určite áno. o rok si nikto na ten serial ani len neposmenie,a im zostanu take jebnute mená. a raz sa ich opytaju že prečo sa tak volaju,a že vieš čo,niekedy pred 15r. bol v telke taky serial tak podla toho,rodičom zajebalo. proste trapas.
pokial by to meno bolo normalne tak preco nie? Napriklad ak niekto pozera serial a je tam meno Alan alebo Frederika alebo nieco taketo tak je to v poriadku, ale videla som v spravach ze teraz davaju hlavne cigani detom mena z Tisic a jednej noci co je dost zle aby sa volali Onur a Seherezada Ale zalezi od vkusu podla mna je najkrajsie dievcenske meno Mercedes co teda tiez nie je velmi bezne na Slovensku
záleží od toho, aké meno máš na mysli... veď aj v seriáli môže byť pekné a zaujímavé meno, v tom prípade nevidím dôvod, prečo by sa rodič nemohol inšpirovať nejakým seriálom =D ale ak máš na mysli mená ako Onur a Šeherezáda, tak ja by som také mená svojim deťom určite nedala =D
Je to choré. A tým rodičom by som niečo spravila, vôbec nedbajú na zdravý psychický vývin svojich detí. Som počula, že nejaké dieťa sa už volá Facebook :/
neriesim kto sa ako vola, ale pride mi divne ak trebars cernoska sa vola heidi a chlapec z handlovej muhammad. su krasne mena ktore sa hodia hocikomu, a su mena ktore su specificke pre narod alebo skupinu a tie podla mna sa hodia len im. snad moj blby priklad to vysvetlil. ak vsak natrafim na niekoho s atypickym menom tak mi je to jedno, jednoducho nemoze za to, ze rodicia sa tak rozhodli.
kamoska uz asi 4 mesiace sa dohaduje na mene pre svoje buduce dieta a zatial bez vysledku. ona ceska, priatel francuz a obaja ziju v uk. chcu aby sa meno dalo pouzivat ako v cechach a francuzsku tak aj v anglicku. on ma rad netradicne mena, ona je skor konzervativna. a takto nejak podla mna vznikaju mena, ktore by ste svojmu dietatu nedali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@smrtkavruzovom
kamoska uz asi 4 mesiace sa dohaduje na mene pre svoje buduce dieta a zatial bez vysledku. ona ceska, priatel francuz a obaja ziju v uk. chcu aby sa meno dalo pouzivat ako v cechach a francuzsku tak aj v anglicku. on ma rad netradicne mena, ona je skor konzervativna. a takto nejak podla mna vznikaju mena, ktore by ste svojmu dietatu nedali
len tie deti potom... =D