mal som na základke spolužiaka, ktorý bol tiež podobne vajíčkovo naladený, ukradol jedno na výlete na farme a nejako mu nevadilo, že už na konci výletu riadne smrdelo, schoval ho doma do nejakej krabice a čakal
ja som si schovával v takej štrbine v stene haliere, ktoré som našiel vonku
ale inak teraz som si spomenula, že som minulý rok robila pokus s vínom v plastovej flaši čo sa nevypilo som uskladnila v nej do skrine a vytiahla po dvoch mesiacoch, no vyzeralo to divne
tiež nedojedenú desiatu a potom mi mama chodila do izby a čudovala sa, čo tam tak smrdí. A ešte s bratom sme schovávali prachy, kt. sme našetrili. raz sme tak schovali asi 5 tisíc sk, že ich niekto z nás náhodou vyhodil do smetia a už sa nenašli.
vajicka z chladnicky, chcela som mat kurence doma. skryla som ich do skrine pod rybyckami ,ked to zacalo smrdiet, tak si mysleli, ze zdochla rybka niekde na koberci, ze vyskocila
No doteraz i pamätám ako no si schoval žiačku knižku bo som dostal 5 tuším v prvom ročníku. A akurááát ten deň musela ísť matka upravovať skriňu kam som žiačku schoval. No je to normálne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ja som si schovával v takej štrbine v stene haliere, ktoré som našiel vonku
No doteraz i pamätám ako no si schoval žiačku knižku bo som dostal 5 tuším v prvom ročníku. A akurááát ten deň musela ísť matka upravovať skriňu kam som žiačku schoval. No je to normálne?
a prázdne bombičky od rajského plynu a mala som denníček
Ale hej, hej, uvedomujem si to a teším sa Hoci mám rada len to zelené z nej, ale budiš
Som mala asi 5-6 ... No rada som sa hrabala v gráži medzi vecami ktoré mamka alebo tatko už nepotrebovali DDD