a budem sa unášať na nekonečných strunách mandolíny!!! @grietusha inak mi napadlo že kto tak "predomnou" najväčšmi urazil a očiernil Trenta bol pán Slaninka
tak kedy ako... ak mám dobrú náladu, tak mi to až tak nevadí.. beriem to s úsmevom, hoci v sebe si aj tak myslím, že moja hviezda je aj tak super a podobne ale keď mám zlú náladu, tak toho dotyčného, čo urážal.. tak.. spustím prúd všeljakých slov, pekných, nepekných, existujúcich aj neexistujúcich
Je mi to jedno ak to povedal človek ktorý ma nezaujíma tak to neriešim a ak to povie kamoš že napr "vypni tu somarinu" alebo "jak to môžeš počuvať" tak zvyčajne sa spýtam ja jeho ako on môže počúvať ten svoj žáner hudby a tak
ak viem ze ten clovek sa aspon kusok vyzna a ma v hudbe aky-taky prehlad, som ochotna s nim diskutovat alebo to proste prijat, kludne moze mat pravdu zalezi o co presne ide. a svoj nazor ofc ale tu sa skor jedna o take vyslovene urazky
ak je to nejaky picus bud ignor ale niekedy sa neudrzim, moja prijebana nevlastna sestra ma napr. vie strasne vytocit svojimi recami o muse. ma 15 rokov aj s cislom topanok ale bola jasna uz ked prvykrat povedala niekomu v mojej pritomnosti "no to je taka kapela ktora sa preslavila lebo zlozili pesnicku pre twilight". fakt take jebnute deco co pocuva justina biebera si ani nema co brat ich meno do ust
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a budem sa unášať na nekonečných strunách mandolíny!!! @grietusha inak mi napadlo že kto tak "predomnou" najväčšmi urazil a očiernil Trenta bol pán Slaninka
ak viem ze ten clovek sa aspon kusok vyzna a ma v hudbe aky-taky prehlad, som ochotna s nim diskutovat alebo to proste prijat, kludne moze mat pravdu zalezi o co presne ide. a svoj nazor ofc ale tu sa skor jedna o take vyslovene urazky
ak je to nejaky picus bud ignor ale niekedy sa neudrzim, moja prijebana nevlastna sestra ma napr. vie strasne vytocit svojimi recami o muse. ma 15 rokov aj s cislom topanok ale bola jasna uz ked prvykrat povedala niekomu v mojej pritomnosti "no to je taka kapela ktora sa preslavila lebo zlozili pesnicku pre twilight". fakt take jebnute deco co pocuva justina biebera si ani nema co brat ich meno do ust
to, že si to myslím, neznamená, že to nepoviem
teraz mi je to dost jedno, maximalne som z toho trosku smutna.
a ked pocuva veci typu tuc tuc tak sa veru iba zasmejem