Aké máte skúsenosti s týmito svalnáčmi? Pozitívne, či negatívne? Vzbudzujú vo vás dojem, že sú namyslený a skrývajú to za nálepkou "robím niečo pre seba", alebo opak?
je rozdiel medzi svalnatým človekom a nasypaným človekom... tí spuchnutý sa mi nelúbia...
a ako som si dnes obzerala svoju modrinovú nohu tak ten škaredý stehenný sval mi vlastne povedal "robím niečo pre seba"...asi je namyslený...asi repto ho nemám rada
ja som bol raz v posilnovni a neviem ci som natrafil na uplne debilnu ale tam boli taki nabuchanci co sa stale po precviceni nejakej partie zacali obzerat a pumpovat pred zrkadlom, ich svaly vyzerali hrozne gumidzusikovsky a chodili tam jak najvacsi sefovia alebo co, prislo mi to usmevne a odvtedy do posilnovne nechodim vobec a cvicim iba pre seba doma alebo chodim behavat
Nieje dôležitá fyzická sila ale najme duchovná a rozumová. Inteligentný človek bez svalov toho môže dokázať omnoho viac ako svalnáč bez mozgu. Hitler či Bonaparte tiež neboli nejako fyzicky zdatní, a koľko toho dokázali... takýto je môj názor na svalnatých ľudí.
@nobile ale ked si pozries nejaku fotku zo sutaze, kde chlapi su velki ako skrine, tak oblast pohlavneho udu je vzdy taka miniaturna, v malickych gatiach
Chodím už dlho do fitka. Nepoznám osobne svalnáča, ktorý je protivný alebo nafúkaný... Samozrejme, okrem tých, ktorí pichajú. Steroidy sa veľmi nepekne vedia pohrať s mysľou, hlavne po skombinovaní s inými silnejšími látkami (napr. alkohol).
Bodybuilding je nie len o rozvíjaní tela, ale aj ducha. Zdravé telo - zdravý duch. Väčšina bodybuilderov, čo poznám vypije za rok viete koľko alkoholu? Presne 0 litrov. Totálna abstinencia. Dokonca poznám aj prípady, ktoré abstinujú nie len v oblasti alkoholu, ale aj masturbácie. Zvyšuje to hladinu testosterónu v krvi a následne zvyšuje silu a podporuje sebavedomie, pozornosť, sexappeal. Bodybuilding je aj o odovzdaní sa zdravému životnému štýlu a učení sa odolávať pokušeniu a udržiavaniu určitých zásad. To nie je len o posilke, ba posilka má na tom menší podiel ako zvyšok dňa. 70% úspechu tvorí životný štýl a stravovanie a len 30% tréning. Preto posilňuje aj ducha.
podľa toho aké svaly myslíš.. ak má tiesvaly z toho že si pichá koktiny do tela a berie všeliaké pičoviny.. tak je to človek ktorý je maximálny kkt.. ak človek iba svaly rysuje tak to je ešte okej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a ako som si dnes obzerala svoju modrinovú nohu tak ten škaredý stehenný sval mi vlastne povedal "robím niečo pre seba"...asi je namyslený...asi repto ho nemám rada
@lawey
ten stehenný sval ani ja neľúbim
a ide o opticky klam, ked ma niekto stehna jak kon, tak sa proste zda maly
Ono ti co uz su na profi sutaziach, tak su za dvoch, troch chlapov.
Takze opticky moze posobit, ze tamta partia zaostava, lebo s tym uz nejako nejde robit nic
Ked k nim postavis normalneho chlapa, tak je o polovicu mensi a proporcne teda k jeho telu rovnake nadobicko posobi inak
Posilovanie s tym nema nic co do cinenia, jak vlkey penis ten chlap ma, alebo nema.
Co nam chlapom narostlo do 20 roku zivota s tym sa musime naucit zit
Ci uz chodime do posilky a tvarujeme sa do riadnych skrin, alebo nie
Si to neplet
Bodybuilding je nie len o rozvíjaní tela, ale aj ducha. Zdravé telo - zdravý duch. Väčšina bodybuilderov, čo poznám vypije za rok viete koľko alkoholu? Presne 0 litrov. Totálna abstinencia. Dokonca poznám aj prípady, ktoré abstinujú nie len v oblasti alkoholu, ale aj masturbácie. Zvyšuje to hladinu testosterónu v krvi a následne zvyšuje silu a podporuje sebavedomie, pozornosť, sexappeal. Bodybuilding je aj o odovzdaní sa zdravému životnému štýlu a učení sa odolávať pokušeniu a udržiavaniu určitých zásad. To nie je len o posilke, ba posilka má na tom menší podiel ako zvyšok dňa. 70% úspechu tvorí životný štýl a stravovanie a len 30% tréning. Preto posilňuje aj ducha.
ale ınak sı nemyslım o nıch nıc, kto chce mat svaly tak ma svaly a kto ıch nechce, tak ıch nema...
Svalnatı muzı su pre mna sıce atraktıvnı, ale pravdou je ze zatıal kazdy chlap, ktory ma prıtahoval ınak nez fyzıcky nebol svalnaty
e? Svalnatí muži majú pravidelný prísun sexu
Opísala som ich dostatočne nie?
Myslím si o nich...že...hmm...(ticho závidím, trošičku)
Len zveľaďujú svoje telo, myseľ ani moc nie