Takže predstavte si , že sa lesba vyspí s chalanom. Ide v tom prípade podľa vás o lesbický sex ? Pretože v podstate by sa to tak kľudne mohlo nazývať (predpokladáme že to je lesba a možno len bola opitá alebo čo keď k tomu došlo) a chcem vedieť váš náz
Tak ak sa lesbička vyspí s chalanom v tom prípade buď dostala chuť experimentovať alebo je totálne na mól. Keď je raz Lesbička tak asi netúži spať s chalanom.... logika.
No možno že žena ju v tejto oblasti neuspokojí tak ako muž a preto sa tak rozhodne. Ale to nemení fakt o jej orientácii, len to, že čo sa týka intímneho života je to asi vždy lepšie, pokiaľ je to tak, ako to má byť. Teda myslím muž+žena..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nie ze netuzi ona aj tuzi resp. hormony v nej akurat nema dovod kedze si to moze "odbit" na zene
spí s chalanom - hetero
jaké logické
Alebo si myslel, že aj muža, ktorý je na ženy, prakticky možno nazývať lezbičkou ? V tom prípade 100%.
ale ja som to myslel skôr tak že či je lesbický sex aj keď si chlap ale máš sex s lesbou ...
Ale kebyže som chlap a mám styk so ženou, čo je na ženy, myslím, že sa aj tak za lezbu nepovažujem, takže asi ani nie .
A asi ani v tom druhom nie.. asi. Musíš sa spýtať zainteresovaných !
No možno že žena ju v tejto oblasti neuspokojí tak ako muž a preto sa tak rozhodne. Ale to nemení fakt o jej orientácii, len to, že čo sa týka intímneho života je to asi vždy lepšie, pokiaľ je to tak, ako to má byť. Teda myslím muž+žena..
A trepem glupočiny už aj tak mi je vtipne z toho