Knihu či psa nahradila HUDBA ako najlepší priateľ človeka?
Neviem,ale v poslednom čase už každý vraví, že tá hudba, to je niečo úžasné,..
keď máš depky..
keď sa chceš zabaviť..
keď máš nervy..
keď si na dne..a pod
A čo kniha? Už to nie je ako bývalo že kniha je najlepší priateľ? A možno aj áno,ale kniha ťa
podla mna kniha ani nikdy nebola najlepsi priatel cloveka a pes uz vobec nie...rovnako ani hudba nim nie je. su to vsetko dobre veci, ale nazyvat ich najlepsimi priatelmi moze tak daky asocial, nie clovek, ktory je v poriadku.
neviem.. pocuvAM hudbu citam knihy a som v pohode .. no zo psom asi ie ale to len preto ze mam alergiu ...hudba mojim najlepsim priatelom sai nie je ale co potom tak to neviem
podla mna je najlepsi priatel cloveka jeho najlepsi priatel a ziadne veci beznej zabavy ako kniha a hudba a pes je sice verny, ale moc si s tebou nepokeca ked mas problem a taktiez ta moze lahko vymenit za velky a dobry kus maska,
niečo na tom bude... kniha a pes... ae máš z časti prafdu,pretože hocikde hocikedy vidíš ako mayú ľudia v ušiach mp3-ku...pretože music is all podľa mňa... hudbu máš všade okolo seba...
mna nic tak neukludni ako prechadzka so psom..ten jeho pohlad, ked vyciti, ze je ti na prd..hudba bude trieskat, ale nic mi nepovie..pes kukne a akoby sa ti tymi ocami prihovoril a.. aspon mna.. to tak vtedy upokojuje
pre priklad mala som labradorku..ta ked vycitila, ze mi je na prd a nechcem nikoho vidiet, ani sa rozpravat..boli sme von..nepustila ku mne ziadneho cloveka..ked sa niekto blizil vrcala, tak si kazdy rozmyslel, ci sa pristavi..ked som mala dobru naladu a bola uplne v pohode, bola v pohode aj ona a mohol sa pristavit hocikto...dokaze toto hudba?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
pes - niečo na tom bude je to nenormálne oddané a predpokladám, že nevymýšľa nejaké svinstvo na svojho majiteľa ...
a hudba ? to je droga... keby mám chuť si niečo poriadne pustiť a namiesto toho mi dáš do ruky knihu, asi by som ťa volakde poslal
Keby som si mala z tých troch vybrať, určite mám radšej psa
pre priklad mala som labradorku..ta ked vycitila, ze mi je na prd a nechcem nikoho vidiet, ani sa rozpravat..boli sme von..nepustila ku mne ziadneho cloveka..ked sa niekto blizil vrcala, tak si kazdy rozmyslel, ci sa pristavi..ked som mala dobru naladu a bola uplne v pohode, bola v pohode aj ona a mohol sa pristavit hocikto...dokaze toto hudba?
Nerátaj so mnou v utorok, ani v stredu ani v piatok. Možno vo štvrtok... Ale, naozaj len možno...