@samtord Máš milión (na Slovensku) ďalších ľudí, ktorí aj bez húlenia hovoria ešte pomalšie a ešte dementnejšie ako Spirit. Nevidím súvislosť s užívaním marihuany. Mimochodom, všetko záleží od teba a tvojej hlavy. Kto sa tomu poddá, samozrejme zlenivie a bude blbnúť až kým neprestane. Spirit vyfajčí niekoľko gramov denne a pri tom si zrobil MBA v ANJ a k tomu stihol vydať niekoľko albumov čo dosiahli zlato. A je druhý najlepšie zarábajúci raper v SR... Ja som to zvykol tiež fajčiť dosť často a v škole som exceloval. Fakt záleží len od tvojej hlavy.
pravdaže sa z trávy osprostieva. taký čo hulia každý deň tak so su už uplne vypatlané prípady, odídené hlavy spomalené ach pfuj ani sa nejdem rozčulovať.... podla toho v akom množstve sa fajčí, samozrejme. Ja som trávu neskušala ani nechcem, aj ked niekedy mi príde pekná predstava sfajčenia jointu spolu vo vani s nejakých mužom alebo na dochodku a smiať sa, ale celkovo sa bojím kedže tráva može vyvolať skryte duševné choroby takže ju vobec nechcem skušať.. ja ju priam neznášam ked vidím kamarátov aký su z nej otupený, neznášam nahulených ľudí a opitých lebo su agresvívny ... vrie mi z nich krv ...
dementov z ludi robi hlavne alkohol ktory zabija mozgove bunky, nie marihuana , staci si nieco o tom prestudovat co vacsina nespravi a potom si myslia ze sa trava inhaluje pomocou injekcie samozrejme vsetkeho vela skodi
@aquarius@23 to paťko povedal jedine o suvenirovi pretože vlastné featuringy so špiritusom a lovesongy o neviem-ktorom-októbri sa asi tvári že si nepamätá
hmm...poznám jedného prehúleného týpka, ktorý je totálne maximálne spomalený celý ...ale poznám aj iných takých hulošniikov a zatiaľ sú ako-tak v porádku ....
@flageusdei Máš milión ľudí. Myslíš ľudí, ktorí kokcú, zajakávajú sa? To je niečo iné, než som ja spomínal. A to ja sa zakoktávam tiež a nie som z tích, ktorí pália Jamesa Blunta. (pália blanta, to je slovný obrat s tým spevákom.)
Majk Spirit, dobre zarobil, je druhý najpredávanejší,. O.K. v pohode. Ale keď som ho počul ako rozpráva až sa mi panenky zatočili.
@narazuvzdornaa Písal poéziu. V 19. storočí. Za ten čas sa Slovenský jazyk zmenil. Veľmi pochybujem, keby sa vrátiš v čase do 19. storočia do Martina a budeš hovoriť slovenčinou z 21. storočia tak, že ti rozumieť.
@samtord Nie nie nie. Žiadne koktanie ani nič podobné. Polovica východu nevie rozprávať ani v normálnej reči. Máš hociakých ľudí po celom Slovensku, ktorí majú vlastný štýl rozprávania. Môj otec napríklad rozpráva ešte pomalšie a unavenejšie ako Spirit a to nepije, nefajčí a riadi firmu... Máš všelijakých prepitých ľudí ktorí rozprávajú akokeby zhltli žabu. Prial by som ti počuť moju učiteľku zo strednej. Tá akokeby mala v hrdle melón. Hlas ako robot.
Ty tiež zakoktávaš. A čo? Majk Spirit je ako 7 miliárd iných tiež len človek. Má vlastný štýl na vlastnom jazyku. Aj Rytmus niekedy dlho rozmýšľa medzi slovami a to v živote nevypil jedno poldeci a raz si nepotiahol dym .
jasne ze hej ale na to ju fajci...ale nevidel som to a viem si to predstavit...a myslim si ze on to len hra ved to je v telke a je to debilko a trava je v mode u deti tak fajci aj on keby si nezafajci pred tym ako ide na slavika alebo kde tak by tam nemusel koktat a nikto by si na travu ani nespomenul ludia by riesili co mal ze siltovku alebo okuliare...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale asi máš pravdu, si živým príkladom.
Majk Spirit, dobre zarobil, je druhý najpredávanejší,. O.K. v pohode. Ale keď som ho počul ako rozpráva až sa mi panenky zatočili.
Ty tiež zakoktávaš. A čo? Majk Spirit je ako 7 miliárd iných tiež len človek. Má vlastný štýl na vlastnom jazyku. Aj Rytmus niekedy dlho rozmýšľa medzi slovami a to v živote nevypil jedno poldeci a raz si nepotiahol dym .