Ja ti poviem jedno , ze ja ked to tu opustim , tak sa vratim a odomna pokoj nebude mat nik , lebo zistite co je to prezivat raj ako v nebi , a vzapeti okusit pekelne plamene ...
takže: žijeme si svoj život, občas zažívame skvelé no i ťažké chvíľe, z ktorých sa niekedy od radosti.. pose... a občas nevieme či sa vôbec oplatí na takejto planéte žiť. No a kam potom keď zomrieme? či za tie skutky alebo ako sme žili život kam sa dostaneme? Do rakvy určite, alebo kdesi nás rozsypú, prípadne len do malej krabičky, ktohovie .. no.. a ďalej neviem dochádzajú mi slová
ja si myslim, ze vlastne teraz sme vsetci v ocistci a ako teraz zijeme v tom ocistci, tak potom sa dostaneme tam, kam mame, zem = ocistec preto, lebo, nachadza sa medzi peklom a nebom a v podstate aj zem je medzi nebom aj "peklom" , a ty co sa narodia v podstate uz umreli, ale narodili sa v ocistci, aby mohli dokoncit svoju cestu a preto nezijeme rovnako dlho vsetci, to je moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
takže: žijeme si svoj život, občas zažívame skvelé no i ťažké chvíľe, z ktorých sa niekedy od radosti.. pose... a občas nevieme či sa vôbec oplatí na takejto planéte žiť. No a kam potom keď zomrieme? či za tie skutky alebo ako sme žili život kam sa dostaneme? Do rakvy určite, alebo kdesi nás rozsypú, prípadne len do malej krabičky, ktohovie .. no.. a ďalej neviem dochádzajú mi slová