ale vlastne..ked máme lásku,mali by sme mať aj priateľstvo..a ked máme priateľstvo,tiež by sme mali mať lásku..jedno s druhým súvisí a je to prepojené.. .či? nie?
@15 bez priatelov ? hej, mozno nieke tie medove tyzdne, ked si total buchnuty a si vkuse s druhou polovickou, ale po rozchode by ta jeblo bez kamosov...to je tutovka
bez priateľstva, lebo si myslím, že priateľstvo je tá pravá skutočná najsilnejšia láska... zvyšok je len veda, biológia, hnacia sila reprodukcie... pfle! a to vravím aj po čerstvom vzhliadnutí Pokání... aj tam vznikla láska no z čoho? no z dlhoročného priateľstva... tá láska už bola aj predtým... bože, ja ten príbeh proste milujem
Pýta sa láska priateľstva: "Čo tu robíš, keď som tu ja?" A priateľstvo len ticho odpovie: "Som tu, aby som utrelo slzy, ktoré spôsobíš..." ( hovori to za setko )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
takisto priatelstvo bez lasky za vela nestoji...
vsade je isty druh lasky...
sorry
Bez priateľov sa dá žiť. Fakt...
a byt milovaná
Pýta sa láska priateľstva: "Čo tu robíš, keď som tu ja?" A priateľstvo len ticho odpovie: "Som tu, aby som utrelo slzy, ktoré spôsobíš..." ( hovori to za setko )