmerniť, alebo s niečím poradiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
podla mna je velmi jednoduche so mnou vychadzat
a obcas to moze byt aj dobre
Ale ľudia hovoria, že som ,,veľmi šikovná”,
Pravdepodobne je to tým, že sa dokážem presadiť, pracovať kvalitne a prinášať badateľne dobré výsledky