tisícky ľudí so vzdelaním sú nezamestnaní a nemôžu nájsť robotu, nemajú ani ten byt, a tebe 17 ročnej slečne by sa to malo podariť? každopádne držím palce
no je to dost tazke kedze najst si len robotu v dnesnej dobe je dost tazke kedze je kriza,, potom su drahe podnajmy,,, cize by si musela neivem kolko makat aby si si zarobila na podnajom,, a to ostatne,, cize este budes musiet pri svojej mame vydrzat
úplne súhlasím so @semhamforas radšej choď na internát, brigáduj a dorob si školu..
ľudia s vysokými školami si nevedia nájsť prácu a ako upratovačka/predavačka by si si na byt nevedela zarobiť...a aj keby, tak by si žila z ruky do úsť... neodporúčam fakt..
@majuqa93 pozri moja máš to ťažké, ale radšej by som si dokončila školu, veď sú to necelé dva roky, ale odišla by som z bytu niekde inde, napríklad k starým rodičom/ak ich ešte máš/, najlepšej kamoške/ ak by si to jej rodičom vysvetlila, tak by ťa aspon na nejaký čas mohli u nich nechať bývať/... ale každopádne držím palce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a či je to správne, ktovie
a čo tak aby si pomohla mame sa z toho alkoholizmu najprv dostať?
Tiež som niečo podobné teraz riešil, len s tým rozdielom, že ja som na škole ostal, popri škole brigádujem a bývam na internáte.
Stredná škola je ale fakt základ, skús ju nejako dokončiť.
a to fakt chceš od nej odísť?
Kde je tvoj foter? ked ju nedrzi na uzde on musis ty!
ľudia s vysokými školami si nevedia nájsť prácu a ako upratovačka/predavačka by si si na byt nevedela zarobiť...a aj keby, tak by si žila z ruky do úsť... neodporúčam fakt..
Alebo ju dostan z domu , na liecenie , do basy to je jedno