Keď niekto spieva nejakú pesničku na verejnosti (na nejakom vystúpení, súťaži etc.) beriete to tak, že sa spevák cíti, ako sa sp
Neviem, či ste pochopili otázke, tak tu je príklad:
Pesnička We can´t stop od Miley Cyrus... páči sa mi hudba, ale nie text, ale aj tak sa rozhodnem ju niekde zaspievať. Mysleli by ste si, že tak, ako v pesničke, nie sú pre mňa iné priority, iba neviazan
nebrala by som to tak, ale ak by som mala na verejnosti spievat nieco ja (co sa nikdy nestane tak by som si urcite vybrala len pesnicku s textom s ktorym sa stotoznujem
@2
Myslím, že v tom tkvie to "umelecké". Že to čo spievaš aj cítiš... inak by to bolo čisto o technike spevu bez umenia, bez toho, že by si tým chcela niečo povedať druhým... :letim:
Tak pokiaľ spieva vlastnú pesničku s vlastným textom pravdepodobne áno..., Taktiež poznám mnoho pesničiek, ktoré akoby vychádzali z mojej osobnosti, z mojich zážitkov..., a pokiaľ by som ich spieval tak by odpoveď znela taktiež zrejme áno...
Ja si myslím, že je pekné ak sa s tým stotožnuje, ale nieje to nejaka povinnost. Ved si zober ze niektorí umelci maju kopu cover verzii a urcite nie su vciteni do vsetkych
Ale Miley kludne spievaj
Neberiem to tak. Možno keby bol autorom textu, tak tam hľadám nejakú spojitosť, ale takto nie. A úprimne, kto na Slovensku naozaj vie o čom texty anglických pesničiek sú?
Tak pri pesnicke je text dost dolezity... na zaklade neho tam davas aj vyrazove prostriedky, intonaciu, hlasitost.. treba sa zamerat na text, ak to chces dobre zaspievat..hudba ta uz len vediet...ako je dolezite, aby si isiel do rytmu, ale pri spievani je vela inych dolezitych veci...vela ludi si mysli, ze zaspievat pesnicku je len tak, ale treba na nej poriadne pracovat, treba pouzit spravne dychanie- branicou.. to vsetko zalezi od toho, ake uz mas zrucnosti...
možno to ten človek spieva len preto, lebo to vie pekne zaspievať a hlasovo mu tá pesnička sadla...alebo sa mu páči melódia...
ja rada spievam Neřesti - Zelený houbičky
a pritom nič z toho textu sa ma netýka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Myslím, že v tom tkvie to "umelecké". Že to čo spievaš aj cítiš... inak by to bolo čisto o technike spevu bez umenia, bez toho, že by si tým chcela niečo povedať druhým... :letim:
hlavne ze je popici
Ale Miley kludne spievaj
Ale na we can't stop sa mi ani nota nepáči, radšej:
Daai bra Anies hy's n fokken gangsta!!!
ak sa nesprchoval tak sa určite cíti a minimalne 5 prvých radov divákov ho citia tiež.
možno to ten človek spieva len preto, lebo to vie pekne zaspievať a hlasovo mu tá pesnička sadla...alebo sa mu páči melódia...
ja rada spievam Neřesti - Zelený houbičky
a pritom nič z toho textu sa ma netýka