@malapohroma....NE nemam...A aj keby nieco tak to sem nepoviem Lebo potom sa to nesplni...Ale tak hento som mohla lebo to je velka pravdepodobnost ze hej....Ale inak si zelam kou inych vecii
@agatha13 ...keby to bolo na mne tak by som si spravila nekonečný fesťak, kde by každý deň hrala Nirvana, Guns N´Roses a The Exploited a medzi tým by sa mohli striedať iné kapely
@agatha13 ...jasné, že v starom veď to nové už ani nepokladám za Guns... to je len také ako keby sa Axl snažil oživiť niečo, čo je už dávno mŕtve... čiže by sme si to dali v takom zložení z 93tieho
nič asi .. neviem, bála by som sa , že to čo si želám a splní sa to ovplyvní nejaké iné veci v mojom živote a to čo chcem aby bolo lepšie bude lepšie a zase nejaké iné veci , kt. sú dobré budú horšie .. neviem či rozumiete
Aby slečna menom Julka neodišla na večnú dovolenku...prečo si si dofrasa niečo nezabudla doma, tak aby ste sa museli vrátiť? Dievča, to len ty si malo vždy také debilné šťastie!
@neoriginalna .. nech si s ním a nech ťa ľúbi ... a keby si bola potom s ním a ľúbil by ťa preto lebo si si to priala a splnilo sa ti to , nemala by si čudný pocit , že ťa ľúbi preto lebo si si to priala ? ...
@mm47 v snoch si šoférujem tiež bavoráka (áno, M5!! ) no to nie je možné.. ale to mám spomienky kvoli tomu ako ma v ňom vozil jeden chlapík čo jazdil aj závodne...
v skutočnosti? som raz šoférovala tigru rsp. som naštartovala a 3 minúty si jazdila na jedničke (áno, nakoniec mi aj tak zhasol motor keď som pustila spojku s brzdou bez neutrálu a čo .. moja premiéra + derniéra )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
a inak nič
za takuto chujovinu.. raz ta aj tak pustia.. ak ne do blavy tak do pezinka
@magorka (ROFL) to co si napisala
Ale hovno nevyzeras
od tohto dna si mentosky uz nikdy nekupim
dnes som po tom omylom presla aspon 10x a kedze sa ten hnusny zvuk neda vypnut (alebo som ja na to neprisla) tak som sa furt musela vracat spet
30 seconds to mars
Aby som ti hore bez vyskocil z torty
no,mne by to nestačilo..
no,tak to by som brala aj ja ale guns v starom zlozeni..
prve co mi napadlo..
mozno nejake kraviny, malickosti, ale to nestoji za rec, to keby som nemala, tak sa svet nezruti
Moje nemožné, ale najväčšie želanie.
v skutočnosti? som raz šoférovala tigru rsp. som naštartovala a 3 minúty si jazdila na jedničke (áno, nakoniec mi aj tak zhasol motor keď som pustila spojku s brzdou bez neutrálu a čo .. moja premiéra + derniéra )