Znamená to, že pri diktátoch alebo pri nejakých dlhších textoch nepíšete hrubice, nemusíte rozmýšľať, ako sa to či ono slovo píše, proste to automaticky napíšete
Pri diktátoch to akosi nefunguje lebo na strednej som zatiaľ nemala z diktátu lepšiu známku ako 5. Nechápem. Pritom v reálnom živote, na internete, alebo v písaní poznámok s tým nemám najmenší problém (ok, čiarky občas)
myslím, že mám.. aj keď, stane sa samozrejme, že spravím chybu, aj riadnu hrúbku, ale to najčastejšie keď rýchlo píšem poznámky na prednáškach..
ale zase, doteraz neviem, ako sa píše I/Y v číslovkách a v slovách psi/psy
myslím si, že len čiarky neviem kedy a kde sa píšu.
občas akože pochybím, to asi každý, alebo som sa prichytila pri tom ako som v únave o tretej v noci zamenila mi a my pri dlhom texte D ale inak si myslím, že s ňou nemá problém. Ale kedysi to bol teda horor u mňa
@cathy Presne tak isto to je/bolo aj u mňa, Na strednej som mala z diktátu len za 5, ale to preto, že schválne vyberala diktáty o ktorých vedela, že ich nenapíšeme dobre, samé názvy a kktiny alebo mega dlhé súvetia
pri diktátoch rozmýšľam aj nad vecami, nad ktorými by mi nikdy nenapadlo rozmýšľať Ale diktáty sú proste vymyslené na to, aby ich ľudia dojebali
A moje najnajnajobľúbenejšie diktáty patria tie s číslovkami :3 -.-"
Ale inak myslím že píšem celkom fajn v porovnaní s niektorými ľudmi tu na B.
@mcvpn Tak ja v mene occaisynaiduchasvätého sľubujem, že ako novoročný záväzok si dám plán na odstránenie tlaku očných buliev a do konca toho roku ho splním na 300%. Ty už máš premyslené nejaké záväzky?
@flussica ja som slobodný bez záväzkov a neviem či je vhodné na tento svet priniesť nejaké záväzky, je to veľké rozhodnutie a necítim sa byť momentálne kompetentný ti na toto odpovedať ale žofia je pekné meno pre dievča
@mcvpn Radšej by si, aby brali peniaze?
No to ja len náhodou. Či tiež nie som ryba. Lebo by to vysvetľovalo moju občasnú mlčanlivosť, ale zas, niekedy rozprávam až priveľa, takže som zmätená. Je-di-ne, žeby mama bola morská panna.
@flussica podľa toho komu by tie peniaze brali
možno máš v sebe dve osobnosti(blíženci) alebo sa nevieš rozhodnúť či je lepšie byť ticho alebo rozprávať, takpovediac si na vážkach.
ak je tvoj otec (ja) vodnár, tak je to dosť možné s tou morskou pannou.
@mcvpn Dobrá prípomienka!
Dal si sa na astrológiu? Ale tých vážiek by muselo byť veľmi veľa, na moju váhu. A museli by byť silné a odolné povahy, pretože mňa nie každý unesie. Hoci i cez to som dosť často unesená, ale možno si tým len niečo kompenzujem. Môžem i to zvaliť na gény, prípadne vesmír?
Hm.. no ale.. ako môže mať morská panna potomstvo?
@flussica mal som niekedy zlú?!
zvažujem aj túto cestu života, no necítim sa byť dostatočne spirituálny, ak ti mam pravdu povedať. Vážky sú niekedy prekvapivo silné plemä. Takou Meganeura monyi s rozpätím krídel 75cm by si sa určite nechala uniesť a nielen v jednom slova zmysle. Ako vravel Maťo Ďurinda, skúsime to cez vesmír. Stačí, keď nájde morská panna morskú čarodejnicu(najlepšie chobotnicu s menom Uršuľa) a obetuje niečo, aby mohla mať nohy( napríklad svoj hlas) a potom tri dni treba mať nohy čo najčastejšie od seba a potomstvo sa urodí, len treba asi v pravý čas treba vykonať cisársky rez. Dostal som chuť na punčový, ale to je momentálne asi bezpredmetné.
@mcvpn Lebo si morský panic astrológ! A na všetko, čo je nevšedné, sme od mala boli vychovávaní pozerať ostražitejšie. Na všetko, čo je nevšedné a zmieňuje v komentári Maťa Ďurindu, sme sa doposiaľ smeli pozerať len cez cédečko, aby to náhodou nejakého zvedavca príliš neoslnilo. Čo však je dnes, ostatne, bezpredmetné, lebo som v tejto diskusii zistila, že som bezočivá.
@flussica ešte len k tomu smerujem! ja som nevšedný? wuii.... jaj, to vlastne viem.... bezočivá si len preto, lebo gramatiku nemáš v oku, ale v hlave a oko máš mimo hlavy
@mcvpn Neviem, nie si? Deti zalepili ceduľku pri Tvojom výbehu žuvačkami, tak som si nemohla prečítať, iba hádam, z doterajších poznatkov.
Znie to ako handicap, ale také externé oko môže máť zopár výhod. (Vlastne to do seba celé zapadá - predkovia majú niečo s morom, takže som ponorka a tým je vysvetlený tento integrovaný periskop.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
ale zase, doteraz neviem, ako sa píše I/Y v číslovkách a v slovách psi/psy
občas akože pochybím, to asi každý, alebo som sa prichytila pri tom ako som v únave o tretej v noci zamenila mi a my pri dlhom texte D ale inak si myslím, že s ňou nemá problém. Ale kedysi to bol teda horor u mňa
A moje najnajnajobľúbenejšie diktáty patria tie s číslovkami :3 -.-"
Ale inak myslím že píšem celkom fajn v porovnaní s niektorými ľudmi tu na B.
Spoko?
Na strednej som mával z diktátov jednotky, na internete som tiež písal bez chýb. No už to je nejako preč.
ja som mal byť Kamil, prípadne Gabriel, som rád, že som nakoniec Sergej
fakt by som si priala, aby ľudia po sebe prv veci prečítali, než to niekam zavesia, ušetrili by mnoho nervov
ach, môj krutý pôvod lososovský, čo by si potrebovala vedieť na presné výsledky?
No to ja len náhodou. Či tiež nie som ryba. Lebo by to vysvetľovalo moju občasnú mlčanlivosť, ale zas, niekedy rozprávam až priveľa, takže som zmätená. Je-di-ne, žeby mama bola morská panna.
možno máš v sebe dve osobnosti(blíženci) alebo sa nevieš rozhodnúť či je lepšie byť ticho alebo rozprávať, takpovediac si na vážkach.
ak je tvoj otec (ja) vodnár, tak je to dosť možné s tou morskou pannou.
Dal si sa na astrológiu? Ale tých vážiek by muselo byť veľmi veľa, na moju váhu. A museli by byť silné a odolné povahy, pretože mňa nie každý unesie. Hoci i cez to som dosť často unesená, ale možno si tým len niečo kompenzujem. Môžem i to zvaliť na gény, prípadne vesmír?
Hm.. no ale.. ako môže mať morská panna potomstvo?
zvažujem aj túto cestu života, no necítim sa byť dostatočne spirituálny, ak ti mam pravdu povedať. Vážky sú niekedy prekvapivo silné plemä. Takou Meganeura monyi s rozpätím krídel 75cm by si sa určite nechala uniesť a nielen v jednom slova zmysle. Ako vravel Maťo Ďurinda, skúsime to cez vesmír. Stačí, keď nájde morská panna morskú čarodejnicu(najlepšie chobotnicu s menom Uršuľa) a obetuje niečo, aby mohla mať nohy( napríklad svoj hlas) a potom tri dni treba mať nohy čo najčastejšie od seba a potomstvo sa urodí, len treba asi v pravý čas treba vykonať cisársky rez. Dostal som chuť na punčový, ale to je momentálne asi bezpredmetné.
Znie to ako handicap, ale také externé oko môže máť zopár výhod. (Vlastne to do seba celé zapadá - predkovia majú niečo s morom, takže som ponorka a tým je vysvetlený tento integrovaný periskop.)
a TY sa bojíš mňa?
Mala by som sa seba radšej?
ja by som sa na tvojom mieste určite bál, vlastne sa trochu aj na mojom.
Tak potom je to vyrovnané .
hej?
No jasné! Ty sa bojíš mňa, ja sa bojím mňa. Akurátně.