Aby som vysvetlila situáciu. Sadla si dnes ku mne v autobuse pani, z ktorej tie cigarety cítiť bolo a vytiahla žuvačku. Tak mi napadlo, načo tie žuvačky, keď aj tak sú tým dymom komplet napáchnutí? Na Fb som k tomu dostala dve odpovede. Že to, že žuvačka prekryje pach cigariet je len fáma, ktorej veľa fajčiarov verí a že toto vraj robia len tí, čo majú partnerov/partnerky. Tak mi to nedalo (ale s potešením zisťujem, že je tu výrazne viac nefajčiarov než fajčiarov... Aj keď otázne je, koľkí sa k tomu len nepriznávajú...)
zaujimavy vyskum hmm .. neviem, ja som fajcila , chvilu a velmi sporadicky .. ale ked som chcela "nebyt napachnuta" umyla som si ruky , na odev jemny parfum a zuvacky .. nie kvoli maskovaniu u rodicov, ale nemala som nikdy rada, ked som cela smrdela ako popolnik
@althinka Tvoj príspevok si všimnem aj bez tagu Ja sa inak čudujem, že tí ľudia necítia keď páchnu ako popolníky... Ja idem v práci zomrieť, keď sa taký človek postaví meter odo mňa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
väčšinou to robia ale deti ktoré sa chcú zamaskovať pred rodičmi...
Aby som vysvetlila situáciu. Sadla si dnes ku mne v autobuse pani, z ktorej tie cigarety cítiť bolo a vytiahla žuvačku. Tak mi napadlo, načo tie žuvačky, keď aj tak sú tým dymom komplet napáchnutí? Na Fb som k tomu dostala dve odpovede. Že to, že žuvačka prekryje pach cigariet je len fáma, ktorej veľa fajčiarov verí a že toto vraj robia len tí, čo majú partnerov/partnerky. Tak mi to nedalo (ale s potešením zisťujem, že je tu výrazne viac nefajčiarov než fajčiarov... Aj keď otázne je, koľkí sa k tomu len nepriznávajú...)
No a ja keď prídem z krčmy napáchnutý od cigaretového smradu, tiež to cítim a totálne si smrdím.
Ale možno som trochu neporovnateľný s fajčiarom, čo sa vzťahu k cigaretám týka