moja teta je so svojim manzelom uz od prveho rocnika na strednej a dnes maju 35... co nie je vela ale predsa od takeho mladeho veku je to minimalne pekne
Ano dokázala a aj to plánujem uskutočniť raz osobne nepoznám nikoho, ale viem o veľa pároch čo sú spolu od detstva a klape im to už roky mne sa také niečo veľmi páči však načo sú ľudom vzťahy, ktoré nikam nevedú teda len k rozchodu...
napr. aj preto, že neľúbim manželstvo a nikoho si nechcem brať.
plus preto, že vzťahy beriem ako konečné a proste keď som mala prvý vzťah, tak som od začiatku rátala s tým, že nebude navždy. je to možné nepekné a neromantické, ale nemôžem si pomôcť.
A poznám nejaké páry, ktoré sú spolu napr. odkedy dievča bolo prváčka na strednej, ale čojaviem či predtým s niekým chodila alebo nie,
poznam taky par. ale myslim ze v dnesnej dobe uz je to skoro az nemozne.
a co sa tyka mna, tak som bola tak zmagorena ze by som si svoju prvu lasku bola bez jedineho problemu vzala, keby ma poziadal o ruku. chvalabohu ze to neurobil a vyslo najavo co je to za cloveka.
Moja mama..a oľutovala to..lebo hneď ako sa dozvedela, že je tehotná (čakala mňa) jej "manžel" a prvá láska v jednom sa na ňu vykašľal..a "vďaka" tomu som polosirota.. čiže tak
podla mna prvá láska ničí človeka..veľmi obmedzuje, urobili by ste všetko pre toho druhého človeka lebo ste prvý krat zamilovaný a je to wau...nie určite by som si nezobrala
@exonr poznám hneď niekoľko párov, spolu sú už vyše 30 rokov a poznajú sa od 12tich Môj krstný keď bol malý, tak svoju (Vtedy ešte nevedel) budúcu ženu vozil v kočiary. Btw. či by som, tak určite áno, teda síce je to zatiaľ taká platonická láska, ale určite hej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a či by som dokázala tak to netuším možno áno možno nie no .. ešte prvá láska nebola tak uvidíme no
2. nie, nepoznám žiadny pár v okolí, ktorý to mal tak
a to je podľa toho, či beriete prvú lásku ako prvého človeka, do ktorého ste boli zaľúbený alebo prvý ozajstný vzťah....
napr. aj preto, že neľúbim manželstvo a nikoho si nechcem brať.
plus preto, že vzťahy beriem ako konečné a proste keď som mala prvý vzťah, tak som od začiatku rátala s tým, že nebude navždy. je to možné nepekné a neromantické, ale nemôžem si pomôcť.
A poznám nejaké páry, ktoré sú spolu napr. odkedy dievča bolo prváčka na strednej, ale čojaviem či predtým s niekým chodila alebo nie,
a co sa tyka mna, tak som bola tak zmagorena ze by som si svoju prvu lasku bola bez jedineho problemu vzala, keby ma poziadal o ruku. chvalabohu ze to neurobil a vyslo najavo co je to za cloveka.
-Možno hej, ale to by som ho musela mať vážne veľmi rada A bolo by to pekné
a nie, nepoznám
A dokázala by som to, verím, že aj dokážem
a nepoznam nikoho takeho
a nie nezobral keďže už nie sme spolu a zažívam druhu lásku
no v mojom prípade si to neviem predstaviť
a ja by som to rada urobila.. škoda, že to vyzerá všelijak len nie na svadbu :/
Ale ja si to nejak neviem predstaviť. Skôr až po pár partneroch, aby človek vedel.
a poznám...moja mamka s ocinom boli spolu od (jej) 17tich...
este casu nad tym rozmyslat, ale zobrala by som si ho