rodicia do mna picuju, mama ze len sedim doma, na "kamaratov" serem, ak aj niekto pride po mna sa vyhovorim, ze furt len robim a podobne... otec zase ze nerobim, ze on v mojich rokoch uz neviem kde vsade robil, ze sa len flakam s kamaratmi... ako ja nemam
@laurikaaa potrebujem poradit jak zariadit aby boli rodicia spokojny obaja, a nepicovali do mna furt nech by som si vybral cokolvek... lebo to ma najviac nici, proste ze ked si vyberem jedno picuje jeden, ked druhe picuje druhy, ked kompromis, tak obaja
rob a zarob peniaze s tym, ze potom budes moct s priatelmi niekam ist, nieco zazit. mat priatelov, ale nemat peniaze nie je dobre a dobre nie je ani mat peniaze, ale nemat priatelov.
@aversio Tak si vyber to čo vyhovuje tebe keď pre kompromis sú zrútení obidvaja. Ja by som povedala že keď si zarobím spomínané peniaze,rozflákam ich s nimi a že aj oni sú v práci ....
Ako samozrejme, prachy treba, ale dávať ich v rebríčku hodnôt nad priateľstvo mi príde nevhodné. Taký rebríček hodnôt je podľa mňa chorý (a toto vám píše materialisticky založený človek, pre ktorého sú meradlom úspechu peniaze)
@bluepanter co sa tyka koncertu tak som sa pytal vsetkych co by mohli mat zaujem ist, a nitko ho nema, lebo setci idu na iron maiden a potom im uz neostane na SOAD.. co sa tyka autosalonu, tam pojdem s krstnym (on je francuz, a byva na kraji pariza), takze tam na kamaratoch nezalezi..
@bluepanter Tiež som si vybrala tento život a som spokojná .Namiesto školy som si vybrala prácu. Namiesto kamarátov som si vybrala prácu... Aj napriek tomu že pochádzam s rodiny kde peniaze nechýbajú vôbec. Resp. práve kvôli tomu som si tento smer vybrala...
Kvôli jednému koncertu a jednému autosalónu si radšej vyberieš " robit aj na 5tich brigadach 20 hodin denne"? (rozumiem, že ide o zveličenie, samozrejme)
Som si pozrel, že lístky na ten koncert stoja medzi 50 a 100 eur, vravíš, že kamaráti ti to nezaplatia, radšej by si teda toľko robil ... Zarábaš tak 10 centov na hodinu, ak sa smiem spýtať?
@bluepanter uooh ak jeho kamarati soad nepocuvaju napr... a jo je to zazitok ist na koncert aj bez kamaratov lebo aj ked idem s nimi dost mi je to u prdele kto stoi za nou , vedla mna ked zacnu hrat a hlavne daco ako Soad.... ak su to kamosi pochopia hadam ze mu jebe z toho a ked to chce vidiet a ucvakat to musi mat viac brigad a nebude mat zrejme tolko casu
@tunidlo no za listok na SOAD som dal 80 euro + este cesta, + nejaky merch, tricka, cd-cka, tak 2 stovky dokopy ma to bude stat.. a autosalo v parizi bude este trosku drahsi.. a ak ratam ze musim aj na domacnost nieco prispiet, ucty poplatit, tak potrebujem tak aspon 6 - 7 stoviek zarobit, co na jednej brigade urcite nezarobim
@barky chápem, že ak nechcú ísť s ním a on veľmi chce ísť, tak tam pôjde aj sám. Ale vo všeobecnosti povyšovať peniaze nad priateľov nie je veľmi dobré IMHO.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
» openiazoch.zoznam.sk/cl/135500/Fareb...
Načo sú im kamaráti? Alebo kde sú kamaráti?
Myslím že ty už nepotrebuješ radu,lebo si si vybral peniaze...
kamarati sa najdu vsade, ci uz v praci alebo stari znami..
Každopádne k problému s rodičmi - je dôležité, aby boli spokojní oni alebo ty? Oni nemôžu žiť tvoj život, ty by si mal.
@laurikaaa aj bezdomovci medzi sebou sú kamaráti.
Ako samozrejme, prachy treba, ale dávať ich v rebríčku hodnôt nad priateľstvo mi príde nevhodné. Taký rebríček hodnôt je podľa mňa chorý (a toto vám píše materialisticky založený človek, pre ktorého sú meradlom úspechu peniaze)
Keď máš peniaze aj priatelia sa nájdu
Príde mi to dosť zvláštne ...
@alysia aspoň niekedy