Za, alebo proti atomovej energetike - to ma zrejme naznacovat rozpor uzitocnosti jadrovej energie a moznosti jej zneuzitia (neinspiroval ta k tejto uvahe severokorejsky incident?). Podla mna ide o ludi, nie o jadrovu energiu. Zneuzit sa da prakticky vsetko, ale aj vyuzit na dobre ciele. Ja som teda za jadrovu energetiku, s jej pozitivnym vyuzitim. Pravdaze, to sa neda zarucit (vid horeuvedeny incident), ale krok spat nie je mozny. Podla mna krok spat nie je mozny nikdy (pokial sa neznici ludstvo v jadrovej katastrofe). Pridu dalsie technologie, novsie, dokonalejsie, s potencialom na prinos ludstvu i na jeho skazu. Treba sa skor naucit nove technologie zodpovedne vyuzivat.
Som proti jadrovej energie( na faze stiepnej retazovej reakcii) Preco ? Pretoze nas svet nie je pokojny, v kuse su nejake vojny a jedna mala chybicka a mozme si piskat. Som proti jadrovej energii aj preto lebo ako surovina pouziva uran( a tie kanadske sv.ne by ho aj u nas chceli tazit). V poslednom case sa mi doniesla novinka ze staty EU suhlasili s vystavbou prvej termonuklearnej elektrarne( bohviekde). Dufam ze im to vyjde, lebo ak nie tak tu uz asi nebudeme moct odpisovat Vodiku je teoreticky na zemi aj vo vesmire nekonečne vela, a ta energia by bola fakt obrovska len aby s toho neostal dalsi Cernobyl. uvidime sa v hrobe
Jay - cuvat dozadu nie je riesenie. To je ako, keby sa ludia kedysi rozhodli, ze nebudu pouzivat ohen, leb sa nim da podpalit, nicit a pod. Treba sa veci naucit rozumne vyuzivat, nie blokovat rozvoj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty