neviem, kedy predpovedal vojnu, ale koniec sveta 2012. predpovedal aj 3 diktatorov: 1. napoleon, 2. hitler a treti ma byt najhorsi, nejak moc to spolu vsetko suvisi.
nostradamus bol luciferov prorok podla mna lebo je az neskutocne ze vsetko sa plani ale ja sa s tym niako nezaoberam inak na jednej pochybnej stranke som cital ze 3 diktator ma byt Diabol v ludskej podobe uz sa na to vytvaraju aj sekty nefim co bude v roku 2012 ale vyzera to na peknu melu
Nikto z nás nemôže tušiť či Bush už náhodou konflikt kvôli ktorému sa vojna rozpúta už nezačal resp. nezačne v dohľadnej dobe. Napr. nasere Irán a Ahmadinedžáda, alebo sa bude srať Putinovi do riadenia Ruska....uvidíme
3. svetova podla mna nastane. nie ze by som to prial ale musi nastat. Na zemi bude pokoj az vtedy ked bude zjednotena pod jednu vladu. A myslim ze inym sposobom nez vojnou sa to nestane.Daj Boh nech vlada bude dobra a nebude sa podobat nacizmu, fasizmu alebo inemu skodlivemu -izmu.
nepredpovedali to nahodou mayovia? a nepredpovedali koniec celeho sveta, iba koniec veku, a pride novy druh ludi.myslim ze nostradamus na toto storocie predpovedal 3. sv. vojnu, vojny s mimozemstanmi a globalne oteplovanie
Zaujímavé je zamyslieť sa nad tým, že čo to je koniec sveta?
Či pod tým chápeme zánik cleého ľudstva (ako sa to všeobecne chápe)
Alebo zánik tejto civilizácie (ako to chápe napríklad kresťanstvo)
Pokiaľ ide o Nostradama, tak jeho proroctvá sú dosť ľahko upravovateľné, aby platili na hocijakú udalosť. Spomínam si ako som ešte dávno čítal jeden preklad jeho diel do Slovenčiny aj s výkladom autora. Tie proroctvá sú dosť nejednoznačné a ťažko sa vykladajú (aj ten autor mal s niektorými problém)
K tym Mayom - kedysi davno som o nich robil jeden projekt a zistil som, ze oni maju apokalypsu kazdych 1872000 dni. Podla akychsi zapiskov ci take volaco sa zistilo, ze ich cyklus sa zacal 13. augusta 3114 BC a mal by teda skoncit, na nase prekvapenie, 23. decembra 2012 AD.
Napriek vsetkemu nechcem strasit a ja sam v tejto veci zostavam skepticky.
Predpovede Nostradama, pokiaľ viem nikdy neboli určité, teda s presne stanoveným dátumom. Obdobia v ktorých sa čo to malo stať vyjadroval opisne, keďže veci , ktoré videl vo svojich snoch si s vedomosťami, ktoré v tej dobe mal, nevedel vysvetliť. Viackrát sa rôzni šarlatáni pokúšali určiť na základe jeho predpovedí koniec sveta. Dokonca ten mal byť už niekedy v roku 1980 či tak nejak, potom okolo roku 2000 a napokon vraj najreálnejšie sú predpovede až na rok niekedy okolo 3800...Myslím si, že toho nemusíme obávať. napokon aj s tým koncom sveta to je relatívne. Teda čo sa za to bude považovať, či to bude výbuch celej Zeme, alebo vojny a tak...Ja osobne si myslím ,že takú pliagu ako sme my ľudia, len tak ľahko nie je možné vykynožiť. Jedine ak si zničíme prostredie, v ktorom žijeme môžeme čiastočne ohroziť svoje bytie, ale určite nájdeme cestu ako sa aj z toho dostať...
Putzig teraz si mi akurad pripomenul ten jeden dokuemt. Ludia s prasacim ksichtom to boli ludia v stihackach.
Ja by som povedal, ze sa ludia zacnu nicit navzajom alebo sa nieco stane ako to pisal Capek. Sice jeho diela su scifi ale moze sa to stat ako Valka s Mlokmi ( dufam, ze to napisal on A tak zanikne celi svet lebo ludia chcu mat moc nad vsetkym ale zabudaju na to, ze nemaju na to silu s ktorou by to mohli dokazat.
Nechcem znevazovat, ale proroctva typu bude diktator bude vojna bude nejaka vagne metaforicky definovana katastrofa sa splnia vzdy, lebo vzdy bude nejaky diktator, nejaka vojna ci katastrofa, na ktore svoje slavne proroctva mozte nasit...
Prorokujem vam, ze v 2012 sa stane katastrofa, a ona sa nejaka mesnia-vacsia urcite stane, ale zeby hned ludstvo muselo otrcit kopyta...
mno nie je to celkom pravda - ak si niekedy cital original nostradamove proroctva dosiel by si na to ze kopec veci sa tam da prirovnat prakticky k nespocetnym historickym udalostiam - nostradamos nieco predpovedal dokonca aj datumy ale nie vzdy sedeli - takze operovat s tym ze v roku 2012 bude nejaky armagedon, ci koniec sveta ci co je naozaj smiesne
Nie vsetko co predpovedal sa splnilo, ale co tie zvysne udalosti? Tie neberete do uvahy? Neviem ale na cloveku si ostatny vzdy vsimaju len jeho omyly a zapory a nikdy nie to dobre..
a ako konkretne nasa Zem skape v tom roku? lebo ked uz idem daco take zo seba vypustit, treba argument? co sa o nas obtrie kometa, alebo z dakj planety sem hodia balvan rozmerov jak atlantik?
cipana,..vobec neviem co si o tom mysliet..mam o nostradamovi tri knizky..ale zeby sa tam pisalo o nejakom konci sveta..
..a uz ked koniec sveta..je otazne ci bude zapricinene prave tym ludstvom, vojnami, diktatormi, atd..aleo nejakou prirodnou katastrofou..nejakym asteroidom alebo oteplovanim abo cim...
Celé je to tak relatívne, že je sa nad tým zbytočne zaoberať. človek je pliaga ktorú sa dá ťažko vyhubiť. Ani doba ľadová nás nevyhubila a to sme boli ešte dosť primitívny. Možno nás nejaká katastrofa zredukuje. Ale napr. vyhubiť úplne nás môže výbuch supervulkánu v yellowstone. Podľa vedcov jeho cyklus by mohol byť načasovaný niekedy na túto dobu. Ale odchýlka môže byť aj 3000 rokov. A o Nostradámovy sa toho už napísalo veľa. Minule som čítal publikáciu nejakej Anglickej univerzity: Klamstvo menom Nostradamus. Tam opisovali Nostradama ako veštca ktorý veštil blízku budúcnosť pomocou snov(prirovnávali ho k médiu) A že všetky ostatné"veštby" mu už len boli pripísané. že aj Nostradámová veštba o II sv. vojne vznikla až v 50tych rokoch 20 stor. Takže nezostáva nám nič iné ako len naďalej si užívať život a riadiť sa múdrou vetou: Pracuj tak ako keby si mal žiť večne a ži tak ako keby si mal zomrieť ešte dnes!
Podla mna konec sa blíži. Dojebu sa Orájovia a bude... Antici sa na nás vyseru jak ich poznám a Azgardi su uplne mimo. Sa len tvária mudro, ale nevedia ništ. šak by sme ich rozjebali na sračky. Lenže oni su malinký a ludia sa nechcu jebat do slabších. Blahoslaveni budiš Oráje.
čo ti yebe, aby som sa pasoval s neakým mimozenšťanom...Ináč však henty psycho čudáci ludia svetla čin jak sa tá ich sekta volá ,upozorňujú na to tiež že neaký chrusti z inej planety sa na nás pekne chystajú .Ale ak má byť teda koniec sveta ,nech sa stane čo sa má stať ,kurwa to aby som čil postihal veľa vecí ,deti robiť už nemusím ...ale za to aspoň chcem úkázať Bushovi cicinu alebo takéto niečo...
bolo by fajn, keby ten koniec sveta vyzeral ako v nejakom scifi filme, a ja by som musela bezprostredne prežiť, a stal by sa zo mňa hrdina ktorý oslobodí zotročených ľudí na planéte klingonov
no ak bude koniec sveta v roku 2012, ako si potom vychutname pad asteroidu Apophis r. 2036?
ale vazne, podla mna nad tym je velmi tazke zamyslat sa, pojmy ako koniec sveta, Nostradamove a inych proroctva, vznik vesmiru, jeho nekonecnost ,čierne diery ktore niektori povazuju za kluc cestovania v case,duchovia,veci medzi nebom a zemou...su takmer nevysvetlitelne..aj ked ten vznik vesmiru vedci vysvetluju,( Velky tresk pravdaze)vsetko je to jedna velka neznama. Tazko povedat kedy bude koniec sveta a ako bude vyzerat..a ked sa tak prave pozeram z okna a vidim krasnu modru oblohu, slnko svietiace na stromy a vsetku zelen, ani nad tym nechcem premyslat.
Koniec sveta? To co je za vyraz?! podla mna je to totalne na smiech, ze "koniec sveta". Akeho sveta? Cieho sveta? Ktoreho? Myslite, ze existuje len jeden svet, a tym je ten nas, teda svet ludskej populacie obyvajucej planetu Zem? Tak potom nerozumiem hypotezam, ktore vravia o "konci sveta" v dosledku vniknutia mimozemskych civilizacii na nasu Zem. To by bol mozno tak koniec NASHO sveta, ale nie koniec SVETA - celeho SVETA. Ved nikto z nas nevie povedat, co je to SVET, ved je to vsetko, nevieme, kde konci ani kde zacina, nema stanovene hranice, je nekonecny. A nevieme urcit ani jeho zaciatok, tak preco sa snazime tipovat kedy skonci? Podla mojho nazoru nikdy nenastane koniec SVETA. Ved kolobeh zivota je nekonecny, nie? Je mozne, ze dojde napriklad k vyhubeniu ludi nasej planety alebo k vybuchu a zaniku Zeme, ale este vzdy je tu zbytok vesmiru, to nekonecno, tolko miest, kde potencialne existuju ine "svety".
Black Angel: Teraz sa ťa už opítam vážne, TY SI NORMÁLNA? Nemáte náhodou tam na vašom oddelení internet? Ja silne pochybujem o tvojom duševnom zdravý dievča, sa spamätaj alebo si daj dve facky radšej ved ty si úplne JEBNUTA... :/...toto boli moje posledné slova k tebe ,dúfam že ťa preberú
nikuska7 - vsetci dobre vieme, o com sa tu pise, pretoze ludia radi nazyvaju ZEM svetom a nemyslia tym hned cely vesmir pre kristove rany.
zipporah - proste predpovedal koniec ZEME (pre nikusku7) na rok 2012, neviem presne ako a o Mayoch su pisane vyssie presne informacie (prispevok 23) a oni mali pocty kurevsky presne
Koniec sveta? Vela ludi predpovedalo co sa stane a stale po tom nasledoval ~koniec sveta~. No urcite veci sa stali no koniec este nenastal. Mozno pride zajtra mozno o mesiac a mozno o 1 000 000 rokov, to nikto nevie a neda sa to predurcit. Stalo sa uz tolko zlich veci, 1 svetova, 2 svetova, 30 rocna vojna a stale si misleli ze je to koniec sveta. No clovek sa neda tak lachko porazit. Clovek je jemna bytost no z pevnym charakterom, neda sa tak lachko pokorit {Hemingvai neviem ako sa to pise}. No potych hroznych veciach ~predca sa toci~ alebo svet celi bozi svet sa len preto kruti aby sme vsetky hviezdy mohli uvidiet a vysmiat sa SMRTI{urivok z basne}. Necakaj na posledny den tohto sveta ale kazdi jeden si uzi ako by mal byt ten posledny.A ten pravy koniec, pijmy z uctou a z otvorenou narucou lebo viez ze ked to pride tak nastane nova era. Mozno nie pre nas ale svet sa stale vyvija a evoluciu nezastavis.
heeej mno tak chod to porozpravat do iraku... som zvedava co by ti povedali... clovek je pliaga, skoro ako mor - dokonca horsi... ale pravda je ze zalezi od jedinca
Aj ludia ktorim rodicia dali velmi pekne vlastnosti ked sa narolili ako dyslexiu, dysgrafiu a dysortodoxiu maju svoje nazory a myslienky. A myslim ze tu niesme preto aby sme rozoberali moj pravopis ale nieco ine. Nemyslite?
Majlos, kurva ja som studoval casnika. Co si tym chcel povedat? Myslim, ze sa pomaly presunieme do temy: ...ze ma davno nic nenasralo.... na mensiu diskusiu
chodte sa stazovat Sturovi,ale ludia su zblbnuti len z pocitaca, televizora, a ked dnes niekomu poviem ze milujem knihy, tak sa pozru akoby som nebola normalna..pritom uz len z knih ked ich citate dlhsie sa da co-to pochytit. a vybrane slova uz asi tiez nie su v mode.To len tak na okraj mimo temy nic v zlom gramatike zdar
Peter_piper: No povedala som svoj nazor, ja to tak naozaj vidim. Takze myslim ze nemusis mat ironicke pripomienky mierene na moju osobu.
A este k teme, ja osobne neverim na niecie predpovede, je sice mozne, ze sa niektore uz doposial splnili, ale nemyslim, ze by za tym nebola nahoda. A ak nahodou pride v roku 2012 koniec sveta /co sa predpokladam nestane/, tak nam bude uplne nanic to, ze to povedal Nostradamus, Mayovia alebo neviem kto vsetko este. Bude koniec a bude pre mna vonkoncom zbytocne, ze som to vedela uz v roku 2007 a nebude mi zalezat na tom, ze to niekto kedysi davno predpovedal. Vlastne potom nebude zalezat uz na nicom. Ani Nostradama a Mayov nebude mat kto uznavat za ich hypotezy... A ak sa ziadna katastrofa nestane, aspon nie takato globalna a zavazna, a ak si nahodou na to spomeniem, jednoducho sa pousmejem, a budem sa tesit, ze som tu, zijem, ziju moji kamarati a rodina a vsetci sme spolu stastni.
Nikuska7, viacero médií(ak vies kto to je, nie je to TV kanal ani casak;, predpovedalo koniec sveta... Nevidim dovod nezastavovat sa nad takymito otazkami, ale zamyslat sa nad nimi. Pokial mas cistu dusu, pejdes. Podstata je v laske, ludia, milujem Vas! Mozme zahynut, no aj tak ostaneme... Je tolko dovod zit. A nemusi ten zivot byt len o compe! Pozrite sa okolo seba, von... Hhe,... nerozmlisujme sa, ze ten pocuva toto a ten toto. Hlepnime si, aspon tu bude lepsie... :-U Peace forewer, BIO power.
Inac piste sem svoj nazor, ale co sa tyka okolo veci, a neodpaja sa od nej, napr. vec proti.. Ze daka pica spomenie, ze Nostradamus napisal knihu plnu pi..vin.
Psycho: Ano, samozrejme, ze viem co/kto je medium. A ja som nepovedala, ze nie je dovod riesit otazky ohladom konca sveta. Len som tu nacrtla moj nazor, podla ktoreho ak nastane koniec sveta, nebude podstatne, ci je prave rok 2012 alebo 5000. Chcela som tym naznacit, ze v tej chvili uz nebudu podstatne okolnosti.
A tym skutocne nevylucujem, ze je zaujimave "filozofovat" na temu ci vobec nejaky koniec sveta nastane.
pokial viem, Nostradamus povedal, ze 1. sv vojna bude trat 4 roky, druha 6 rokov a tretia 27..to do 2012 uz asi nestihne....a mal ju zacat diktator menom Sabban Hassen (alebo tak nejak)...vsimtite si podobnost so Saddamom
Nikuska7 - preco je zbytocne sa nad tym zamyslat? mozno som len chcel pripomenut ludom, nech zacnu trochu zit a tesit sa zo zivota, kym tu este budeme. a to podla mna zbytocne nie je.
Dukenukem-povedal si že by to mál začať Saddam Hussein, lenže ten sa už dávno hompáľal 4 stopy nad zemou. Ale možno máš pravdu, lebo sa mi zdá že v predpovediach bolo aj to že to bude po smrti 3. ancikrista.
ze bin ladin ??? prosim vas ved to je len puha vymyslena zamienka na konflikt s irakom ... ten clovek by musel byt minimalne tien ked ho nikto nemoze chytit...
koniec nastane urcite.nostradamusowe predpowede sa zatial do jednej splnili,preco by tato mala byt chybna???a od tej III.sw.wojny ludstwo tiíez nema daleko...my samy si skodime...ak bude koniec sweta w r.2012,da sa powedat ze to bude nieco ako noemowa archa....kto wie..mozno tiez prezije iba malicka hrstka z nas.sa modlite aby stče tam boli aj wy
nostradamus pisal nezmysli (pisal v hadankach na ktorych sa dodnes mnohi vedci nedokazu zhodnut) ktore sa hodia na x udalosti len si staci domysliet na co by sa to ci ono proroctvo hodilo....
aplnilo jak splnilo vacsina proroctiev bola dekodovana na zaklade skutocnosti ktora sa uz udiala ... takze ani nie pred udalostou ale az po nej
okrem toho koniec sveta predpovedala aj sybila a nikto tu z toho nesalie...
B.angel-ale uz dlho je zname ze nostradamusowe predpowede sa do polowice splnili..asi o tom newies..moc asi necitas kukaj,koniec sweta nastane ci ces alebo nie..mozno to bude ked ete budeme zit alebo nase deti...ale stane sa...to wies..bozia sila
mno citam dost nemaj strach... splnili ako splnili - skor retrospektivne sa doslo na jeho vestby... tj este raz a zjednodusene stala hist udalost a o 100 - 200rokov po nej ktosi cital one proroctva a zistil ze by sa to kludne mohlo hodit na konkretnu udalost... (a popripade 10 dalsich)
nostradamus nikde neviedol vo vestbe datum konkretne miesto konania a konkretne osoby o ktore islo...
vzdy pisal v hadankach... takze v takych tvrdeniach by som bola na tvojom mieste opatrna...
okrem ineho citala si ty niekedy v akych sifrach pisal ? ak hej potom musis uznat ze si to kazdy kryptolog moze vylozit po svojom a okrem toho ked uz si taka scitana mala by si vediet ze minimalne 2/3 vedeckej spolocnosti nostradamovim proroctvam nepriklada privelku vahu....!
Vsak Sibyla tusim predpovedala koniec sveta, kde bude papezom cernoch, nie?... ...heh, jake rasisticke...ale to je od veci...mnooo,neverim, ze v 2012 bude koniec sveta...nasa zem sa postupom casu sama zruinuje (po takych 100 rokoch)...sak rozne biologicke a jadrove zbrane, abo ozon co sa stale narusuje, stale nove a nove choroby(vtacia chripka), smog, vyrubavanie lesov,...atd, atd...nostradamus bol podla mna chytrak, co mu ZATIAL vsetko vychadzalo a okrem toho, predpokladali uz tolko koncov sveta, az ma to uz zacalo nudit... ...a vraj aj v 2000 mal byt koniec sveta a to som bola vtedy ete krpata a ked bol silvester som sa bala, ze tie petardy znicia svet ...
Cheekee: neviem ci hovorila presne o cernochovi ale islo tam o nejakeho pocerneho z juznej ameriky ci z kade, takze zas az tak vedla nebola, bo sa rozhodovalo aj o nom..
Cheekee:Black Angel:Styb: čo sa týka konca sveta, podla mňa nech si nastane kedy chce, lebo môj názor o konci sveta je taký že nepríde žiaden diabol alebo štyria jazdci sa na zem ožrať. Konca sveta sa ani tak neobávam aj keby prišiel za môjho života lebo ho berem skôr ako zánik civilizácie, kde nastane totálna anarchia a bude sa ničiť kradnúť rabovať. No možno nám nad hlavami budú lietať atomečky a podobne, ale k tomu dôjde kôli rope. Pamätáte čo bolo keď kôli Bielorusom za nelegálne odčerpávanie ropy odstavili Rusi prívod do celej europy? Suroviny budú podla mňa jednou z hlavných príčin vojny, pri ktorej dôjde k pozastaveniu technologického pokroku a vrátime sa tak aspon o 200 rokov späť vo vývoji sebazdokonalovania. 200 rokov nieje nič vážne, typicke zbrane ako je AK47 alebo HnK ostanu a budú sa používať v lokálnych konfliktoch v ktorých sa bude bojovať o maličkosti ako je voda žrádlo a topánky. Vráti sa späť otrokárstvo ktoré bude vo väčšine kútov sveta veľkým biznisom. Mohol by som takú situáciu využiť vo svoj prospech kde by som si vybudoval vlastnú autoritu, ale vo veštbách sa predpokladalo že pritom 3. najväčšom konflikte ktorý vraj má trvať 27 rokov skoná tretina ľudstva a ja dúfam že nebudem v tej tretine.
mno jasne ze komodity budu resp. mozu byt z jednych cinitelov pre ktore sa moze zacat aj 3.svetova
a co sa tyka ropy - ved preco bol vyvolany konflikt v Iraku ? iba kvoli rope a kvoli tomu aby Amerika na nom vytazila peniaze (ved aj nelegalne dodavky zbrani pre iracku stranu pochadzaju z Ameriky) heh aka fraska a este tam poslu aj humanitarnu pomoc...
Pokial sa Amerika neprestane spravat ako samozvany policajt sveta dopadne to velmi zle...
Ale k tomu predpovedanému koncu : je x vestieb ktore koniec sveta predpovedaju ako tu bolo spomenute aj Sybyla ho predpovedala (okrem neho Sybyla bola konkretnejsia vestkyna ako Nostradamus) a co ....
Je iba duchaplnost a kusok predpojatosti prist k niecomu takemu zekoniec sveta... No a ? vsetko ma svoj zaciatok aj koniec... Okrem toho uz vymreli aj ine vyspele civilizacie - tak preco by sme mali byt vynimka ???
a co sa tyka kroku spat... no tak ten uz nastal ideme spat milovymi krokmi...
mno netreba mi byt mudrov staci si spocitat 1a 1 ze su dva ... logicke preco inak by sa srali do iraku ? kvoli rope a biznisu z predaja zbrani - resp. koli peniazom o nic ine tam nejde...
snad mi chces povedat ze si taky najivny ze veris ze nejaky bin ladin aj existuje (aj ked mohol by to byt daky pastier oviec )?
he ved to bola len zamienka tak ako utok 11.septembra ktory predchadzal danym udalostiam...
ved koniec koncov (ak niesi blby tak ti to dojde) mame aj priklad z nedavnej historie kde tak isto isty konflikt (naaranzovany) podla rovnakeho alebo prinajmensom poldobneho scenara prebiehal aj v roku 1939...
heh mno dobre dalej snivaj a zi si v opare medialneho diela ktore je vykonstruovane od A az po Z ...
nie je to len moj nazor je to nazor aj ludi okolo aspon tych co uvazuju a neprijmaju pasivne spravy podane v medach... su to len zvasty a polopravdy ktore maju za ulohu skreslovat skutocnost...
myslela som ze si mudrejsi ale ako sa zda niesi
ved uvazuj keby ten clovek bol skutocny ako je mozne ze ked ide po nom FBI a ine info sluzby interpol a co ja viem co preco nevedia ani len ceknut kde sa nachadza co je ako je atd. ?
preco ? ze by preto lebo je iba imaginarnou zamienkou ktora rozputala vojnovy konflikt ?
a jeho bratia ? ha ha ha niekoho obetovali v mene posilnenia ich vymyslu... dokaz ze su skutocne jeho bratmi a ze bin ladin existuje a ja ti garantujem ze dostanes minimalne nobelovu cenu...
Black Angel: ani FBI (CIA a kopu dalsich institucii) nie je vsemohuca a hladat ihlu (Bin Ladina) v kope sena (v skalnatej a pustnatej riti menom Afganistan) urcite nie je jednoduche.. Btw v 80tich rokoch vo vojne zssr afganistan kto pomahal Afganistanu? Mimozestan?
jednoducho nema vyznam riesit s tebou tuto temu v tejto diskusii, lebo keby sme chceli tuto temu otvorit museli by sme zacat od zaciatku a to je incident z 11.septembra 2001 -lebo uz vtedy sa rodila imaginarna postava bin ladina (i ked bola skonstruovana o nieco skor presne tak ako cely incident)
na margo bin ladina - keby ho chcu najst najdu ho... ale tazko hladat nieco co nie je ze ...
no a ludia ako ty tej rozpravke jednoducho uverili co hra zapadu neuveritelne do kariet lebo to bolo ich cielom - ale raz to amerika prezenie a bude 3.svetova a ani ta mlaka ktora ich izoluje od nasho kontinentu im nepomoze...
Nema vyznam nieco so mnou riesit? Za to ze sa ti nepcham do riti a nezdielam s tebou rovnake nazory nicim nepodlozene? Najdi mi nejaky dokaz (nie nejaku wikipediu, alebo inu nizkorozpoctovu sracku, kde moze pisat kazdy lolo) ze Bin Ladin je vymyslena postava a potom ti dam za pravdu. Cital som par materialov, kde bolo pisane ze je vymysleny, v inom zas bolo pisane ze nebol. Tak comu verit? Ja verim tomu ze existuje (ale nehovorim ze on ma na svedomi 11. september.)
"keby ho chcu najst najdu ho..." - A to vies ako? Pracujes v FBI ze vies ake maju praktiky? Omg sak uz si dospela zena, tak sa tu neohanaj subjektivnymi nazormi, ale daj nejake podlozene fakty. Co ty vies o FBI? Hovno, tak isto ako ja a ako kazdy jeden na tomto fore, tak jak vobec mozes nieco take napisat?
"ale raz to amerika prezenie a bude 3.svetova a ani ta mlaka ktora ich izoluje od nasho kontinentu im nepomoze..."
Tym si chcela povedat co? Ze pridu rusi na stihackach z obdobia tazkeho socializmu a zbombarduju ameriku? Okrem ciny, rusov a neviem este jakych mongolskych tupcov na vychode Azie, sa nikto neopovazi postavit amerike + ma spojencov ako Anglicko a podobne, tak co by ti sasovia z vychodu spravili? Podla mojho nazoru nic.
nie nemusis sa mi pchat do riti ponevac by sa mi blbo chodilo...
najdi mi ty dokaz co vsetkych ludi co neveria v existenciu bin ladina presvedci - na mna sa vykasli presvec zbytok ha !!!
lenze bin ladin sa pre verejnost zrodil dnom 11.september 2001 preto je dolezity tento datum lebo od tohoto incidentu sa intezivne rozputala akasi nahanacka na nieco a bum bol na svete bin ladin - chapes.... okrem toho treba povedat ze detaili z toho dna su akosi privelmi podivne... tak ako samotna existencia bin ladina
mozem napisat co chcem presne ako ty ako hoc kto iny - sloboda slova - vymozenost demokratickej spolocnosti zabudas ???
hmm ty si myslis ze v rusku neprebieha vyvoj zbrani ??? heh najivka... a co si myslis ze tam ludia ziju v jaskyniach? aby si jedneho dna nebol nemilo prekvapeny...
Myslim ze si nezmyselne mystifikujes ameriku ale mohol by si vediet keby sa rusi naseru uzavru plynovod (co by sa rozdychat este dalo) a ropovod (no a to by sme boli rovno v riti).
Urcite nam tvoja spasitelska amerika nepotiahne na slovensko ropovod !
a okrem toho ked sa nam v povojnovych casoch urodilo malo obilia a my sme tu kapali hladom anglicko sypalo obilie do mora a jediny kto nam bol ochotny pomoct boli rusi aj ked tam nebolo o nic lepsie - tak byt tebou by som bola opatrnejsia vo vyjadreniach ohladom rusov
nebyt nich mozno sanenarodis
ty vies velke gulove co oni robia a aky maju ci nemaju vyskum oni s nim nejkdu do sveta (tomu sa povie prozretelnost) ako amerika a americanov sere to ze nevedia co maju v rukave preto kvakaju take sprostosti ako TY !!!!
nie nemusia nasrat rusko staci ak naseru niekoho kto im za tou mlakou narobi sarapatu ved ako malo staci na vojnu ???
zoberme si vojnu volov ha kvoli 17 kravam sa strhla vojna... Ako malo stacilo k 2.svetovej ?a opytaj sa koho chces povie ti ze vztahy vo svete su napete... nie je umenie vyprovokovat vojnu ale udrzat mier a mier sa tazko udrziava ked niekto zbytocne provokuje a hra sa na policajta sveta...
Black Angel, vidis dospeli sme k zaveru, ze nie je ani potvrdene a ani vyvratene ze bin ladin existuje.
Dalej pokial viem pre verejnost sa zrodil uz pocas "studenej vojny" (zssr - afganistan), ked boli afganci podporovani okrem ineho aj USA a vtedy sa zacalo spekulovat ci ladin nie je "vymyslom" CIA. Ale nikdy sa to nepotvrdilo ani nevyvratilo.
Samozrejme pre tych ktori sa o to nezaujimaju vznikol ladin 11.septembra. A uznavam ze okolnosti okolo WTC su vseliake, a tiez sa priklanam k tomu ze to ma na svedomi niekto z "vnutra"..
Sak pis si co chces, ale pre mna su to chabe argumenty, ked ich nicim nepodlozis a navyse je z toho citit cistu subjektivitu.
Ano v rusku prebieha vyvoj zbrani, ale myslim si ze USA su na tom predsa len technologicky vyspelejsie.
A rusi by nam uzavreli ropovod? Ti isti rusi co maju voci nam dlh vyse $500 milionov?
"..tak byt tebou by som bola opatrnejsia vo vyjadreniach ohladom rusov
nebyt nich mozno sanenarodis"
Pozri vezmi si to tak, ze keby USA nezasiahne do 2. sv vojny, kt. by MOZNO ani nemusela nastat nebyt jebnuteho skurveneho rusa menom Stalin (kt sa pchal Hitlerovi do riti - zo zaciatku), tak by tu uz nemuseli byt ani ti tvoji rusi.
"ty vies velke gulove co oni robia a aky maju ci nemaju vyskum oni s nim nejkdu do sveta (tomu sa povie prozretelnost) ako amerika a americanov sere to ze nevedia co maju v rukave preto kvakaju take sprostosti ako TY !!!!"
Tak isto ak ty vies velke gulove co vsetko spravila americka vlada na to aby nasla Ladina..
Btw kto ini by im mohol za tou "malou mlakou" narobit sarapatu? Skor nez by sa nieco stihlo podniknut amerika by zacala ako prva a tym padom by sa boj odohraval mimo USA ako to bolo vzdy doteraz..
Heroicky vykon podlozeny uplnou subjektivitou ktoru vycitas ty mne !!!!!!!!!
prekrucas dejiny co sa tyka 2.svetovej nezacal ju Stalin... ale tebe dejepis nic nehovori...
dalsia vec americania sa na nase uzemie dodrbali az ked uz bolo po vsetkom za nas tu umierala ruska armada ty idiot.
a rusko ze nam je dlzne ??? vies kolko plynu a ropy a v akej hodnote preslo uz cez ropovod a plynovod ??? takze enem drz hubu... tych 500milionov uz davno nie je aktualna suma len tak pre info...!!!
Omg ja som nikde nenapisal ze ju zacal Stalin, ale keby sa zo zaciatku nepcha Hitlerovi do riti a neni z neho vysrany, tak ta vojna nemusela zajst tak daleko..
A kto hovori o nasom uzemi? Dpc sak citaj co pisem, uz ti to fakt jebe? Centrom vojny nebolo slovensko tak o com tocis?
Operacia overlord ti asi nic nehovori vsak? Oznacuje sa za jednu z najvacsich operacii 2 sv vojny a kto v nej mal najviac vojakov (najvacsi podiel na jej uspechu)? No slovaci urcite nie.
Takze si chyt ucebnicu dejepisu do ruky a studuj, alebo si tu nerob hanbu.. Hras
"kt. by MOZNO ani nemusela nastat nebyt jebnuteho skurveneho rusa menom Stalin "
---nie nebyt stalina ale nebyt hitlera nebolo by nic...
no totok je jednoznacne : pis potom tak aby sa ti dalo chapat !!!
nikto nepisal ze centrom vojny bolo slovensko, odkial to mas neviem... odomna nie
Heh ano americania sa sem dosrali ked uz bolo prakticky po vsetkom a zhabali si vsetku svetsku slavu a vyhru pre seba - enem niesu blby vedia prist vcas!
s tym prispevkom 23 je to zaujimave, aj zaujimavo nezaujimavo sa to tu rozbehlo, ale s tymi Maymi, nedoverujem tomu, pretoze pochybujem, ze tu niekto studuje seriozne dejiny, musela by som sa spytat mojho dvojciatka, ale tato tema ma ani tak nevzrusuje, vestby ma nepritahuju, ani neviem prec
a este aby si nebol z tych americanov tak na vetvu:
Americania by sa nikdy nedostali na japonske ostrovy keby ruska armada neznicila mandzunsku armadu !!!
ehm vies kde to mandzunsko je ???
Praha a tzv pomoc ameriky :
ked praha volala o pomoc a z dialky 30km sa pozerali na prahu a nehali tam ludi umierat
Z berlina sa vytazne ruske armady museli otocit a ist pomahat prahe a museli pri tom prekrocit krusne hory !!!
tam kde citili americani ze chytia nemeckych agentov (SS) tam porusili demarkacne ciary a tam kde ich bolo treba nechali zomierat ludi !!!
stalin a zapadny spojenci :
v 1944 urobili na zapadnych spojencov protiutok a vyhnali ich do arden, churchil pisal stalinovy prosebny dopis aby otvoril znova frontu na vychode aby spojenecke jednotky nepokapali...
Tak stým musím súhlasiť. A keď že sme pri tej Sybile čítal som ju a tiež sa veľa krat nemýlila, v takom prípade keď to príde ešte za môjho života pôjdem sa schovať pod Sitno.
Musím sa vyjadriť ohľadne toho Čierneho pápeža, je to fakt rasisticky prejav súvisiaci s koncom sveta. Neviem ktorý dementny katolik so xenofobným zabednenim to vymyslel ale je to pekná sprostosť.
I keby Bin Laden existoval tak ho FBI, ani CIA a tiež ani NSA, nedokážu nájsť preto, lebo sú to americky babráci požierajúci hovädzinu. Mali to zveriť Izraelskému Mossadu, lebo to je najlepšia tajná služba na svete.
Koniec sveta 2012 treba chapat ako "Koniec nasho veku". Tak, ako to tu uz bolo niekolkokrat napisane, Mayovia ho vypocitali na 21.12.2012, pricom ich kalendar je naozaj uznavany aj serioznymi vedcami.
Co sa v tento den moze stat?
Je viacero prepodvedi:
1.V tento datum, resp.v tento rok sa moze k Zemi vyrazne priblizit desiata planeta Slnecnej sustavy, ktora je vedcami predpokladana, kedze matematicky bola vypocitana podla obeznych drah ostatnych planet, ze by mala existovat - pravdepodobne ma vsak velmi excentricku drahu.
Tato planeta (niektorymi nazyvana Phaeton), by mohla sposobit obrovske klimaticke zmeny, ktore by sposobila jej gravitacia a celkove by narusila vsetky doterajsie procesy nasej Zeme.
2.Presne 21.12.2012 by sa mala nasa Zem a s nou cela Slnecna sustava dostat do tzv.Galaktickeho rovnika nasej Mliecnej drahy, cize - predpoklada sa, ze to vyrazne zvacsi gravitacne sily nasho Slnka a zhodou okolnosti v r.2012 sa maju na Slnku zmenit aj magneticke poly, cize pokial by sa to vsetko udialo v relativne kratkom case, moze to znamenat kolaps nasej energeticke siete, resp.vsetkych zariadeni, na ktore ma magneticke pole Slnka vplyv (Internet, mobily, TV a pod.)
Pokial mate zaujem o dalsie informacie, napiste mi na Jaro193@zoznam.sk a poskytnem Vam podstatne viac udajov.
1. Skrčiť sa prikriť. Počas jadrového útoku vám toto pravidlo môže zachrániť život.
2. Užívajte antiradiačné prípravky. Ožiarenie je nebespečne a môže vás zabiť.
3. Pracujte v tíme. spoločne prekonáme všedky nástrahy.
To bolo stručne vysvetlenie niektorých pravidiel ku ktorým sa ešte vrátime.
Je dôležite počas nuklearneho útoku urobiť všetko preto aby sme prežili. Okrem protijadrových krytov je možne sa schovať v kanáli kde je minimálna ale istá šanca na prežitie. Pokiaľ nieje na blízku žiaden podzemny kryt a ste pri rieke utekajte dolu brehom a zaľahnite k zemi. Takéto úkryty vás ochrania pred tlakovou vlnou a jadrovým ohňom. Je tu riziko jadrového ožiarenia, pri ktoróm budete umierať pomali a v agónii, bude sa vám rozkladať krvny obeh, vypadajú vám všedky vlasy a mužom možno zhniju genitálie, ale hlavne si požijete dlhšie a to je podstatné.
Keď sa už vôbec snažíte uchrániť v post nuklearnej krajine s vysokým stupňom ožiarenia , je nutné mať pri sebe minimalne plynovú masku, aby ste nevdychovali jadrový spad. Maska vás síce ochrani minimalne a preto je nutné užívať antiradiačne prípravky ktoré vás síce neochránia úplne pred radiaciou, ale zníži prienik ožiarenia do vášho tela na istú dobu. Je zapotreby mať u seba čistú vodu nenaberajte ju kdekoľvek hlavne nie v jarkoch ktoré v tme svetielkujú. Pokiaľ máte nejake murárske alebo stolárske nadanie, tak máte šťastie keď si dokážete vykopať a postaviť vlastnú latrínu
Pracovať v tíme sa oplatí, z jedného dôvodu: Vyššia šanca na prežitie proti živlom s pustatiny. Asi najväčšiu hrozbu budú predstavovať oddieli Čínskej Ľudovej Armády, ktorých počet už v súčastnosti siaha na 200000000 dokonale cvičených a bojaschopných vojakov. Tím si treba vytvoriť premyslene a takticky. V žiadnom prípade neberte do tímu ľudí, ktorý s tímom nevedia alebo nechcú spolupracovať. Takých rovno zastrelte. Tím musí byť minimalne dvojčlenný najvyšší odporúčany počet je 6 členov. Môžete do tímu vziať aj viac druhou ale malí tím je ťažšie zahliadnutelny očami nepriateľa. Tím musí tvoriť jeden vodca ktorý ho povedie a bude jednať z cudzincami. Jeden alebo viac medikov pre prípad úrazu, chorôb z ožiarenia, alebo poraneni zo stretou z nebezpečnými živlami. Nejaký sniper by mohol upratovať cestu ktorou sa budete poberať a kuľometčík ktorý bude podporovať a kryť zvyšok ešte živého tímu. žijeme v digitálnom veku a pokiaľ po apokalipse ešte zostanú nejaké pozostatky počitačového pokroku, berte zo sebou do tímu aj nejakého Heckera. ktorý sa bude nabúravať do systémou otvárať elektronicky zapečatené dvere a napáľovať hudbu. Pokiaľ vlastnite nejaky dopravny prostriedok alebo iné výdobytky techniky mechanik vám bude k úžitku.
P.S. keby ste náhodou dorazili pod Sítno a obiavili nejaku tajnu bránu alebo tunel, počúvajte inštrukcie strážnikou a za žiadnú cenu im neodporujte. Vary by ste si nechceli proti sebe poštvať novú generáciu armady spásy zvanú aj Renegáti.
Ak ste čítali pravidla na prežitie apokalipsi, a chcete sa sťažovať na moje gramatické nedostatky tak si trhnite brvou lebo pravopis vás pred jadrovým útokom nezachráni...
no poviem vam nieco on nepredpocvedla na rok 2012 koniec sveta a este ani 3 svetovu on prepovedal 3 svetovu na rok 2020 teda okolo roku 2020 a koneciec
Ja som rozmyslal, ze ci sa nezabijem v nejakych tridsiatich, alebo este pred tym ako sa k tomu bude schylovat, lebo ja na koniec sveta verim.. ale napadlo ma, ze to by bolo zbabele... a este k tomu... keby sme stihli vynajst stroj casu, povedzme by ho dakto vynasiel, tak ma napadlo.. hehe, co keby som bol jediny co ho moze pouzit... ci by som isiel do buducnosti aby som zabranil zakladnej chybe, ktora ho sposobila... ked som bol mladsi, povedal by som ze urcite... ale ako som postupne dospieval, pochopil som, ze veci sa deju tak ako sa maju, a nemali by sa menit, lebo aj keby si ludia koniec sveta zavinili sami a dakto by ich zachranil este pred nim... o com by to bolo, keby ludstvo existovalo a zilo... no stale by sa nezmenilo a koniec by raz prisiel aj tak...
Specnac (18.): Celý svet pod jednu vládu? To budeme potom v péčku... Btw kao povedal Einstein: Neviem, čím sa bude bojovať v 3svetovej, ale v 4. sa budú používať palice a kamene. (pre nechápavých: 3svetova bude atomova a ľudstvo bude takmer vyhladené)
Trash: ja som tiež prvorodený a veď nech skúsia prísť, še pobavíme
K téme: 2012 je príliš skoro. Naši vedci volaČo pekné vymyslia... Ale niekde som čítal, že za niekoľko miliárd rokov nam buchne slnko teda najskor zväčší svoj priemer až po Mars a potom sa zas prudko zmenší a vznikne z neho červený trpaslik (zhruba). Alebo, že jedna čierna diera perjde relativne blizko okolo Zeme a namieri si to na slnko, ktoré pohltí. Nebojte nič, prejde tak blízko, Že tie zemetrasenia, čo vyvolá nas komplet vyhubia Pohodaaaa
aj ja viem tak ze koniec sveta ma byt v roku2012 posledni sud ale vsak apokalypsa sa uz zacala ale mi to nevidime vsetky prirodne katastrofy co sa deju okolo nas. To predsa nieco znamena to som si precitala na internete
no ale ano on predpovedal okolo roku 2020 ze cinania nas dobiju palicama a mi uvidime iba zltu tvar zanama ako za nama utekajua ovladnu svet no ale je to pravda ved aj teraz korea zacala provokovat.
Možno by som aj tušil o istej príčine prečo sa Čiňania pohnú na nás. V Tibete vraj miznú horské ľadovce a schnú pramene čínských riek. To znamená že nebude čím zavlažovať pôdu a nebude rásť ryža tak Čiňania začnú migrovať na úrodnejšie miesta, aj za cenu vojny....
no ja len na zaciatok ze sa mi VOBEC NEHCE citat cela diskusia....tak odpoviem na tu prvu otazku
mozne je setko ale na 100 percent sa v roku 2029-piatok 13.4. priblizi k Zemi asteroid Apofis 99932 a v roku 2035 je naplanovana zrazka so Zemou....NASA uz vyvyja vesmirnu stihacku ktora troska zmensi ten asteroid ale na zem aj tak dopadne asi 400m kus sutra a naroby dobry bordel...ked uz tak piste iba do posty
Myslím že až takú silu ľudstvo nemá aby dokázalo zničiť túto planétu. Ale je možné že zaniknú štvrtohory.Nejaký iný živý druh sa o nás bude učiť v dejepise že štvrtohory zanikli vďaka tomu že samozvane najinteligentnejší tvor na planéte zničil samého seba.
no tak ale naozaj nepredpovedal koniec sveta na rok 2012 on to na rok 3114 alebo kolko no ale ta tretia svetova ma byt okolo roku 2020 ale to ma byt vojna medzi zltyma
A vlastne čo na tom záleži že kedy bude koniec sveta. Nostradámus to možno tiež nevedel kedy to bude. A teraz nejaky fanatik s cedulkou: The end of days is close, vylezie do Newyorkských ulic a bude kričať aby sme kajali, tak sa máme posrať od strachu?
Myslím že veľa ľudi sa zaobera sprostosťami že čo bude a nie že čo je. Veď toty pošahaný Jehovisti majú nový koniec sveta každý týždeň a tá ich blba viéra je založena len na tých morbidných sračkách o apokalipse. Ja proste kašlém nato čo bude....
Driarcato.. nemysli primitívne ,ty si myslíš že všetko stvorila neaká osoba ktorá ti môže splniť všetky priania a ked zomreš pekne sa s ňou pohadáš ,čo to ako má znamenať ,a pojdeš pekne hajať nie? sa ZOBUC
Ked o tom budete tak rozpravat je jasne ze sa nieco v roku 2012 stane. Pretoze sa najde niekto kto rozputa vojnu. Ved si povie ze vojna ma byt tak preco ju nerozputat. Je to somarina lebo keby sme o tom nehovorili nic take by sa nestalo akurat si to tak mozme privolat. A ked naozaj nastane koniec sveta tak cija je to vina? No predsa nasa kto iny za to moze. Ludska hlupost na vyhuby.
Všetko sú to len dristy... keby mala byť 3 svetová vajna tak by ste nesedeli doma a nepísali tieto dristy...národy sa poučily, iba hlupák chce vojnu, všetko sa rieši mierovou zmluvou inak by sme sa už dávno zbombardovali...
VŠETKO SÚ TO LEN DRISTY, KEBY MALA BYŤ 3 SVETOVÁ VOJNA, TAK BY STE NESEDELI DOMA A NEPÍSALI TIETO DRISTY.. asi túžite potom aby naozaj bola.. NÁRODY SA UŽ POUČILI A VŠETKO SA RIEŠI MIEROVOU ZMLUVOU, INAK BY SME SA UŽ DÁVNO ZBOMBARDOVALI...
sak aj co je ten maysky kalendar zacina sa ze 0.0 a konci sa 21 decmbra 2012..ze kaoze konec sveta..ale dufam ze prezijeme vsetci a ze sa nic nestane...lebo ja este chcem zit..a to by som mala len 19 rokov
COZE?! Ze vraj nikto nechce vojnu? A ze sa ludia uz poucili? HAHAHAHA!!! To kde si zobrala taku blbost!!! Mysli realne pre boha!! Ludia sa z vojen doteraz este voboec nepoucili!! A clovek ktory tvrdi, ze vojna nebude- tak to je len jeho omylne prijanie....Bohuzial, v takom svete zijeme! Vojnu su vsade okolo nas a su stale! Ja netvrdim ze 3. sv. vojna bude v roku 2012...moze totiz v pohode byt aj skor...aj neskor...ale ci chceme alebo nie VOJNA PRIDE!!
Pre "Kat" myslím že si dobre napísala "Bližšie než si myslíš ". Ono je to bližšie ako si myslíme. A koniec sveta bude len v inom ponímaní.Podľa toho čo som tiež čítal,tak by malo
zaniknúť kresťanstvo ako také.Možno budú padať aj tie bomby.Budeme sa oddeľovať,tak ako sa oddeľuje plevel od zrna.Ale najprv prídu znamenia ktoré už beztak sa zjavujú,len ích asi nechceme vidieť.Veterná smršť v Tatrách,povodne,a mnoho ďalších znamení aj vo Svete...
čo ja viem tak že k zemi sa blíži planetka menom palina ( 37108 / 1999 AN10 ) k nabližšiemu priblíženiu dôjde 7. augusta 2027 388,960km čo je takmer tolko ako mesiac je sidce asi o polovicu menšia no aj ked´ ju gravitacia zeme nestiahne a nedôjde k zrážke tak ovplivní dráhu zeme v najlepšiom prípade ovplivní len dráhu mesiaca čo avšak môže spôsobiť jeho zražku s zemou takže môžme typovať čo bude prve
No takze kde zacat po prve ja na konec sveta neverim lebo vesmir je obravska praznota a mi sa tam nachadzame v tej praznote a je to velikanske a preco jedna kometa alebo asteroid mal by do nas narazit a ten Nostradamus je koko* lebo hovori somarini kazdi clovek sa pomili alebo neco take a v roku 2012 maju sa obratit poli slnka a ze na zemi nebude elektrina a zem bude ist len na svetelni pohon a 3. svetova vojna nebude no mozno bude v roku 1337522 tak predpovedali a ne v roku 2009 ci 2012 ee podla mojich skujenosti nebude ja mam 1 z fyziky a z matiky a vypocital som si vojnu podla hviezd a vysiel mi rok 137522 a je to pravda a 3 svetova vojna nebudel lebo toto je 21. storocie a MI nesme nasa civilizacie nesme hlupi abi sme vyprovokovali voju ee vobec nebude a planetka PALINA 37108 / 1999 an10 nenarazi do zemi ale do d2r18 a je to blbost konec sveta a vojna - nic z tohe nebude mozno bude ale az o 1000000000 milionov rokov som o tom presvedceni teze kludne mozu zit aj vasi pra pra pra pra pra pra pra pra pra synovci a my sa v skole ucime po slovensky a ne po madarsky kludne mozete zit a neverte nicomu
Ale ked niekto vojny vyprovokuje dobre mozu bit ale nebude tam bojovat celi svet ale len 2 alebo 3 stati a keby to bolo cela evropa ta vam radim sa odstahujte do KANADY oni su neutralni stat to znemana ze sa nezapajaju do vojen kludne tam mozte ist a bete to jak dovolenka na celi zivot ale myslim si ze tam nepojdete lebo vojni uz nebudu dalsia vojna co vivestila vestica je o 842 rokov ze maju moslimovia dobit vsetkich cinanov ale moslimovia maju atomove,bilologicke,chcemicte,jadrove, ale ani namaju technologiu ako mi mi mame stihacky tanki helicopteri a nejake zbrane a moslimovia maju len bomby a kalasnikov a prd z totho a vo vesmire mi nesme sami nekde na inich planetach je zivot mozno mimozemstania ktori uz zili este o 111111111111110000000000000000 miliard rokov pred vzniknutim nasej zemi a boh stoji pri nas a ne pri nich neznamich a mozno chcu mier mozno bude vojna z mimozemstanmi ale klud mozno nic nebude ani nevedia ze mi existujeme kludne zite a PREPACTE ZA CHYBY CO SOM PISAL VO VSETKYCH
nene neii konec sveta...len prechadzame z doby zeleznej- z doby bojov a nezhod..do doby zlatej- do doby poznania...hovorii to aj mayskyy kalendar...ludia sa mozno uwedomia..
ziadny konec nebude ten kto to povedal musel byt riadne nadrbany je to asi take pravdepodobne akoze prestanem byt rasista. Za moj zivot uz mal byt 5 krat koniec sveta. Koniec sveta bude po 4 svetovej vojne. Pretoze keby do nas mal vrazit meteorit tak o tom vieme lebo mame sondy v celej sln sustave
raz ma bit v roku 1993 nebola potom 2004 nebola teraz 2012 nebude a ste ze 3 svetovka bude v roku 2023 to co este kedy ma byt v roku 000500 hahaha blbosti tie vojny ze budu hahaha nic nebude
Suhlasim so Sashikou59 ...akurat ten výraz...koniec sveta,je vystižný...koniec sveta,ktorý poznáme...a Crosar159...maš pravdu...boli keci aj skôr...lenže to boli len keci...dnes je jasné,že neboli ničím potvrdene...do tých listín z ktorých to mali nikto nevidel...teraz už áno a pre tvoje info, zhoduje sa na roku 2012 neuveritelne vela národou.Aj starý čínania,mayovia,aztékovia,rôzne germánske kmene a dokonca MY!...náš počítač...existuje počítač na predpoved pohybu akcii...náhodou začal predpovedať prírodné katastrofy,požiare....a predpovedá veľké nepokoje do roku 2012...vtedy sa to končí....nepredpovedá nič...tak ako mayský kalendár...končí sa...ale má prísť osvietenie...tá zlatá doba-doba poznania...dúfam,že ju okúsim..dúfam,že ju mnohí okúsime a známa časť-ako v Nebi tak i na Zemi sa konečne naplní....
Trochu tomu neverím žeby mala dojsť nejaka dopa poznania jediné čo asi budeme poznať je hovno a potom ho môžme mať aj na oltároch ako posvätné hovno...
M.I.A. sektor 19 či ako sa tomu hovori, zaznamenal 11.10.2011 zvýšený dopad úlomkou meteoritu o 55%. C.I.A, F.S.B, sektor 51 , spolupracuju s M.I.A na dosiahnutí výsledkov, a po viacerých, rôznych pokusoch vždy vychádza náraz menších asteroidov o priemere do 500m , 21.12.2012, o dva dni neskôr 23.12.2012 má dojsť k nárazu meteoritu v priemere 22000m, = 22km, v rýchlosti 55 000 m/s = prelet cez atmosféru, rýchlosť dopadu sa odhaduje na 42 000 m/s.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
184 komentov
Ved oni nikdy nezpoznaju zlo, čo tento svet obnaša..budu riadne ochudobnení xixi
Bude to vojna :
Homosexuálny maďari vs. Narodniari
xixi
Inak zaujimave veci, hlavne to vsetko co predpovedal a splnilo sa..
Či pod tým chápeme zánik cleého ľudstva (ako sa to všeobecne chápe)
Alebo zánik tejto civilizácie (ako to chápe napríklad kresťanstvo)
Pokiaľ ide o Nostradama, tak jeho proroctvá sú dosť ľahko upravovateľné, aby platili na hocijakú udalosť. Spomínam si ako som ešte dávno čítal jeden preklad jeho diel do Slovenčiny aj s výkladom autora. Tie proroctvá sú dosť nejednoznačné a ťažko sa vykladajú (aj ten autor mal s niektorými problém)
Napriek vsetkemu nechcem strasit a ja sam v tejto veci zostavam skepticky.
Ja by som povedal, ze sa ludia zacnu nicit navzajom alebo sa nieco stane ako to pisal Capek. Sice jeho diela su scifi ale moze sa to stat ako Valka s Mlokmi ( dufam, ze to napisal on A tak zanikne celi svet lebo ludia chcu mat moc nad vsetkym ale zabudaju na to, ze nemaju na to silu s ktorou by to mohli dokazat.
nemozme robiť nič íné len dúfať,že sa to nestane....
inak by ma zaujímalo jak si ten koniec sveta predstavoval....
smile
Prorokujem vam, ze v 2012 sa stane katastrofa, a ona sa nejaka mesnia-vacsia urcite stane, ale zeby hned ludstvo muselo otrcit kopyta...
..a uz ked koniec sveta..je otazne ci bude zapricinene prave tym ludstvom, vojnami, diktatormi, atd..aleo nejakou prirodnou katastrofou..nejakym asteroidom alebo oteplovanim abo cim...
on predpovedal 3 anitkristov a ludia si odvodili napoleona hitlera a treti ma prist a s nim aj tzv. armagedon, ale ci to tak bude
sice tretia svetova je relativne na spadnutie ak amerika nedostane rozum a nebude sahrat na pseudo policajta
kto vie...
a potom rozlelze sa ti po zahrade ani nevis jak a je zasrata cela zahrada
dost bolo zahradkarstva
kto vie co pride ci to bude bajny armagedon a preziju len "dobri", alebo to bude vojna a ta si nevybera obete dobry zly to je jedno !
aaalebo sa znicime sami a bez vojny
ale vazne, podla mna nad tym je velmi tazke zamyslat sa, pojmy ako koniec sveta, Nostradamove a inych proroctva, vznik vesmiru, jeho nekonecnost ,čierne diery ktore niektori povazuju za kluc cestovania v case,duchovia,veci medzi nebom a zemou...su takmer nevysvetlitelne..aj ked ten vznik vesmiru vedci vysvetluju,( Velky tresk pravdaze)vsetko je to jedna velka neznama. Tazko povedat kedy bude koniec sveta a ako bude vyzerat..a ked sa tak prave pozeram z okna a vidim krasnu modru oblohu, slnko svietiace na stromy a vsetku zelen, ani nad tym nechcem premyslat.
bol by to koniec sveta, sveta aky pozname teraz
aka chaba a uplne banalna myslienka to si dakde precital, pocul ci co ? al vlastna tvorba ?
mam kamosku z okolia topolcian sa tam pristahovali a vravi ze su tam len yebnuty ludia som neverila dokedy som ta tu nestretla
tak raz to niekto musel povedat..
som od teba nic ine ani necakala, hned som vedela ze si kusnes ked bude prilezitost .... mno ale pocuvam ta rovnako ako ked skuci pes takze nijako
revoluciou:
este ze to povedal niekto miesto teba - ze chudacik
zipporah - proste predpovedal koniec ZEME (pre nikusku7) na rok 2012, neviem presne ako a o Mayoch su pisane vyssie presne informacie (prispevok 23) a oni mali pocty kurevsky presne
ale nooo a akurat to zacinalo byt zabavne si mi slubil ze ma odpises....
a nic...
samozrejme som napoly schyzak, mno a potom zijev v disfunkcnej rodine co poznacilo natrvalo moje detstvo
ci co si chcel pocut aku chujovinu taka staci ?
nie - som v celku normalna len ma trochen iritujes to je vsetko...
clovek je jemna bytost s pevnym charakterom???
heeej mno tak chod to porozpravat do iraku... som zvedava co by ti povedali... clovek je pliaga, skoro ako mor - dokonca horsi... ale pravda je ze zalezi od jedinca
mno jo inak pekne napisane
PS: Liecim to uz 4 roky mimochodom
kolko idiotov vie pravopis... asi vela... aj tak i a y je nezmysel malo byt jedno a hotovo
A este k teme, ja osobne neverim na niecie predpovede, je sice mozne, ze sa niektore uz doposial splnili, ale nemyslim, ze by za tym nebola nahoda. A ak nahodou pride v roku 2012 koniec sveta /co sa predpokladam nestane/, tak nam bude uplne nanic to, ze to povedal Nostradamus, Mayovia alebo neviem kto vsetko este. Bude koniec a bude pre mna vonkoncom zbytocne, ze som to vedela uz v roku 2007 a nebude mi zalezat na tom, ze to niekto kedysi davno predpovedal. Vlastne potom nebude zalezat uz na nicom. Ani Nostradama a Mayov nebude mat kto uznavat za ich hypotezy... A ak sa ziadna katastrofa nestane, aspon nie takato globalna a zavazna, a ak si nahodou na to spomeniem, jednoducho sa pousmejem, a budem sa tesit, ze som tu, zijem, ziju moji kamarati a rodina a vsetci sme spolu stastni.
A tym skutocne nevylucujem, ze je zaujimave "filozofovat" na temu ci vobec nejaky koniec sveta nastane.
nostradamus pisal nezmysli (pisal v hadankach na ktorych sa dodnes mnohi vedci nedokazu zhodnut) ktore sa hodia na x udalosti len si staci domysliet na co by sa to ci ono proroctvo hodilo....
aplnilo jak splnilo vacsina proroctiev bola dekodovana na zaklade skutocnosti ktora sa uz udiala ... takze ani nie pred udalostou ale az po nej
okrem toho koniec sveta predpovedala aj sybila a nikto tu z toho nesalie...
nostradamus nikde neviedol vo vestbe datum konkretne miesto konania a konkretne osoby o ktore islo...
vzdy pisal v hadankach... takze v takych tvrdeniach by som bola na tvojom mieste opatrna...
okrem ineho citala si ty niekedy v akych sifrach pisal ? ak hej potom musis uznat ze si to kazdy kryptolog moze vylozit po svojom a okrem toho ked uz si taka scitana mala by si vediet ze minimalne 2/3 vedeckej spolocnosti nostradamovim proroctvam nepriklada privelku vahu....!
mno jasne ze komodity budu resp. mozu byt z jednych cinitelov pre ktore sa moze zacat aj 3.svetova
a co sa tyka ropy - ved preco bol vyvolany konflikt v Iraku ? iba kvoli rope a kvoli tomu aby Amerika na nom vytazila peniaze (ved aj nelegalne dodavky zbrani pre iracku stranu pochadzaju z Ameriky) heh aka fraska a este tam poslu aj humanitarnu pomoc...
Pokial sa Amerika neprestane spravat ako samozvany policajt sveta dopadne to velmi zle...
Ale k tomu predpovedanému koncu : je x vestieb ktore koniec sveta predpovedaju ako tu bolo spomenute aj Sybyla ho predpovedala (okrem neho Sybyla bola konkretnejsia vestkyna ako Nostradamus) a co ....
Je iba duchaplnost a kusok predpojatosti prist k niecomu takemu zekoniec sveta... No a ? vsetko ma svoj zaciatok aj koniec... Okrem toho uz vymreli aj ine vyspele civilizacie - tak preco by sme mali byt vynimka ???
a co sa tyka kroku spat... no tak ten uz nastal ideme spat milovymi krokmi...
Neni umenie vyprovokovat vojnu ale udrzat mier !
mno netreba mi byt mudrov staci si spocitat 1a 1 ze su dva ... logicke preco inak by sa srali do iraku ? kvoli rope a biznisu z predaja zbrani - resp. koli peniazom o nic ine tam nejde...
snad mi chces povedat ze si taky najivny ze veris ze nejaky bin ladin aj existuje (aj ked mohol by to byt daky pastier oviec )?
he ved to bola len zamienka tak ako utok 11.septembra ktory predchadzal danym udalostiam...
ved koniec koncov (ak niesi blby tak ti to dojde) mame aj priklad z nedavnej historie kde tak isto isty konflikt (naaranzovany) podla rovnakeho alebo prinajmensom poldobneho scenara prebiehal aj v roku 1939...
Nehovorim ze vojna v iraku nebola AJ koli rope, ale urcite nebola LEN koli rope..
Zvlastne ze o tom co sa presne stalo 11. septembra nevedia ani kompetentny, ale ty hej. Neplanovala si to nahodou ty?
Ja len chcem poukazat na to ze tvoje argumenty nie su nicim podlozene, a je to len tvoj subjektivny nazor, ktori sa snazis presadit ako svatu pravdu.
heh mno dobre dalej snivaj a zi si v opare medialneho diela ktore je vykonstruovane od A az po Z ...
nie je to len moj nazor je to nazor aj ludi okolo aspon tych co uvazuju a neprijmaju pasivne spravy podane v medach... su to len zvasty a polopravdy ktore maju za ulohu skreslovat skutocnost...
myslela som ze si mudrejsi ale ako sa zda niesi
ved uvazuj keby ten clovek bol skutocny ako je mozne ze ked ide po nom FBI a ine info sluzby interpol a co ja viem co preco nevedia ani len ceknut kde sa nachadza co je ako je atd. ?
preco ? ze by preto lebo je iba imaginarnou zamienkou ktora rozputala vojnovy konflikt ?
a jeho bratia ? ha ha ha niekoho obetovali v mene posilnenia ich vymyslu... dokaz ze su skutocne jeho bratmi a ze bin ladin existuje a ja ti garantujem ze dostanes minimalne nobelovu cenu...
A myslim, ze Bin Ladin´fakt neexistuje...len chceli vyvolat vojniku ...
jednoducho nema vyznam riesit s tebou tuto temu v tejto diskusii, lebo keby sme chceli tuto temu otvorit museli by sme zacat od zaciatku a to je incident z 11.septembra 2001 -lebo uz vtedy sa rodila imaginarna postava bin ladina (i ked bola skonstruovana o nieco skor presne tak ako cely incident)
na margo bin ladina - keby ho chcu najst najdu ho... ale tazko hladat nieco co nie je ze ...
no a ludia ako ty tej rozpravke jednoducho uverili co hra zapadu neuveritelne do kariet lebo to bolo ich cielom - ale raz to amerika prezenie a bude 3.svetova a ani ta mlaka ktora ich izoluje od nasho kontinentu im nepomoze...
"keby ho chcu najst najdu ho..." - A to vies ako? Pracujes v FBI ze vies ake maju praktiky? Omg sak uz si dospela zena, tak sa tu neohanaj subjektivnymi nazormi, ale daj nejake podlozene fakty. Co ty vies o FBI? Hovno, tak isto ako ja a ako kazdy jeden na tomto fore, tak jak vobec mozes nieco take napisat?
"ale raz to amerika prezenie a bude 3.svetova a ani ta mlaka ktora ich izoluje od nasho kontinentu im nepomoze..."
Tym si chcela povedat co? Ze pridu rusi na stihackach z obdobia tazkeho socializmu a zbombarduju ameriku? Okrem ciny, rusov a neviem este jakych mongolskych tupcov na vychode Azie, sa nikto neopovazi postavit amerike + ma spojencov ako Anglicko a podobne, tak co by ti sasovia z vychodu spravili? Podla mojho nazoru nic.
nie nemusis sa mi pchat do riti ponevac by sa mi blbo chodilo...
najdi mi ty dokaz co vsetkych ludi co neveria v existenciu bin ladina presvedci - na mna sa vykasli presvec zbytok ha !!!
lenze bin ladin sa pre verejnost zrodil dnom 11.september 2001 preto je dolezity tento datum lebo od tohoto incidentu sa intezivne rozputala akasi nahanacka na nieco a bum bol na svete bin ladin - chapes.... okrem toho treba povedat ze detaili z toho dna su akosi privelmi podivne... tak ako samotna existencia bin ladina
mozem napisat co chcem presne ako ty ako hoc kto iny - sloboda slova - vymozenost demokratickej spolocnosti zabudas ???
hmm ty si myslis ze v rusku neprebieha vyvoj zbrani ??? heh najivka... a co si myslis ze tam ludia ziju v jaskyniach? aby si jedneho dna nebol nemilo prekvapeny...
Myslim ze si nezmyselne mystifikujes ameriku ale mohol by si vediet keby sa rusi naseru uzavru plynovod (co by sa rozdychat este dalo) a ropovod (no a to by sme boli rovno v riti).
Urcite nam tvoja spasitelska amerika nepotiahne na slovensko ropovod !
a okrem toho ked sa nam v povojnovych casoch urodilo malo obilia a my sme tu kapali hladom anglicko sypalo obilie do mora a jediny kto nam bol ochotny pomoct boli rusi aj ked tam nebolo o nic lepsie - tak byt tebou by som bola opatrnejsia vo vyjadreniach ohladom rusov
nebyt nich mozno sanenarodis
ty vies velke gulove co oni robia a aky maju ci nemaju vyskum oni s nim nejkdu do sveta (tomu sa povie prozretelnost) ako amerika a americanov sere to ze nevedia co maju v rukave preto kvakaju take sprostosti ako TY !!!!
nie nemusia nasrat rusko staci ak naseru niekoho kto im za tou mlakou narobi sarapatu ved ako malo staci na vojnu ???
zoberme si vojnu volov ha kvoli 17 kravam sa strhla vojna... Ako malo stacilo k 2.svetovej ?a opytaj sa koho chces povie ti ze vztahy vo svete su napete... nie je umenie vyprovokovat vojnu ale udrzat mier a mier sa tazko udrziava ked niekto zbytocne provokuje a hra sa na policajta sveta...
Dalej pokial viem pre verejnost sa zrodil uz pocas "studenej vojny" (zssr - afganistan), ked boli afganci podporovani okrem ineho aj USA a vtedy sa zacalo spekulovat ci ladin nie je "vymyslom" CIA. Ale nikdy sa to nepotvrdilo ani nevyvratilo.
Samozrejme pre tych ktori sa o to nezaujimaju vznikol ladin 11.septembra. A uznavam ze okolnosti okolo WTC su vseliake, a tiez sa priklanam k tomu ze to ma na svedomi niekto z "vnutra"..
Sak pis si co chces, ale pre mna su to chabe argumenty, ked ich nicim nepodlozis a navyse je z toho citit cistu subjektivitu.
Ano v rusku prebieha vyvoj zbrani, ale myslim si ze USA su na tom predsa len technologicky vyspelejsie.
A rusi by nam uzavreli ropovod? Ti isti rusi co maju voci nam dlh vyse $500 milionov?
"..tak byt tebou by som bola opatrnejsia vo vyjadreniach ohladom rusov
nebyt nich mozno sanenarodis"
Pozri vezmi si to tak, ze keby USA nezasiahne do 2. sv vojny, kt. by MOZNO ani nemusela nastat nebyt jebnuteho skurveneho rusa menom Stalin (kt sa pchal Hitlerovi do riti - zo zaciatku), tak by tu uz nemuseli byt ani ti tvoji rusi.
"ty vies velke gulove co oni robia a aky maju ci nemaju vyskum oni s nim nejkdu do sveta (tomu sa povie prozretelnost) ako amerika a americanov sere to ze nevedia co maju v rukave preto kvakaju take sprostosti ako TY !!!!"
Tak isto ak ty vies velke gulove co vsetko spravila americka vlada na to aby nasla Ladina..
Btw kto ini by im mohol za tou "malou mlakou" narobit sarapatu? Skor nez by sa nieco stihlo podniknut amerika by zacala ako prva a tym padom by sa boj odohraval mimo USA ako to bolo vzdy doteraz..
prekrucas dejiny co sa tyka 2.svetovej nezacal ju Stalin... ale tebe dejepis nic nehovori...
dalsia vec americania sa na nase uzemie dodrbali az ked uz bolo po vsetkom za nas tu umierala ruska armada ty idiot.
a rusko ze nam je dlzne ??? vies kolko plynu a ropy a v akej hodnote preslo uz cez ropovod a plynovod ??? takze enem drz hubu... tych 500milionov uz davno nie je aktualna suma len tak pre info...!!!
A kto hovori o nasom uzemi? Dpc sak citaj co pisem, uz ti to fakt jebe? Centrom vojny nebolo slovensko tak o com tocis?
Operacia overlord ti asi nic nehovori vsak? Oznacuje sa za jednu z najvacsich operacii 2 sv vojny a kto v nej mal najviac vojakov (najvacsi podiel na jej uspechu)? No slovaci urcite nie.
Takze si chyt ucebnicu dejepisu do ruky a studuj, alebo si tu nerob hanbu.. Hras
---nie nebyt stalina ale nebyt hitlera nebolo by nic...
no totok je jednoznacne : pis potom tak aby sa ti dalo chapat !!!
nikto nepisal ze centrom vojny bolo slovensko, odkial to mas neviem... odomna nie
Heh ano americania sa sem dosrali ked uz bolo prakticky po vsetkom a zhabali si vsetku svetsku slavu a vyhru pre seba - enem niesu blby vedia prist vcas!
takych operacii bolo na vychodnom fronte X !!!
vies co znamena bitka pod stalingradom
a co znamena kurky obluk ?
Tomybla
a este aby si nebol z tych americanov tak na vetvu:
Americania by sa nikdy nedostali na japonske ostrovy keby ruska armada neznicila mandzunsku armadu !!!
ehm vies kde to mandzunsko je ???
Praha a tzv pomoc ameriky :
ked praha volala o pomoc a z dialky 30km sa pozerali na prahu a nehali tam ludi umierat
Z berlina sa vytazne ruske armady museli otocit a ist pomahat prahe a museli pri tom prekrocit krusne hory !!!
tam kde citili americani ze chytia nemeckych agentov (SS) tam porusili demarkacne ciary a tam kde ich bolo treba nechali zomierat ludi !!!
stalin a zapadny spojenci :
v 1944 urobili na zapadnych spojencov protiutok a vyhnali ich do arden, churchil pisal stalinovy prosebny dopis aby otvoril znova frontu na vychode aby spojenecke jednotky nepokapali...
tak kdo tu je z dejepisu tupy ???
Tak stým musím súhlasiť. A keď že sme pri tej Sybile čítal som ju a tiež sa veľa krat nemýlila, v takom prípade keď to príde ešte za môjho života pôjdem sa schovať pod Sitno.
Ja by som s Black Angelom súhlasil. Lebo pokial si nečítal Zošit nájdený v Senčone tak je ti zbytočné to rozoberať.
Musím sa vyjadriť ohľadne toho Čierneho pápeža, je to fakt rasisticky prejav súvisiaci s koncom sveta. Neviem ktorý dementny katolik so xenofobným zabednenim to vymyslel ale je to pekná sprostosť.
Co sa v tento den moze stat?
Je viacero prepodvedi:
1.V tento datum, resp.v tento rok sa moze k Zemi vyrazne priblizit desiata planeta Slnecnej sustavy, ktora je vedcami predpokladana, kedze matematicky bola vypocitana podla obeznych drah ostatnych planet, ze by mala existovat - pravdepodobne ma vsak velmi excentricku drahu.
Tato planeta (niektorymi nazyvana Phaeton), by mohla sposobit obrovske klimaticke zmeny, ktore by sposobila jej gravitacia a celkove by narusila vsetky doterajsie procesy nasej Zeme.
2.Presne 21.12.2012 by sa mala nasa Zem a s nou cela Slnecna sustava dostat do tzv.Galaktickeho rovnika nasej Mliecnej drahy, cize - predpoklada sa, ze to vyrazne zvacsi gravitacne sily nasho Slnka a zhodou okolnosti v r.2012 sa maju na Slnku zmenit aj magneticke poly, cize pokial by sa to vsetko udialo v relativne kratkom case, moze to znamenat kolaps nasej energeticke siete, resp.vsetkych zariadeni, na ktore ma magneticke pole Slnka vplyv (Internet, mobily, TV a pod.)
Pokial mate zaujem o dalsie informacie, napiste mi na Jaro193@zoznam.sk a poskytnem Vam podstatne viac udajov.
Nezomrieš prichylim ťa k sebe. Pokiaľ budeš patriť k dvom tretinam ľudstva čo má prežiť apokalipsu.
Lebo ja mám svoj plán na prežidie ( Stanem sa otcom nového národa a ty matkou ). Pravidla o prežiti konca sveta si vysvetlíme po prestávke.
1. Skrčiť sa prikriť. Počas jadrového útoku vám toto pravidlo môže zachrániť život.
2. Užívajte antiradiačné prípravky. Ožiarenie je nebespečne a môže vás zabiť.
3. Pracujte v tíme. spoločne prekonáme všedky nástrahy.
To bolo stručne vysvetlenie niektorých pravidiel ku ktorým sa ešte vrátime.
Je dôležite počas nuklearneho útoku urobiť všetko preto aby sme prežili. Okrem protijadrových krytov je možne sa schovať v kanáli kde je minimálna ale istá šanca na prežitie. Pokiaľ nieje na blízku žiaden podzemny kryt a ste pri rieke utekajte dolu brehom a zaľahnite k zemi. Takéto úkryty vás ochrania pred tlakovou vlnou a jadrovým ohňom. Je tu riziko jadrového ožiarenia, pri ktoróm budete umierať pomali a v agónii, bude sa vám rozkladať krvny obeh, vypadajú vám všedky vlasy a mužom možno zhniju genitálie, ale hlavne si požijete dlhšie a to je podstatné.
Keď sa už vôbec snažíte uchrániť v post nuklearnej krajine s vysokým stupňom ožiarenia , je nutné mať pri sebe minimalne plynovú masku, aby ste nevdychovali jadrový spad. Maska vás síce ochrani minimalne a preto je nutné užívať antiradiačne prípravky ktoré vás síce neochránia úplne pred radiaciou, ale zníži prienik ožiarenia do vášho tela na istú dobu. Je zapotreby mať u seba čistú vodu nenaberajte ju kdekoľvek hlavne nie v jarkoch ktoré v tme svetielkujú. Pokiaľ máte nejake murárske alebo stolárske nadanie, tak máte šťastie keď si dokážete vykopať a postaviť vlastnú latrínu
Pracovať v tíme sa oplatí, z jedného dôvodu: Vyššia šanca na prežitie proti živlom s pustatiny. Asi najväčšiu hrozbu budú predstavovať oddieli Čínskej Ľudovej Armády, ktorých počet už v súčastnosti siaha na 200000000 dokonale cvičených a bojaschopných vojakov. Tím si treba vytvoriť premyslene a takticky. V žiadnom prípade neberte do tímu ľudí, ktorý s tímom nevedia alebo nechcú spolupracovať. Takých rovno zastrelte. Tím musí byť minimalne dvojčlenný najvyšší odporúčany počet je 6 členov. Môžete do tímu vziať aj viac druhou ale malí tím je ťažšie zahliadnutelny očami nepriateľa. Tím musí tvoriť jeden vodca ktorý ho povedie a bude jednať z cudzincami. Jeden alebo viac medikov pre prípad úrazu, chorôb z ožiarenia, alebo poraneni zo stretou z nebezpečnými živlami. Nejaký sniper by mohol upratovať cestu ktorou sa budete poberať a kuľometčík ktorý bude podporovať a kryť zvyšok ešte živého tímu. žijeme v digitálnom veku a pokiaľ po apokalipse ešte zostanú nejaké pozostatky počitačového pokroku, berte zo sebou do tímu aj nejakého Heckera. ktorý sa bude nabúravať do systémou otvárať elektronicky zapečatené dvere a napáľovať hudbu. Pokiaľ vlastnite nejaky dopravny prostriedok alebo iné výdobytky techniky mechanik vám bude k úžitku.
P.S. keby ste náhodou dorazili pod Sítno a obiavili nejaku tajnu bránu alebo tunel, počúvajte inštrukcie strážnikou a za žiadnú cenu im neodporujte. Vary by ste si nechceli proti sebe poštvať novú generáciu armady spásy zvanú aj Renegáti.
To sú základné inštrukcie. Len základné preto ti to život nezachráni.
sveta na3114
Koniec sveta príde vtedy ak Boh povie je KONIEC
Do rite nechaj si tie drýsty ja som Prvorodený!!!!
Psycho:
No keby som sa mal vrátiť v čase tak by sa chcel stretnúť sám zo sebou dáť si cez pysky a vynadať svojmu mladšiemu ja aby nebol dylino.
Trash: ja som tiež prvorodený a veď nech skúsia prísť, še pobavíme
K téme: 2012 je príliš skoro. Naši vedci volaČo pekné vymyslia... Ale niekde som čítal, že za niekoľko miliárd rokov nam buchne slnko teda najskor zväčší svoj priemer až po Mars a potom sa zas prudko zmenší a vznikne z neho červený trpaslik (zhruba). Alebo, že jedna čierna diera perjde relativne blizko okolo Zeme a namieri si to na slnko, ktoré pohltí. Nebojte nič, prejde tak blízko, Že tie zemetrasenia, čo vyvolá nas komplet vyhubia Pohodaaaa
Možno by som aj tušil o istej príčine prečo sa Čiňania pohnú na nás. V Tibete vraj miznú horské ľadovce a schnú pramene čínských riek. To znamená že nebude čím zavlažovať pôdu a nebude rásť ryža tak Čiňania začnú migrovať na úrodnejšie miesta, aj za cenu vojny....
mozne je setko ale na 100 percent sa v roku 2029-piatok 13.4. priblizi k Zemi asteroid Apofis 99932 a v roku 2035 je naplanovana zrazka so Zemou....NASA uz vyvyja vesmirnu stihacku ktora troska zmensi ten asteroid ale na zem aj tak dopadne asi 400m kus sutra a naroby dobry bordel...ked uz tak piste iba do posty
A vlastne čo na tom záleži že kedy bude koniec sveta. Nostradámus to možno tiež nevedel kedy to bude. A teraz nejaky fanatik s cedulkou: The end of days is close, vylezie do Newyorkských ulic a bude kričať aby sme kajali, tak sa máme posrať od strachu?
Myslím že veľa ľudi sa zaobera sprostosťami že čo bude a nie že čo je. Veď toty pošahaný Jehovisti majú nový koniec sveta každý týždeň a tá ich blba viéra je založena len na tých morbidných sračkách o apokalipse. Ja proste kašlém nato čo bude....
No presne spomeň diabla a je tu. Prečo tu niekto nemyslí povedzme na jablkový koláč?
a naznaky na rok 2012 ako na rok zmeny(nie doslovny koniec) sa objavuju aj v inych kulturach..
» profit.etrend.sk/ludia-a-udalost...
zaniknúť kresťanstvo ako také.Možno budú padať aj tie bomby.Budeme sa oddeľovať,tak ako sa oddeľuje plevel od zrna.Ale najprv prídu znamenia ktoré už beztak sa zjavujú,len ích asi nechceme vidieť.Veterná smršť v Tatrách,povodne,a mnoho ďalších znamení aj vo Svete...
"Bližšie než si myslíme"
nic nic nic nic nic nic nebude
Trochu tomu neverím žeby mala dojsť nejaka dopa poznania jediné čo asi budeme poznať je hovno a potom ho môžme mať aj na oltároch ako posvätné hovno...
Čo tam po tom že kedy aká vojna bude aj tak vieme že vojny boli sú a aj budú....