mne by najviac chybali auta, a ta sloboda, to ze si mozem robit co chcem, kedy chcem, a jak chcem... proste by mi vadilo to, ze za mna niekto rozhoduje, co a ako a kedy budem robit... a ak by som bol stastne zamilovany, tak urcite aj priatelka
Ja som moc aktivny clovek. A cele dni tam iba sedet by ma zabilo.
Istotne by mi velmi chybala aj rodina aj kamarati a vsetko to co teraz mam, ale to co by ma skutocne zabilo, je ze stale sa musim niecomu venovat, inac zcvoknem.
(takze som dal praca
sloboda, súkromie, priatelia, hudba, filmy, počítač(aby som mohla tie filmy pozerať), obľúbený hrnček, vankúš, školský bufet, môj gauč, kaktusy, knihy by mi strašne chýbali, ale myslím, že tie tam človek môže mať...
je tazke oddelit jednotlive moznosti... lebo spolu vytvaraju celok v mojom zivote, bez kt. by som sa nepohla, ani keby som nebola vo vazeni... takze tazko no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Istotne by mi velmi chybala aj rodina aj kamarati a vsetko to co teraz mam, ale to co by ma skutocne zabilo, je ze stale sa musim niecomu venovat, inac zcvoknem.
(takze som dal praca
ani len hudba.hlavne ze su tam cigarety