@fluptak je to teoreticky aj prakticky nemozne. Amici su z rusov dosrati az za usami a to iste plati aj opacne. Jedna vec je cez media si odkazovat kto je aky kokot, druha vec je sa obstrelovat raketkami. To by si nedovolil ani jeden z nich.
Mimochodom niekde som cital, ze to je ruska zbran.. ludia chcu byt zaujimavi, tak si navymyslaju chujoviny...
paci sa mi ta moc jedneho cloveka, staci ze povie nejaky blud a uz to obehne media, len preto, ze ma bujnu fantaziu. ale najviac sa mi paci, ako to tie media vedia pozmenit - miesto toho, aby bol nadpis "Rusky politik tvrdi" tak to daju rovno ako hotovy fakt
@fluptak Vieš kto píše tieto pitomé správy? Sionistické média na žiadosť USA a Izraela aby ťa touto zbytočnou informáciou odviedli od pozornosti skutočnej pravdy.a Žirinovskij je ďalšia postavička ktorú ťahajú za nitky....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Mimochodom niekde som cital, ze to je ruska zbran.. ludia chcu byt zaujimavi, tak si navymyslaju chujoviny...
Pičovina ako voda v koši toto
Look at his face! Its a sick man! Schizoid!