zober ocovi nemrznucu kvapalinu z auta daj to niekomu do jedla / vody do par dni mu odidu oblicky (sanca ze to prezije je velmi mala ) neostanu takmer ziadne stopy
funguje to na 101 percent (nemam to zo ziadnej kriminalky ani nic podobne ale zo skutocnych pruipadou co sa staly ) inac az chces niekoho zabijat tak romov nebudu nikomu chybat
dahl mal v jednej poviedke zensku co zabila manzela zmrznutym telacim stehnom a potom ho upiekla (stehno, nie manzela) a spolu s policajtmi ho rovno zjedli (zas stehno, nie manzela ...a nevedeli najst vrazednu zbran...ale neriskoval by som to, radsej roztopit cencul jak piect a zrat maso
budem si robit zasoby kostok z jablk , vyberiem z nich kyanid , nasipem osobe do pytia , ale do mlieka co ma v chladnicke , takze sa nenapije hned ale az ked bude mat chut na mlieko , a to ja by som bol uz 1 000 kilometrov od miesta cinu
Keby som isiel niekde napr. do kosic , nozom bodol v noci bezdomovca niekde za mestom kde nikto iny nie je a hned sa vratil domov do BA tak nie je ziadna sanca aby niekto zistil ze by ma dostihla spravodlivost
Ja by som sa zabila tak , že by som išla na čln na more...bez vody a bez všetkeho, nakoniec keby som bola absolutne dehydrovana , by som sa napila tej slnaje vody a mala by som fatamorgany z nej a predstavovala by som si nejaku iluziu čo by v skutočnosti nebolo tak... myslím že ma aj tak nechápete
v jedne jepizóde seriálu Flashfrward bola spáchaná vražda tak, aby to vyzeralo, že vrah chcel obeti pomôcť masážou srdca. A pritom mu zatlačil hrudník tak, že sa udusil. Vznikli posmrtné podliatiny, ktoré všako boli pripísané práve masáži srdca
Nechcem nikoho navádzať, ani radiť, ale najdokonalejší jed je digitalis - terciárny amín z listov jednej rastliny, neviem akej. Do pár minút zastaví srdce a nedá sa dokázať... obeť vyzerá ako po infarkte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
funguje to na 101 percent (nemam to zo ziadnej kriminalky ani nic podobne ale zo skutocnych pruipadou co sa staly ) inac az chces niekoho zabijat tak romov nebudu nikomu chybat
Good Luck
..kvak..
budem si robit zasoby kostok z jablk , vyberiem z nich kyanid , nasipem osobe do pytia , ale do mlieka co ma v chladnicke , takze sa nenapije hned ale az ked bude mat chut na mlieko , a to ja by som bol uz 1 000 kilometrov od miesta cinu
pevne puto