no ja som mala pred tyzdnom a par dni narodeniny a dostala som co som chcela cize peniaze na vodicak, auto (ale to si musim ist este vybrat), mozartove gule, to je taka super bonboniera, kabelku, mys k notebooku a este 450 eur len tak naco chcem No a nejake drobnosti Ale chcela som este knizku o photoshope a tu som nedostala nevadi aj za toto som vdacna
no taku peknu giaru ale nikto sa ktomu akosi nema,mozu byt aj bicie ale to pochybujem kam by som to dala do svojej liscej nory a aj bassgitara by mohla byt ale teraz hned do narodenin sa mi sedem mesiacov cakat nechce
@magickinder podla tvojho profilu je videt ze mas rad granko tak vcera som billa videla limitovanu ediciu granka je to taka skatula je tam 500g granka, granko sirup a granko salka s tymi cervenymi bodkami a maju aj verziu kde su tie bodky smajlici
jasné, vypýtaj si auto, v každej priemernej domácnosti ti ho podarujú len tak...najlepšie, ak vodičák ešte nemáš, alebo si práve zložil skúšky....aby si tú káru hneď aj rozbúchal....to de sme sa dostali????
Psychické zdravie, ktoré sa mi postupom času naštrbuje čoraz viac, prípadne nejaké posedenie u psychológa/psychiatra, na ktoré nemám odvahu (zatiaľ)...
@magickinder - niečo užitočné? Povedz nech ti dajú nejaké peniaze na tvoj účet tak aby si si ich nevedel vybrať - určite máš nejaké stavebné sporenie alebo niečo podobné. A máš pokoja.
@magickinder no tak nech ti zaplatia nejaky kurz mozno ani nevies v com si dobry a ostane ti to naveky napriklad mna by potesilo keby mi zaplatili kurz golfu
noo uz som mala narodeniny..hehe..ale keby som mala opäť tak nejake nausnice alebo naramky ja milujem take veci..ako bizutreriu a vsetko mozne ale stacilo by mi aj vsetko najlepsie a tie reci ze vela stastia, lasky atd.
@pumaamravec vsak este aby si sa stazovala ze si nedostala knizku dostala si peniaze na vodicak + auto + dalsich 450 eur, o tom som ja mohol tak snivat
peniaze som nedostal ziadne, vodicak som si musel zaplatit cely zo svojich penazi a auto svoje nemam, nastastie jedno stoji stale doma takze si mozem pozicavat od fotrovcov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
alebo co ta bavi?
ale inak asi foťák
a bavi ma vela veci akoze skicar to je jasne ze chcem jak male decko
ale taku potrebnu vec do zivota
gélovú podsedlovku, navajo, pracku na opasok
@20 nic strasne to nie je...fakt
Od peknych kamaratok: sex
Od "menej peknych" kamaratok: jedlo
Od kamaratov: spolocnost
Od rodiny: nove oblecenie
Od profesorov: pokoj
A zdravie nechcem na narodeniny, lebo to chcem po cely rok.
@magickinder aj to je dobra moznost ..a este nech je v nejakom tom kabriolete
no teraz ma nic nenapadne ale vela veci
Ved to je hlupost. Telefon by mal vediet telefonovat. Viac toho nemusi vediet . Mi nehovorte ze ti, ktori chcu telefony, ziaden nemaju
peniaze som nedostal ziadne, vodicak som si musel zaplatit cely zo svojich penazi a auto svoje nemam, nastastie jedno stoji stale doma takze si mozem pozicavat od fotrovcov...