Skonci zivot na uhlikovej baze a bude pokracovat v inej forme, nemyslim ze po smrti nic nenasleduje, ale myslim ze nase vnimanie je take obmädzene, ze ani nemozme mat predstavu co by to malo byt. Skusim pre zaujimavost uviest priklad, totalne odtrhnuty od reality, ale aj tak, len pre predstavu Dvojcata v bruchu matky sa rozpravaju "co si myslis, ze bude nasledovat?" Prve hovori, ze nic, lebo si nevie predstavit zivot mimo brucha matky, cely jeho svet je zredukovany na niekolko centimetrov kubickych, netusi ze mimo tohto jeho sveta existuje aj nieco ine a porod vnima ako smrt, kedy sa vsetko skonci. To druhe dieta hovori, ze musi byt nieco viac, nevie si predstavit co, ale veri v pokracovanie. Snazit sa vysvetlit prvemu dietatu co by to pokracovanie malo byt by bolo zbytocne, lebo pre obe deti je to tak odlisne od toho oco zazivaju az je to mimo ich chapania.
@moonbeam súhlasím... vždy som rozmýšľala o tej mysli. Že ak budem mrtvá... budem myslieť ale nebudem v reálnom svete? Že sa budem tam zhora pozerať na ľudí a rozmýšľať ako mi bolo na svete dobre? Nikto nevie.
@veronnie2 tak tak..a okrem toho ma napadla myslienka, ze ostanem niekde vo svojom tele, so zavretymi ocami, cize jedine co bude bude tma a ticho a nebudem sa moct pohnut, a taka myslienka ma az mrazi, lebo to by bolo nekonecne mucenie
@moonbeam však to je to nepredstaviteľný pocit len tak nerozmýšľať. A ako sa budem cítiť keď budem umierať? Je to strašne komplikované - nedokážem si predstaviť ako budem ležať v tej studenej truhle a moje telo bude "mŕtve" len moja duša a pod. budú pri vedomý a všetci ma budú oplakávať... najlepšie by bolo keby bola smrť cesta do šťastia ak vieš čo tým myslím ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
tretia je podla mna blbost a stvrta je to iste, co prva
Dúfam že budem môcť chodiť strašiť......a naopak dúfam že sa nereinkarnujem do nejakého stromu alebo tak niečo
čas sa rýchlo naplňa, treba povstať a nebáť sa ..................filip
» jezis-kristus-varovanie.webnode.sk/...
(asi keď si ju nekúpim, tak pôjdem do pekiel)
Aj keď celkom by ma bavilo strašiť ľudí
duša je nesmrteľná.