@4 nemáš to jedno? chápeme sa o čo tu ide nie? a lepšie to vyzerá v originálnom názve
Podľa mňa je to slobodná voľba slobodného človeka, ak chce niekto svoj život ukončiť, nie je dôvod mu v tom zabraňovať.... myslím že nikto nemá voči tomu výhrady iba tá pojetrafená cirkev
A keď už sme pri tom, cirkev ma výhrady ku všetkému. Podľa najnovších vyjadrení Vatikánu o hriechu "NEZABIJEŠ" je hriech aj nedostatočné obliekanie sa. Ako nič v zlom, ale..
@semonique Eutanázia v medicíne je umelé skrátenie ťažkého smrteľného zápasu, pomoc pri umieraní.
Proste napr. predstav si starého človeka, čo je na hadičkách. Ten človek povie, že chce zomrieť, chce byť odpojený od prístrojov lebo trpí. Tak ho odpoja. Eutanázia.
@9 to je chorý rozum cirkvi.... nechápem ako je možné že ľudia takú mafiu podporujú.... keď veria v Boha ok, každý nech si verí v čo chce... ale cirkev by mala byť zrušená, veď len do všetkého fušuje....
@yebo Cirkev už podľa mňa nezastáva Boha, ale je to proste organizácia, čo zarába... a má neskutočný majetok, vatikánske múzea a tak.. ale to už je k inej téme
Vsetci tu vravite o samovrazde, ale neviem ako vy, ale ak by som bol na hadickach ja, tak by som urcite nechcel, aby o mojom zivote rozhodoval niekto iny. A ta osoba nemoze vediet, ci si smrt zelam, alebo nie. Je to 50 na 50..... Cize eutanaziu rozhodne nepodporujem, rovnako ako samovrazdu
Hehe moja mama robila bakalárku an túto tému asi najtachšia téma aku mohla dostať spravila to na áčko aj prezentáciu mala na áčko tuším saide aj knižne vydávať Tak ti potom jednu knihu pošlem
ked som bola na socke tak tam boli dve prace o eutanazii a interupcii som sa nadtym zamyslela je to vec nazoru pohladu na svet velmi zaujimava a diskutabilna tema o ktorej by sa dlao tocit cele hodiny alle som za a aj proti..bo v niektorych ludom by sa dalo aj pomoc tok nie tym co su uz iba na pristrojoch a nic viac uz nemaja ziadnu nadej tak to nie tym by som dopriala eutanaziu ak by celi alel inak neviem
každý človek má právo rozhodovať o svojom živote... zbytočne trpieť, alebo živoriť je podľa mňa to najhoršie, čo môže byť a to všetko znášame len kvôli hlúpej cirkvi, ktorá už nevie čo od radosti so sebou... tuším, že nám to tu opäť všetko riadi táto sekta, dynamit na nich - ako hovorím, stále tu máme v určitých smeroch stredovek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Podľa mňa je to slobodná voľba slobodného človeka, ak chce niekto svoj život ukončiť, nie je dôvod mu v tom zabraňovať.... myslím že nikto nemá voči tomu výhrady iba tá pojetrafená cirkev
Proste napr. predstav si starého človeka, čo je na hadičkách. Ten človek povie, že chce zomrieť, chce byť odpojený od prístrojov lebo trpí. Tak ho odpoja. Eutanázia.
Tak teda,malo by to byť povolené
@9 ano cirkev je proti vsetkemu...proti zdravemu rozumu
aj keby si to vyziadal v tazkej situacie nejaky mne blizky clovek, nemala by som mu to za zle