chceš vedieť fintu ? povedz "Dobrý" alebo keď chceš byť k niekomu milý tak povedz "Dobrýýýýýýýýýýýýýý" a hneď prešupni na ako sa máte, úplne sa vyhneš spoločenskému faux pas
podľa mňa by sa malo zdraviť "dobrý deň" kľudne aj o jednej v noci, aj o druhej v noci, aj hocikedy, lebo deň má 24 hodín a "večer" a "noc" sú fiktívne subjektívne pojmy
mňa by skôr zaujímalo ako zdraviť o druhej v noci keď ešte nejdeš spať, len sa s niekým vítaš... lebo nie je to deň ani večer... je to noc.... ale keď povieš "Dobrú noc" tak to zjavne znamená, že sa lúčiš a ideš spať.....
keď som došla do anglicka strašne som bola v strese a furt kukala na hodinky či už je afternoon alebo evening a tak ale vcelku si myslím, že je to jedno jak tu tak na slovensku ale ja zdravím večer asi až keď sa zotmieva
Ja som mal včera podobný prípad, ale to bolo ráno. Som zdravím vrátničku že dobrý deň a ona odpovedala dobré ráno. Ja to mám totálne v na haku. Pre niekoho je v tom čase ráno, deň alebo večer, niektorí nevedia aký je deň a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov